-
reklama
tak si taky udělám reklamu na svou stránku:www.jangczpjeng.blog.cz-m -
Re: RESPECT
Bože další hloupoučká.To že to sem napíšeš tak tím nic nezměníš.Nicole bude i dal nadherná ženská a vzor pro honě lidí.Zajímalo by mně Jakou udbu posloucháš Ty a co máš za idol ale to sem určitě nenapíšeš na to máš málo odvahy. -
Re: Re: Re: Re: RESPECT
Tak tohle uz ja nevim, mozna mas pravdu!!! *3* -
Tak tohle uz ja nevim, mozna ma pravdu!!! *3* -
Re: Re: Re: RESPECT
To prso je blbost každý kdo byl na konzertu ví že pod těma šatama má podprsenku a je to taky střih šatu že to není možné aby jí vypadlo tak jak je na té fotce. *16* -
Oblecky
Leno taky je mi to lito, ale priste, pokud nejaky bude tak si to ujit nenecham, jasny kazde z nas se libi neco jinyho *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: RESPECT
Taky ne a teď mě to trochu štve *9* Myslím že nejlepší oblečky má Kimberly a Melody *3* *3* -
bohuzel ne, protoze mne nasi nepustili, ale co jsem se divala na youtobe tak super, vidis a me se prave nejvic libi to obleceni na nicole!!! a ty jsi byla??? -
Re: Youtube z Prahy
Ježiš to není z Prahy ale z Londýna! Sorry nějak se mi to připletlo k Praze *15* *15* -
Youtube z Prahy
TPCD v Praze live http://www.youtube.com/watch?v=Lf4Z LCyXOQM&feature=related fakt dobrý videa jako moje nejsou ale jsou dobrý. Jo ale ten začátek na těch motorkách je dost trapný *15* *15* Docela mě mrzí že jsem tam nebyla alspoň kvůly té atmosféře *4* -
Jěště něco v.judi byla jsi na jejich koncertě? Je tak pro zajímavost..... -
Jako některé hadříky jsou parádní ale některé *9* Někdy je to dost trapné.... Těm ostatním to sluší ale Nicol vypadá někdy moc hrubě. Prostě jak kdy... -
Re: Re: RESPECT
jo vlastne mas mozna pravdu o te podprsence *15* , ale vis co, to je na ni!!! presto to obleceni co maji, co bych za to dala abych ho mohla mit!!! oblikaji se podle me super!! -
Viděla jsi už jak ji v Amsterdamu vyskočilo prso když se předklonila? Asi ne *15* *15* http://tn.nova.cz/red/celebrity/zpevacce-z-pussycat-dolls-vypadlo-pri-koncerte-prso.html -
Re: Re: RESPECT
a kde si prosim te cetla, ze nenosi podprsenky??? *1* -
Ona to je vlastně jenom image, Nicol někde psala že je stydlivá ale kdo ví? Jestli je stydlívá tak by měla alspoň nosit podprsenku *15* Štětky to asi nejsou ale fakt to přehánějí! -
Víš, jde vidět, že seš moc hloupá, oblíkají se krásně a ne jak štětky, víš když na to mají, tak proč ne, málokoho zajíma jak jsou oblečený, ale spíš to, že umí nádherně zpívat a tancovat!!! Když se ti nelíbí, jak se oblíkají, tak se na ně nedívej, nebo se nemůžeš dívat na to jak vypadáš ty, tak to asi bude!!!
Tak to řeknu jedno, měla by si ze sebou něco dělat *1* *1* *1* , papinky *3* -
RESPECT
Jsou to štětky, nebo tak alespoň vypadají. Hlavně mi nepište, že jim závidím, nebo další podobné pičoviny, jo? Protože kdybych jim náhodou záviděla a přála bych si být jako ony, tak chodím skoro nahá, stejně jako ony. Moc to přehání, to už není sexy, ale trapas! Páá pussy, mějte se! *9* *15* -
Re: pussycat dolls
Nicole, Melody, Jessica, Kimberly a Ashley........Carmit uz odesla -
pussycat dolls
no nevim ale na plakátech jich je jenom pět!ale ve skutečnosti jich je šest nebo ne? *8*