-
Re: Blééééé
jonas brothers sou stejne lepší *14* *14* -
Re: Blééééé
si asi slepá *16* a hluchá *16* *16* -
Blééééé
fůůůj...nesnáším je!!sou to krávy pošahaný!!ani zpívat neumí..děte všichni do prdele..je to nejhorší skupina na světě!!! -
Re: koncert
huráááááá jdu na koncert *3* *3* ale stejně bych radsi na JB *14* *14* -
Projekt fanoušků PCD
Na mém blogu se koná velký projekt českých fanoušků Pussycat Dolls. Tak se prosím podívejte na muj blog a zapojte se do toho projektu. Díky moc!
www.pussycat-dollsky.blog.cz -
koncert
Nemate nahodou nekdo listek pod podium a nechtel byste mi nekdo delat spolecnost??Nejspis jedu sama:)piste na mail:)))) *1* *7* *3* -
:-)
Jo a je mi 13 let, tak doufám, že to nebude vadit.. -
Hledam partaka/cku
Ahoj, hledám partáka či partačku, který by šli se mnou čekat na letiste na V.I.P zonu, chtela bych tam cekat na Pussycat Dollsky, bych chtela autogram..Jsem přemýšlela, že by se tam sešli všichni fanoušci PCD. Tak v případe zájmu mi prosím piste na muj email: Dennysa.K@seznam.cz
Paa *4* -
Hledam partu
Ahojte, chcij jit na koncert pussycat dolls, ale chtela bych jit s vetsi partou, piste mi pls na e-mail. je mi 17 a jsem z brna!!!! *5* -
Re: Re: Soutěž!!!
tech odkazů si nevšímejte!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Soutěž!!!
http://sutaz.yw.sk/index.php?klik=4 30
Tadyto je správný odkaz!!!Ten předtím byl špatný! -
Soutěž!!!
http://sutaz.yw.sk/index.php?klik=4 30 -
Pussycat Dolls v TV
Dnes v 18:00 TV OČKO, budou tam novinky ohledně Pussycat Dolls, takže se nezapomente koukat!!!! *14* *14* *14* -
Re: Hledám parťačku na koncert
vy v té praze máte pořád nějaké slavné zpěváky-Beyónce ,Eagles-budou rovněž letos v Praze -
Hledám parťačku na koncert
Ahojda,
nechci jít na koncík sama, páč ve dvou (a více) se to lépe táhne *1* Přidáte se někdo?
Budu ráda. Písněte mi na mailíka a domluvíme se madison@centrum.cz
Jinny, Praha, 30 let, ale zatím stále puboš.
Páčko -
Re: Re: Poptávka
JJ tak jsem poslal email.Díkis moc *3* -
Re: Poptávka
Ahoj,
v české republice jsou od Pussycat Dolls k dostání pásky, ale bohužel jiné oblečení ne. Takže pásek určitě seženeš =).Pokud chceš odkaz na český e-shop, napiš mi na muj email: Dennysa.K@seznam.cz
Mej se! -
Poptávka
Dobrý den prosím vás já se tady moc nevyznám, ale chci sehnat pro slečnu pásek od PCD. Nevíte kde by se dal sehnat, klidně i z ciziny moc dekuju *7* -
hmmm
ve všech názorech souhlasim s Tynqou -
Fanclub
koukám, že se PCD fanclub nejak zvyšuje, což je velice dobré!!!! Mohli by ale dosáhnout 1. místa =) *3* *14* *14*