-
WTF
ty Kindáku kundáku zalez *1* toto je FANCLUB ty kokote! *13* -
Dvě krávy na n
Když zpívaj tak u toho vzdychaj jak dvě čubky když je nikdo naráží na kůl to je něco strašnýho jak když kvičí svině -
Dvě krávy na n
Když zpívaj tak u toho vzdychaj jak dvě čubky když je nikdo naráží na kůl to je něco stašnýho jak když kvičí svině -
Re: Re: hlasujůů...xD
A ty si největší kráva celýho věku omg -
Re: Re: Tak to je totální hnus
Největší trapka si dycky ozve zalez do díry a tam zhebni ty píčo vypatlaná viz.Ta fotka jak tam má I love Metal tak to je největší debilita co sem viděl taková kráva ani neví co to metal je -
Re: Re: Tak to je totální hnus
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Tak to je totální hnus
ty si humus, ty hnuse *16* -
Tak to je totální hnus
Tak tyhle dvě mrdky musim každej den poslouchat každej den v práci tak 35 krát no totální humus -
Re: krávy
nejdřív se nad sebou zamysli, pak sem piš *16* -
Sou nej :D
sou nej *14*
mám o nich aji blog...dohání mě k šílenství *1* -
O skupině
Teď je v Bravu jejich plakát. *14* -
Re: krávy
nejsou krávy!!!jsou supeer.. a Untouched je Best!! *3* -
krávy
jsou to totální krávy *4* *4* *4* -
.
Pro fanoušky:Ted' v novém Bravu je plakát The Veronicas. -
The Veronicas
The Veronicas jsou sůůůper a ta jejich písnička Untouched je plostě NEJJJJJJ!!! *1* *3* *4* *14* -
Hlasujte prosim
Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D -
Re: hlasujůů...xD
Untouched je hit stoletíí *1* *1* *1* -
Re: Eso!!!
jsou snad všudéé, škoda že v T-music chart na Óčku už končí P.S.: první tam byli právem a budou mi chybět -
Hlasujte pls
ahojky všichni! hlasujte pls na http://kamikak.blog.cz/0903/4-kolo- hitparady-kamika díky moc za každej hlas (The Veronicas jsou tam taky) a odmažte si v tom odkazu tu blbou mezeru -
x))
_Ony sOu nEywíTz nEyŁepčíí *14* *14* _