-
..
rada je posloucham ale nejlepsi sou Escape The Fate a Nightwish -
lasky
jezis...ty sou ploste nejlepsi...lovuju jeee *14* *15* -
Néj... :P
sou nej...miluju jéééje super že sou už i v česku....po 4 letech exisstence *15* *15* *14* -
sou nej a žadny pindy xD
sou dokonaly, dokonce nej i s nightwish *14* a ty kindísy, zalez jsi kokot *15* -
-
Re: sou nej a žadny pindy xD
tY BLBKO nIGHTWISH JE METAL TO JE MUZIKA TO JO ALE TOHLE SOU TOTÁLNÍ SRAČKY -
-
Sou vazne goode
Sice posloucham hlavne EUROPE, Nightwish, AC/DC, kiss, Judas Priest, Scorpions, Nirvanu, Rancid, System of a Down a Bad religion, ale tyhle holky zpivaj fakt nadherne...Sou absolutne dokonaly, mam od nich stahle to nove album a muzu rict ze je to velice kvalitni hudba. *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: sou nej a žadny pindy xD
víš co? neurážej! jo nightwish sou nej...ale veronicasky mam rada a pokud se ti nelibi nemas tady co delat *13*
-
-
-
thE_vEroNiCaS?...
...tHe beEeEst!!!!!!!!!LoWe yA!!!4rEvER!!!!!!!SoU NeJlEpSiIiIi!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
WTF
ty Kindáku kundáku zalez *1* toto je FANCLUB ty kokote! *13* -
Dvě krávy na n
Když zpívaj tak u toho vzdychaj jak dvě čubky když je nikdo naráží na kůl to je něco strašnýho jak když kvičí svině -
-
Re: Dvě krávy na n
Di do prdele bych chtěla vidět tebe když zpíváš ty nevzdycháš ale chrochtáš ne? Já si myslím že ani zpívat neumíš tak nám tu nepomlouvej holky *10* *10* *10* *10*
-
-
Dvě krávy na n
Když zpívaj tak u toho vzdychaj jak dvě čubky když je nikdo naráží na kůl to je něco stašnýho jak když kvičí svině -
-
Re: Dvě krávy na n
No, fajn je to tvůj názor, ale myslim, že nejsou nutný tak drsný slova. Nelíbí se ti tak se ti nelíbí.Dá se to říct i kultivovaněji
-
-
Tak to je totální hnus
Tak tyhle dvě mrdky musim každej den poslouchat každej den v práci tak 35 krát no totální humus -
-
Re: Tak to je totální hnus
ty se máš *15* -
Re: Tak to je totální hnus
ty si humus, ty hnuse *16* -
-
Re: Re: Tak to je totální hnus
Největší trapka si dycky ozve zalez do díry a tam zhebni ty píčo vypatlaná viz.Ta fotka jak tam má I love Metal tak to je největší debilita co sem viděl taková kráva ani neví co to metal je -
-
Re: Re: Re: Tak to je totální hnus
vy jste divnýýý,hádáte se a hádáte,přeci každej má jinej styl,veroničky vzdychaj,nightwish chrochtaj,nikdo není dokonalej,já mám ráda obě kapely a nebudu to porovnávat,obě jsou jiný a obě něčím jedinečny a každá má nějakou chybu,takže KLÍÍDEK!!!! *1* *1*
-
-
Re: Re: Tak to je totální hnus
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Sou nej :D
sou nej *14*
mám o nich aji blog...dohání mě k šílenství *1*