Přejít na výpis diskuzí

Pussycat Dolls, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
558 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konc

chtela jsem sice VIP stani u podia ale uz byly jen VIP Jih...ja je mam ale mam obavy ze to bude na nic kdyz je to z hora a ani k nim nebudu blizko *9* ....mate je nekdo taky?
  • Re: Re: Re: VIP

Tak to nevim mno, jesli se s ima setkáš..Protože když jsem měl VIP na koncertě Madonny, tak to bylo udělané tak, že tam bylo více vchodů, jeden pro lidi a ten druhý pro tu celebritu, která vešla z pódia přímo tím vchodem do zákulisí, kde má šatny a jiné..Takže si myslím, že se s nima nepotkáš! Ale četl jsem pár blogů lidí z Anglie atd.. a měla tam i fotky, ptž čekali pár hodin před koncertem na Dollsky až přijednou za arénu a tam se s nima vyfotily a dostali autogram. Takže pokud se chceš s nnima setkat, tak ti doporučuju čekat 4-5 hodin jeste než zacne koncert u arény a čekat na jejich TOUR-BUSno a potom až vylezou tak jít za nima :-)
  • Re: Re: VIP

a ty mas VIP? jestli se teda muzu zeptat
  • Re: Re: VIP

aha...no ptz me nekdo psal ze i neco s PCD tak nevim....5500 to jemazec no tolik ani nemam *1*
    no kdyzje to zhora tak doufam ze to pujde videt dobre....treba je potkame kdyz pudem tim VIP to by byloooo wow
  • Re: VIP

V tom VIP máš akorát pár výhod:
    Občerstvení
    půjdeš VIP vchodem, nemusíš se tlačit tim normálnim vchodem no a potom asi budeš někde nahoře, jsem se na to ptala tý ženský od Ticketpro..

P.S. teď jsou v prodeji V.I.P. balíčky cca. za 5500Kč a jdeš VIP vchodem, občerstvení zdarma, jedna fotka s Pussycat Dolls a budeš několik minut v backstagi
  • Brno

Ahojte jedete nekdo z brna??? *9*
  • VIP

jáá jduuu už se nemuzu dockat.....ale mám dotaz nevítenekdo jakej je rozdíl mezi tim VIP stáním a normálním stáním?? jamam totiz VIP(jih) takdoufam ze za tu cenu je uvidim dobre jinak me asi jebne
  • OUU

už se moooc těším.. kolik vás jide na konz?? třeba se potkáme.. *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Český překlad PussyCat Dolls

nic,jenom takový erotický humor *1*
  • Re: Re: hhhhh

Děkuji mocc.. už to mám.. seš zlato!! *15* *15* *3*
  • Re: Re: hhhhh

Já bych to taky ráda věděla ale nějak mi ta stránka nejde nalézt???mě to nic nenajde.. *9* *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Český překlad PussyCat Dolls

a proč zrovna hairy?? xD *1*
  • Re: hhhhh

http://www.ticketportal.cz/Podujati e_Search.asp?ID=183038

tam to najdes
  • hhhhh

hej Plosím kde mám zjistit kolik je ještě vsupenek na ně?? nwm vůbec kolik je na stání bo sezení nwm nic.. newíte to někdo Plosííííííímm???????
  • Re: Re: Český překlad PussyCat Dolls

mohla by být dobrá skupina-Hairypussy Dolls *15*
  • TV Ocko

Nakonec vubec netrvalo hodku, jak rikali *9* , ale jinak dobry, jo a diky za upozorneni, asi bych na to zapomnela *1*
  • !!PCD IN TV!!

Ahojda,
    ještě to tu raděi jednou říkám, aby jste nezapoměli *1* Dneska v 21:00 jedna hodina speciálně jen písničky od Pussycat Dolls na očko TV!!!! Papa
  • podpořte je

Podpořte Pussycat Dolls v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • lístek

Ahojte lidi mám dva lístky na pussy a druhá půlka mi odpadla a proto věnuji klidně zadarmo nějaký slečně ze severu čech druhý lístek, jestli by měla odvahu tak pište na maila, odpovím každýmu
  • Re: Fotky

Jj, dá se tam fotit. Se podívej na všechny weby o PCD, tam jsou všude fotky od jejich fanoušků!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit