Přejít na výpis diskuzí

Pussycat Dolls, The

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
558 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lístky na koncert

Prodám 2 lístky na koncert, cena dohodou!!! tel 777032248
  • VIP lístky

prodám 2 VIP lístky (lóže,občerstvení,vlastní vchod + možná dárek)
    původní cena 1900 za jeden....prodam za 1200,-!!!
    pište co nejdřív na whoopy.foxx@seznam.cz
  • Re: OUU

ahojda jedeme s kámošem s ústí tak co takhle srazíka
  • Re: Airport

to jo.. oni tě na letiště nepustí.. tam bude tolik bodygárdů že se ti vyptalí na ně mrknout až na konzu.. vždyť by je lidi zežrali kdyby tam mohli.. ale jinak kdyby to šlo tak bych se k tobě přidala.. *3* *4* *4*
  • Podpořte Pussycat Dolls

podpořte Pussycat Dolls v 2. kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • Re: Ouu

www.pcdmusic.com
  • ....

Ach jo chceme jet s kamoskou na pcd ale nemuzeme sechnat listky protoze jsou mozna uz vyprodane a navic i taky drahy tak nevite o nejake soutezi na netu nebo tak neco?jestli jo napiste mi pls na email diky
  • Ouu

Newite nekdo jake maji stranky pussycat dols?
    *3*
  • prodám lístky - stání u pódia

Ahoj,
    prodám 2 supr lístky - katergorie stání u pódia. Prej už jsou vyprodané. Cena 1200 každej. Pište na mejla, nebudou *3*
  • vstupenky

Zdar, mam VIP vstupenku na PSD konzert a prodam ji nebo treba vymenit za stání u podia ja totiz nechci tu vip je to blby a hlavne je to prej daleko od podia mi řikal kamoš z ticketupro, a já chci bejt blízko PSD.
    takze puvodni cena byla 1900 a já je prodávám za 1400korun. nebo klidně vyměnim. Jedu sám z Písku bez kamosu, a bude vás hodne u podia??
  • Re: Re: Re: VIP

Já VIP nemám, mám stání u podia, je to lepší. Sice tam jedu sám, ale doufám, že si to u podia užiju..A ty máš VIP jo?
  • Airport

Ahojky, je tu někdo, kdo bude čekat na Pussycat Dolls na letišti??
  • Pussycat dolls jsou NEJ!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RBug 4gSAcZI
    toto je moje nejoblíbenější song od PD
    co na to říkáte? Jsou prostě nejlepší!!!!!
  • Re: Brno

jj jedu taky z Brna *4*
  • Re: Re: Re: konc

Tak to pochybuji, protože si myslím, že se to vyměnit nedá ani jít do jiné kategorie. Ale tak pokud je to VIP, tak by to mělo mít určitě ty výhody..třeba Pussycat Dolls potkáš venku po koncertě. Mám pár přátel na ICQ, kteří mi poslali fotky z jejich setkání s Pussycat Dolls.
  • VIP Jih

tak už jsem to zjistila...tak kdyby jeste nekdo nevedel:

Dobrý den,

tribuna VIP JIH je přímo naproti pódiu a má komfort vlastního vchodu, zázemí a přímého výhledu na interpreta. Pořadatele si dle svého zvážení zvolí, zda je v ceně i např. catering, dárek apod. V tom by Vám odpověděla přímo společnost WTF Entertainment, která uvedený koncert pořádá.

Každá vstupenka platí do daného sektoru, nelze se na ní tedy dostat do jiné cenové kategorie.
  • Re: Re: Re: konc

ja mam taky VIP jih.....tak podle toho co pises a podle planku to znamena ze budem jako na druhem konci areny nebo co??....jestli je to tak tak nevim jestli to ma vubec cenu tam jezdit....prijde mi to dos divný ze listek VIP za 1200,- a uvudis je uplne luxus a VIP za 1900,- a uvidis kulový .... ja uz to fakticky nechapu *9* *7*
    vysvetlete mi nekdo jak to je s tim vrchem
  • Re: Re: konc

aha tak to je blbý...a myslite ze by me poustily k tomu podiu kdybych se zeptala?...1900 za listek a pekne na nic ne? *8*
  • Re: konc

No jestli máš VIP jih, tak budeš nahore a nebudes u nich blízko, blízko jsou u nich ty, co maji u podia
  • Re: Re: Re: Re: Český překlad PussyCat Dolls

a protože mám takovou skupinu rád *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit