-
walda gang
Walda gang jsem viděla poprvé na kabátech v Pardubicích a jako fakt mě zaujaly hlavně dlouhovlasej kytarista!!moc se mi líbí jak hraje na tu kytaru.... *15* *15* *1* *1* *1* ale jinak hoši jste suprovýýýýýýý -
joo
joo,tak tohleta skupina stojí za to utrati asi 200kč za Cdčko ! -
kill
no potřebovala bych něco o Vloáďovi !! *9* ale on tu nic nemá *16* !!ale jinak sou suuupr skupina i Hárlej je dobrej! *14* *14* *14* -
xxx
xxx -
dobrá kapela
walda gang jsem taky slyšela poprvé v Pardubkách na kabátech a dost to tam rozhoupali. Nejraději mám mám svařený víno a pověsteho vejš. Kabáti jsou s nimi asi tak na stejném místě a komunál je fajn *5* -
-
Re: dobrá kapela
Walda gang jsem teda jeste neslysela. Ale chystam se na ne v lete na Czech rock block. nejvetsi tahoun je tam pro mne ale asi vlada Safranek... Opravdu se daj srovnat s Kabatama? Jinak ty pisnicky co jsi zminovala jsou vsechny od Harlej ... Skoda ze tam Vlada uz nejni *9*
-
-
Walda Gang
jsou to prostě upa nej skupina....kam se na ne hrabou kabáti at žije WALDA GANG *1* *1* *1* -
Omg tak tahle kapela opravdu nemá chybu. Supr písničky na párty jako dělaný
-
super kapela
Byl jsem na pivobrani ve Svijanech a ahráli tam skvěle je to super kapela doufám že jen tak neskončí a přeji jim mnoho úspěchů *3* -
Super kapela
tak jsem je konečně slyšela naživo a super!! Umí to skvěle rozjet.