-
Re: Re: Re: Re: Re: PCD
nebo nějaké ty RNBéčka-Rihanna,Beyónce Knowless atd. -
Re: Re: Re: Re: PCD
proč, ne-ještě si dám klidně i třeba Johna Denvera,2Unlimited,Leoše Mareše,BeeGees-mi je to jedno,co je to za styl,když je pěkná píseň,tak je pěkná píseň-to se nedá nic dělat *3* -
Re: Re: Re: PCD
POčkej takže ty seš na půl Dance a na půl Metal???si normální??? *5* -
Re: Re: PCD
Presne tk...MEtal a Punk...4 ever *5* -
Re: Re: Re: PCD
JJ, moje je PCD taky, ale mužskou nemám. Každej poslouchá něco jinýho..=) -
Re: Re: PCD
PCD je moje nejoblíbenější ženská skupina a mužská Iron Maiden *3* *14* -
Re: PCD
Metalisti a Punkeři!!!!Ale já nejsem metalistka a punkerka & mám PCD strašně mocinky ráda!!!!! *14* *14* -
PCD
kdo by je rád neměl? -
...
Další má oblíbená skupina *14* -
OMG!
Co to sem píšeš za sračky ty demente zamrdanej????? Seš tak posranej, že se raději podepíšeš jako ...!!!Měl by sis uvědomit, kde jsi a taky se podle toho chovat ty ******!!!A prosimtě, hlavně nezáviď jo? *15* Myslim, že to nemá cenu se tu takhle navzájem ,,poflusávat,,!!! Prostě nedokážeš pochopit to, že každej člověk poslouchá něco jiného, tak sem laskavě nelez, když tuhle skupinu neposloucháš!!! *16* *16* *16* -
...
hnůůj!!!! bléééééé *16* *16* *16* *16* -
Pussycat Dolls
Pussycat Dolls jsou uplne super skupina! Včera jsem si koupila jejich new CD Doll Domination a je skvělé, nejvíc se mi líbí Nicolky solovka Baby Love, která je tam jako bonus..No jinak, už se strasne moc tesim, na jejich koncert =) -
Pcd
moc jsem na tehle diskuzi nepochopila.co tu delaji metalisti,nic proti nim ale kdyz nemaji radi Pcd,tak proc sem lezou a ajk je vubec znaj,myslim ze v danem zanru jsou pussycat dobre,delaji pop a jejich pop mi prijde propracovany,ne nejaky levny europop,jsou skvele tanecnice,a i kdyz plno zlych jazyku bude furt tvrdit ze neumi zpivat,tak sou proste hluchy,Nicole a Melody zpivaji slusne,zbytek jsou tanecnice,tak nevim proc by musela cela skupina umet zpivat,pokud ja vim byli pussycat puvodne jen tanecni skupinou,a nechapu jak tu nekdo muze srovnavat Nightwish s Pussycat,delaji uplne odlisny zanr hudby,obe skupiny jsou dobre ale ve svem zanru,jen pcd jsou hodne komercni,coz ale pop byva,ale komercni prece nemusi hned znamenat spatny ne? -
PCD in Prague
hééééééééééééééééé j Pussycat Dolls v Praze je to naprosto nej skupina a na ten koncert jedu staršně moc se těšíím áááá jupíí strešně jsem řvala když jsme ten dárek vyděla uáááá doufám že budou pořádat autogramiádu=) -
the pussycat dolls
Ahoj,the pussycat dolls budou v praze 21.unora 2009,prijdte tam,ja tam budu taky.Kdyztak mi napiste do fanclubu,me jmeno:milano.alyssa. *4* -
Super blog!
Super blogísek, se podívejte sami!!
www.pussycat-dollsky.blog.c z -
Re: metal=odpad
už nehul magore *5* *5* *15* -
Re: OK
mno tak kdyz tak prosiš *15* ...me je to jedno vis co...ale ja sem udelala to samy protoze do my oblibeny skupiny taky psaly ze pop a PCD,Jonas brothers jsou nej a takovy picoviny... *5* -
1styl
vy jste všichni takoví 1styloví,když se povede dobrá písnička,tak je snad lhostejné,do jakého stylu patří *9* -
OK
Tynq: No tak tu prosím nepomlouvej PCD, který zpívají hud.styl Pop a jeden song maji i Rock, s Hip-Hopem nemaji nic společného... Já popravdě poslouchám Hip-Hop, ale český a slovenský jako fakt nemusim, Ten je ubohý!!!a ještě k tomu nesnášim Gipsy.cz, fakt uchylna skupina!=(