-
proč odešel Roland?
zdarec všichni. neví někdo proč kapelu opustil zpěvák Roland? -
-
Re: proč odešel Roland?
mel prej jakisi problemy na nejaky jejich tour noa cosi ze na zivo ho to uz moc nebavilo nebo neslo ja nwm kazdej to pise jinak *1* ae me teda nasral chlapec *1* ae nathan neni zas tak strašnej.... *1* -
Re: proč odešel Roland?
áchjo :( taky by mě to zajímalo, jeho hlas se mi líbil víc *3* ale to je asi o zvyku...
-
-
stranky
České stránky se opět rozběhly *3* -
album
Tak jsem na jejich stránce četla, že nové album RULE NIGHT můžeme očekávat někdy v květnu tohoto roku :)) tak doufám že se dočkáme a zůstanou furt u stejně dobrýho zpěvu a hudby jako teď :)) *3* *15* -
masakr jak ciip..
jako nečekala že zrovna mě se bude jejich hudba líbit ale jednou sem to slišela na očku v novinkáách a od téé deby to posloucháám skoro pořááád je to bomba.. hlavně jejich nová písnička Burn This City to je nááářez....!! *1* *1* *1* *1* *1* *15* -
-
Re: masakr jak ciip..
oni to dávali na očku jo to se teda divim když jsem to tenkrát zapla tak tam byli slipknot a jinak v madhouse to pouštěli... -
Re: masakr jak ciip..
jo ta já to samé no.. pak sem si stáhl ještě nějaké jejich písničky a pak rovnou všechny alba *1* *1*
-
-
Sajrajt
Je to Sajrajt, tahle Skupina. A vy fanousci se muzete klidne aj posrat z tyhle vasi skupiny. TRAINED MONKEYS -
-
Re: Sajrajt
sem nelez ty hip hopaku duck off...!!! *13* *13* *13* -
Re: Sajrajt
tak co sme lezeš když je tpo sajrajd...xDxD *5* *5* *5* *8* -
-
Re: Re: Sajrajt
ono by to prej totiž dokázalo založit stokrát lepší bandu že jo frajere???? *1* *1* *1*
-
-
-
supr kapela
super kapela.souhlasim.privedla mne k nim kamoska a hned jsem se zamiloval.fakt bomba.az tady budou jedu na ne na stopro. -
-
Re: supr kapela
tak nějak... *5*
-
-
jooo
mají brutálně good songy :D -
BASIN fire fest
Na Sonic Syndicate sem byl.. byla to paráda na Basin Fire Festu ve spaleným poříčí... byl sem v první řadě a zážitek nejvíc moc skvělel :)... Karin je kočka :D -
BasinFireFest
Hey.. byli senzační =o)) a strašně milí =o)) ..fakt skvělý!! *3* *14* a hlavně Rich a Rob *14* *1* -
my favorit
moje dnes a dofwám že i pak ňák woblíbetá kapela takže SONIC4rewer!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*