Přejít na výpis diskuzí

Pussycat Dolls, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
558 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: DMSHIT

to nebyl ucel...aby to bylo vtipný *8*
  • Re: Re: Re: DMSHIT

hah, jako, že to bylo dost vtipný *15*
  • Re: Re: DMSHIT

já sem budu lézt pořád...protože žiju v demokratický zemi,a tohle je demokratický forum
  • Re: DMSHIT

Tak proč sem teda leze, když PCD neposlouchá?a proč je teda pomlouvá, když je ani pořádně nezná, je vidí na jednom obrázku a myslí si, kdo jsou!!!!!!!!!!!Taky ten váš metál a punk neposlouchám a proto ani na to nelezu!!!!! *8* Jo a proč sem ty lezeš? posloucháš PCD? Hmmm???A mel/a by jim závidet jejich popularitu, Nicol super a divila bych se, kdyby to byl kluk a ty ženský se mu nelíbily!!
  • Re: DMSHIT

a co by jim jako mel/a zavidet...nevis???
  • DMSHIT

Tahle diskuze je o Pussycat Dolls a ne o nejakych ****** Depešácích!!!!!! Žádný nadávky a vulgárnosti prosím, tak když PCD neposloucháš, proč sem lezeš? závidíš? hmm?? *16* *8*
  • ....

Hnus....tohle není hudba part barbín které vévodí ta největší nána...která ani zpívat neumí....chete hudbu??....Poslouchejte Depeche Mode!!!
  • Re: Pussy

Tak to jsme na tom stejně =) Já totiž jsem totálně zblázněná do Nicole Scherzinger, je božská! *14* Ale bohužel jsem holka *8* *8* Ale stejnak je miluju *14* *14* =)
  • Pussy

Já myslím že jsou v poho. Ale v mp3 přehrávači mám jen Whem i Grow Up...ale kdybych byla kluk, milovala bych je :D Ale radši mám Sunblock... *7*
  • Re: Re: Re: úbytek???

se to asi počítá podobně jako koeficient evropských fotbalových pohárů
  • Re: Re: úbytek???

Aha, to ale nejsou hlasy, to je návštevnost, kazdy den se zvysuje nebo zmensuje, sem se ptala webmast. tohodle webu, ale toho se nebojim =) Až bude v rádiích jejich new song Whatcha Think About That, pak se to zase bude zvyšovat..si zase všimni počtu fanousků, na mym blogu o PCD jsem před 14 dny psala, že PCD maji 801 fanoušků a ted maji o 150 více *4*
  • Re: úbytek???

jak bývá v top 10 skupin
  • úbytek???

Jakých hlasů??? *7*
  • Re: úbytek

to je dobře!!! *15*
  • úbytek

ubývá PCD hlasů *9*
  • Re: Re: Re: Re: ave metal

zpívat???tancovat???to i ja umim líp POGO...a to je co říct...a znám víc zpevacek ktery umej MNOOOOOOOOOOOOOOHEM lip zpivat...
  • Re: Re: Re: ave metal

No, tak to už nikdo neví kolik maji plastik, ale vim to, že umí skvěle tancovat a zpívat! *4*
  • Re: Re: ave metal

A ted mi povez co jim ma jako zavidet???ty sto pro reknes ze jak sou krasny!!!...no jo ale kdyz maj 20 plastik...nebo jak sou hubeny...ale stejnak maj celulitidu a liposukce dokaze divy...TAKZE DRZ HUBU *16*
  • Re: ave metal

Hele zalez ty píčo mrdaná do oka!!! Tak proč sem lezeš, když se ti PCD nelíbí, hmm...???? KURVO, nezáviď PCD!A strč si ten tvůj metál do tvý chlupatý píčy!! *16* *16* Prosimtě, když to neposloucháš, tak sem už nelez!!!!! a nepruď, nikdo tady neni na tebe zvedavej!
    Schňij!!! *16* *16* *16*
  • ave metal

držte píču kokoti PCD jsou lezbický kurvy zasraný njradši bych je nakopala do těch jejich velkejch prdelí a s jejich textama písniček si tak akorát vytřu prdel!!!!!!!!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit