-
Re: Držte pysky!
Dekuju, aspon v tom nejsem sama!!! Jsou to uplny idioti!!! *3* -
Re: Re: reklama
mám tam i hitparádu,můžete si zahlasovat -
Držte pysky!
Hele hele, radši drž pysk a vypadni odsud. To taky nedokážu pochopit, proč sem vlastně vůbec lezete, když PCD ani neposloucháte?? Jo a před jejich plakátem se klidně udělám, myslim, že je to 1000000X lepší než před tem tvejma fousatejna debilama *16* který maji schnilý čůráky!!! Ale my všichni dobře víme, že ty zmrde se taky děláš před PCD plakátem! Za pravdu se každem stydí, já vim!! Pussycat Dolls byli, jsou a budou nejlepší! Bezkonkurenčně! Já sice proti metálu jako nic nemám, vše OK, ale když sem vy antiPCD zmrdi píšete, to už me fakt deptá! Už sem nelezte, jinak pokud sem budete lézt dál, je videt že PCD posloucháte. Cožpak já metál neposlouchám a taky na jejich diskuze nelezu! Ale fakt, za pravdu se každej stydí! A vy velký metalisti, to si řikáte vy FANS?? že lezete na Pussycat Dolls diskuzi?? zalez ty 12ti letej puberťáčku, tak co už se ti rozsvítilo??
Beru to takhle,
KDO POSLOUCHÁ PCD CHODÍ SEM NA DISKUZI
KDO POSLOUCHÁ METÁL CHODÍ NA METALOVOU DISKUZI. Chápeš? Tímto způsobem posloucháš PCD! -
Re: PCD
Jo,já jsem se koukala na Eso a byla reportáž o Pussycatkát v jukeboxu,ale taky je tam moc nevyzpovídali. A taky tam byla jejich písnička I Hate This Part na 6.místě,ale ten rozhovor byl hrozně krátký. *9* -
Re: Re: Re: Blééééé
Drž hubu a vypadni odtut!!!! Jsou to nejlepší skupina a zpívat umí!!!!!!!!! -
Re: Re: Blééééé
To teda nejsou!!!!!!!!!!!!! *13* -
Re: Re: Re: RESPECT
Jsi debil!!! *1* -
Re: reklama
můžete se k té stránce dostat přez diskusi na:www.mndecka.websnadno.cz -
Re: Re: XXX
Hele oni ho alsoň zažily!! Zkus SEX možná potom nebudeš tak FRUSTROVANÝ(Á) a nebudeš DOLEJZAT tam kde tě nechtěj!!! Ale kde tě vůbec chtěj??? *9* -
a pořád mi tam nejde aktivace *9* -
Re: XXX
No, tak prostě takové lidi jsou a je jich dost, tak se s tím smiřte!!! *15* *15* *15* A laskavě neurážejte ty, kteří píšou, že PCD vypadají jako štětky, protože mají pravdu! Některé dokonce pracovaly v bordelu a nebyly dvakrát slušné, prostě děvky! To o nich moc teda nevíte a to si říkáte fans!! Kurva nenavážejte se do nás vy 13 vymleté pubiny!!! A utíkejte se udělat nad jejich plakát, vy lesby a nezapomeňtě si pustit jejich song! Kolikrát to je, jak kdyby v těch písničkách měly nahranej orgasmus! TRAPAS!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: RESPECT
Nemám dost odvahy, jo?? *15* *15* *15* Eminem, Rihanna, Kat DeLuna, Kontrafakt, Enrique Iglesias... A někdy právě PCD..já jsem nenapsala, že je neposlouchám, já jsem se jen vyjádřila k jejich vzhledu. Chováte se fakt úžasně, že hned každému nadáváte. Co kdyby to sem napsala třeba vaše kámoška?? Taky jí hned začnete nadávat? Peace! Zdar! -
Hele, podívejte se, jo? Já jsem sem jen napsala svůj názor! A rozhodně nic se sebou dělat nehodlám, protože jsem se sebou velmi spokojená! Asi jste si nevšimli titulky RESPECT, nebo všimli a asi nevíte, co v překladu znamená! Řekla jsem svůj názor, tak v klidu. Peace! Pokud dál nechápete, tak klidně...dejte mi všichni 5, no, když vám to pomůže! *15* A je pravda, že se oblékají jako štětky, výstřední oblečení je OK, ale tohle je trapas! -
Re: PCD
Ja se urcite divat budu *15* , a s tema fotkama si myslim, ze jo, ale jeste jsem to nezkousela tak nevim *7* -
PCD
Budete někdo koukat v sobotu na Eso.Jsem zvědavá jestli PCD budou v Esu.Docela mně mrzí že v čechách je moc nevyspovídali.Na SLOVENSKU stíhali rozhovory i za tak kratkej čas.Jo a mám dotaz když mám fotky je tady možnost přispět těma fotkama na tu stránku. -
Dekuju XXX!!! Nektery lidi se proste najdou, kteri jsou takhle hlopoucky a musi poorad mit nejaky namitky a psat je sem, to fakt nechapu *9* -
Dobře si ji setřela!!! *1* -
Je děkuji *3* Já to taky nechápu ale nezměníme to.Prostě vždy se najdou blbečkové.Jo a musím pochválit stránky super fakt. -
XXX
Tyvole, já už to fakt nechápu!!! Nedokážu pochopit to, že sem lezou nějaký zmrdi a nadávají tu PCD do štětek apod..Tak proč sem teda lezete? My vám taky nepíšeme vulgární komentáře a nadávky na tu vaší muziku. Někdo poslouchá metal, někdo punk nebo taky někdo PCD! Myslim si, že když už tu budete, tak sem piště alespoň pozitivní komentáře a ne ty vaše hovadinky. Ale musim souhlasit s komentářem NIK jak psala, že tim psanim hanlivých komentářů nic nerozhodnete, jsou jen a jen komentáře a že se sem ani neodvážíte napsat to, co posloucháte *16* Ale je taky docela zajímavý to, že když tak PCD nesnášíte, proč sem vlastně lezete vy inteligenti? Jsem ráda, že se tu našlo pár inteligentních lidí, tim myslim Niku, v.judy, pedro a karlose1. Tyhle lidi prostě oceňuju a děkuju jim za ty pozitivní komentáře!!! -
nezobrazilo celé?Adresa končí u toho cz,pokračování:ůžete hlasovat v anketách či diskutovat