-
Re: Re: Re: Re: Re: FUCK OFF
Fuck of Tokio Kokot je podle tebe názor? Já myslím že je to volání o pomoc *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: FUCK OFF
Tak buď ráda že máš Kabáty a já budu ráda že mám TH! A co vlastně po nich chceš vždyď maj 19. A proč v muzice nejsou pořádni chlapi to ti neřeknu poslouchám třeba HIM a hlavní zpěvák se maluje stejně jako Placebo,Chemical Romance,The Rasmus.... To je už takový styl tak nechte Billa ať se maluje a buďte rádi že netančí *1* *1* -
Ale neberte si to nikdo osobně, takové hnusné urážky jako někteří anti-fanoušci bych vám sem nenapsala. Podle mě rozhodně zpívají líp než vypadají *4* Písničky jsou celkem v poho, ale když je někde vidím, mám chuť naplnit záchod *9* Možná by stačilo, kdyby přestali nosit mejkap, obtahovat si oči a lakovat nehty, protože to normální kluci nedělají *3* -
Ale neberte si to nikdo osobně, takové hnusné urážky jako někteří anti-fanoušci bych vám sem nenapsala. Podle mě rozhodně zpívají líp než vypadají *4* Písničky jsou celkem v poho, ale když je někde vidím, mám chuť naplnit záchod *9* Možná by stačilo, kdyby přestali nosit mejkap, obtahovat si oči a lakovat nehty, potože to normální kluci nedělají *3* -
Re: Re: Re: FUCK OFF
Ahoj Diano, psala jsi, že se ti kromě Tokio Hotel nelíbí ještě The Jonas Brothers a Cinema Bizzare. V tom bych asi tak souhlasila. A co řikáš na US5??? *7* Zajímalo by mě to. Teda mně se z těch výše uvedených skupin asi nejvíc líbí (nebo spíše nejmíň nelíbí) Tokio Hotel, a to z toho důvodu, že jsou takoví ponuří a melancholičtí. Ale taky pěkně zženštilí a (promiňte, nemůžu si pomoct) na poblití *9* Copak už kromě Kabátu atd. nejsou žádné NORMÁLNÍ, dobré mužské skupiny, ve kterých by zpívali NORMÁLNÍ chlapi, ze kterých se nikomu nenavaluje??? A né takoví napudrovaní slaďoučcí hošánci, kteří sotva vyšli základku??? Už se těším, jaký fanoušek se mi ozve *3* -
Ó, zase se našel nějaký chudáček, který neumí přijmout cizí názor a nerozdejchá, že se jeho ufňukaní ječící chudáčci někomu nelíbí. *9* -
NEDOLEJZEJTE
HEJ ANTI NEDOLEJZEJTE!!!!!!!!!!!! JSTE TRAPNÍ *1* *1* -
Re: Re: Re: FUCK OFF
ó zase se našli nějací zakomplexovaní ubožáci *15* Když vás nikdo jiný nechce tak sem klidně choďte partu ufňukaných antifans ještě zvládnem chudáčci *9* Tak papa do dalšího trapnýho komentu *15* *15* -
Re: Re: FUCK OFF
Co dodat....je to pravda. *1* *1* -
Souhlas! *3* Tokio Hotel se rozhodnou, že pojedou do Španělska : Gustav řekne: Tak, odteď mi říkejte deGustav, Georg řekne: Tak mně říkejte deGeorg, Tom řekne: Mně zase deTom a Bill řekne: A mně říkejte deBill. Jn, to fakt sedí ty buzno deBille!!! TH=kokoti. I HATE THIS!! *16* -
Co ty do mě?! Kurva! ZMRDE!!! -
Re: FUCK OFF
nesnasim tokio hotel. Bill je jako vychrtla a nepovedena emo holka.je jak buzik. Jsou to hnusni nemcouri. Toto je muj nazor na ne. Neposloucham je. -
Re: FUCK OFF
Hej nedolejzej nikdo tady o tebe nestojí ZMRDE!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Vy
Tak fajn už jsme tam tak proč za námi lezete? NEDOLEJZUJTE!!!!! -
FUCK OFF
FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT FUCK OFF TOKIO KOKOT....... -
Re: Re: Vy
Přesně! TH= čuráci vyjebaní!!! gayové...souhlas...a vy kurvy zkurvený fans jděte do piče!!!!!! -
Re: Vy
máš úplnou pravdu vždycky se najde nějakej debil co billa a toma pomluví strašně nehorázně mě to vždycky nas*** *15* *8* *1* -
Re: Vy
Drž piču ty megero jedna vyjebaná!!! TH=ZMRDI!!! -
Re: Bill
Když se tu zastáváš fans Tokio Hotel (já je taky chápu, i když TH nemusím) a aby tu jim nenadávali, když je nemaj rádi, proč tu sama takhle mluvíš o Us5? ._. -
Re: Re: Milí anti!!
Já nepsala že chci mít s někým z nich sex takže nevím proč mě napadáš.Navíc si myslím že ubožák je ten kdo nesnáší nějakou skupinu,ale čte si celou diskusi o ní a jěště k tomu si ji pamatuje... Nemáš náhodou Billa jako spořič obrazovky? *1* *1* Tak sklidni hormon.....