-
Re: Položme si otázku...
Proč nevysílaj jen jednu verzi? Tak tuhle otázku nepokládej sem, ale napiš si na očko nebo na Novu. A myslim si, že je to snad jedno, i kdyby vysílali 100 verzí, tak tobě to může bejt u prdele. September - cry for you taky hrajou 2 verze. !!! -
Položme si otázku...
Na Očku hraje jiná I Hate This Part než v Esu na nově. Proč nevysílaj jen jednu verzi? Ta na nově je nějaká zremixovaná či co. Odpovězte někdo, docela mně to zajímá. -
Re: Držte pysky!
nech se léčit..je vidět že psychicky nezvládáš *15* -
PCD!!nej
ten co rika ze pcd sou posahany kravy tak at de sam do prdele pac zpivaj fakt dobre a hezky tancujou
jak se rika... co se skadliva rado se miva tak ktera z vas se vam libi ze je tak urazite?? *1* *1* *9* -
Re: PCD
Jj, bude to klip k novému songu Jai Ho k filmu Milionář z chatrče. Už se na něj moc těšim *14* Akorát mě štve, že ho natáčeli v Rakousku a ne v česku, ale tak co se dá dělat xD *3* -
PCD
Ahoj lidičky.Mam novou správičku.Budou mít novej klip k nějakému novému filmu.http://www.youtube.com/watch? v=44kAiKraG88 Koukněte se na to.Dělají nové věci tak že nehrozí že by nejak končili.Hlavně ted když jsou hoooodně na vrcholu.Už se těším na ten klípek Nicol tam vypadá super jak vždy. -
--
lidi to nemáte větší problémy než řešit jak se oblíkaj PCD -
hádky
Oni si to nenechavaj libit je dost možný, že Carmit odesla kvuli tomu. A ted momentalne jsou v hadce Nicole a Jessica a Melody uz uvazovala ze taky odejde. *9* -
Zpev
O tom to neni ze umi nejlip zpivat kazda ma narok mit svuj kus a ten zpivat a hezky zpivat umi i Melody jeji hlas se objevuje v nekterych pisnickach a doda to te pisnicce hned jiny nadech nez kdyz zpiva skoro sama Nicole -
Re: Re: dotaz
no ale vždyť ona je v každém klipu z 90%, to se divím, že to ty ostatní neštve... *3* -
Re: dotaz
Je hlavní, protoze umi nejlip zpivat, ale ty ostatni taky zpivaji, ale ona ma nej hlas, proto zpiva jako hlavni!!! *3* -
dotaz
čau lidi, chci se zeptat na nejspíš blbou otázku slyším Pussycat Dolls zpívat, to jo, ale to je tak vše, co o nich vím. teď jsem viděla klip a opět mi vrtala hlavou jedna otázka, tak se na ni konečně zeptám - proč v téhle kapela je vidět (z 90%) jen ta černovláska???? to je její kapela a ty zbylé holky tam jsou jenom jako křoví??? Jinak nechápu, proč by si nechali líbit, že je na špici jen ta jedna černovláska...tak mi to prosím vysvětlete, díky -
Jakej byl koncert ???
Hoj lidi.........tak jakej byl koncert ??? Dík,páá *3* -
Pussycat dolls
Hele XXX a Diju mají pravdu Pussycatky jsou super a nikdo je nepomlouvejte a kdo je pomlouvá je ubohej.Vzkazuju těm kdo je pomlouvá:Chtěl bych vás vidět stát na podiu a abyste se ukazali kdo je lepší a pak si teprv pomlouvejte. *4* *16* *8* -
Jai ho
na www.lewis99.webovastranka.cz si můžete stáhnout verzi Jai ho od PCD z Oscarového snímku Milionář z chatrče;) -
Re: Re: Re: Re: Re: ave metal
No jasně,ale jestli tím myslíš zpěvačky typu Celine Dion,které zpívají jako bohyně,ale na podiu stojí jako prkna,tak to PCD alesponˇ nenudí! -
Re: Re: Držte pysky!
presne tak!!! *3* -
Diju,máš naprostou pravdu,když někdo poslouchá metal,tak proč chodí na diskusi o Pussycat Dolls? A at' už nenadávají na PCD,jasně,svůj názor na ně napsat mohou,ale je trapný psát to pořád dokola,jaký jsou děvky atd. Nás stejně neodradí ty jejich kecy,my-jejich fanoušci přece víme,proč jim fandíme!!!!!!!!!!! *16* A svůj názor na ně nezměníme jen kvůli tomu,že je na jejich diskusi pořád chodí blbečci,co je pomlouvaj! -
Jojo přesně tak,a hlavně nechapu ,kdo furt vymýšlí ty kraviny že jsou děvky...náhodou já vypadat jak ony a oblíkat se jak ony...co bych za to dala *15* Prostě jsou super,a mě moc mrzí(po těch záznamech na který jsem koukala)že jsem nemohla být v Praze...tak příště *14* -
*15* *15* Ne, mně není 12, ale 15 a metal moc neposlouchám, tak nevím, kde jsi to vzala! Někdy si poslechnu právě PCD! Píšu to sem již po druhé, že jsem se vyjádřila jen k jejich vzhledu a to, že je neposlouchám a vůbec se mi nelíbí, nebo je dokonce nesnáším, nebyla žádná řeč! *5*