Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • macinan

    Dost zajímavé. Je ale pravda, že někomu se prostě mnohem víc vyplatí rekonstruovat stávající bydlení než hledat nové. My před časem byli v úplně stejné situaci a také jsme se rozhodli raději rekonstruovat. Jsem ráda, že už to máme za sebou. Asi nejhorší byla rekonstrukce koupelny. Tam totiž bylo nejvíc práce. Na druhou stranu je super, že nás to nevyšlo až tak draho, protože všechno nové vybavení do koupelny jsme kupovali tady https://www.a-keramika.cz/ a díky tomu, že jsme tam dělali tak velký nákup jsme dostali drobou slevu.

    • ivanka386

      Tak to jsem ráda, že už to máte za sebou. My taky nedávno rekonstruovali. V našem případě naopak byly nejhorší podlahy, protože ty jsme měnili v úplně celém domě. Všude jsme nakonec dali plovoucí podlahu od https://www.abparket.cz/ a musím říct, že zatím jsem s ní spokojená. Dobře se udržuje.

      • Taky se na to teď chystáme. Jen se teda zatím nemůžeme rozhodnout jaký druh podlah zvolit. Plovoučka je klasika, ale mně osobně by se mnohem víc líbily třeba dřevěné podlahy. Nedávno jsem se například byla dívat v tomto podlahovém studiu https://www.podlahyhajny.cz/ a z těch dřevěných, co tam měli jsem byla úplně unešená. Jen se u toho trochu bojím té údržby. 

  • Jojo, my také máme v plánu zvednout pomocí rekonstrukcí a různých těchto vychytávek výší a cenu našeho domu, protože jsme se to dočetli v nějakém článku. Někde jsme se dočetli, že hodně zvedne cenu domu i takové zaizolování střechy a udělání "zelené střechy". Uvidíme, co nám to dá a o kolik se to navýší :)

    • Jojo, je to tak, jak píšete. Ty zelené střechy jsou prý teď hodně populární. Bohužel je to ale docela drahý špás. Já se teda taky chystám letos dělat novou střechu, ale já to vidím tak, že spíš půjdu do trapézové střešní krytiny. ta je relativně levná a podle toho, co jsem četl, tak i dost dlouho vydrží.

  • My potřebujeme s přítelkyní udělatk ompletní rekonstrukci bytu po mé babičce. Kdo by mi s tím byl schopný prosím poradit? Kde sehnat materiál na rekonstrukci levně?

  • Jo, tak to tedy máme velikou radost, protože máme v plánu prodávat ten náš domeček a tak uvidíme, zda se nám to podaří :) Nedávno jsme ho i vybavovali vybavením z těchto stránek zde, tak jen kdyby náhodou někdo měl zájem, tak se určitě mrkněte a případně dejte i vědět :) Bylo by moc fajn, kdybyste pak poslali i nějaké hezké fotečky.

  • Je pravda, že se mi podařilo najít nájemce vcelku rychle do bytu. Konečně se mi totiž podařilo vystěhovat paní, která dlouhodobě neplatila. Ten nepořádek co jsem tam pak našla, tak to opravdu stálo za to. Musela jsem na to najmou jednorázově firmu na úklid. Tu jsem sehnala v Praze za dobrou cenu https://uklidprahacz.cz/ Když jsem viděla výsledek, tak jsem se rozhodla si je sem tam najmout i domů. Třeba před Vánoci se mi to hodně hodilo, že mi někdo ušetřil čas a uklidil. 

  • Chystáme se s manželem na rekonstrukci koupelny. Chtěla bych se zeptat, jestli se dá nějakým způsobem instalovat do nové koupelny zrcadlo, které by se nemlžilo? 

  • Rostou to určitě ano, mě se podařilo v Kolíně prodat výhodně byt díky https://vyklizenikolin.cz/realitni-sluzby/ , která dokázala rychle zprostředkovat prodej a ještě i za dobou cenu. 

  • Jo, tak to i my bychom si rádi ten náš byteček trochu chtěli předělat, ale stále ještě moc nevíme s kym bychom to chtěli udělat... Na druhou stranu je tady firma pwinteriér, která nám přijde docela dost sympatická a tak to asi u nich uděláme, ale nevím moc, kdy se nám to podaří, protože peníze no :)



  • bych potřeboval poradit, jak vybrat vybavení do koupelny s kvalitním
    povrchem. Myslím tím teda hlavně vanu, umyvadlo a sprchový kout. Dělal jsem
    totiž koupelnu před 10 lety a vše máme tak nějak zničené… Zažloutlé a vana je
    pěkně poškrábaná. Chci to kompletně předělat a vyměnit. Jak vybrat kvalitní
    vybavení? 


    • Když
      si otevřete stránky výrobce https://www.kaldewei.cz/ , tak tam najdete
      kompletní nabídku. Jejich výrobky pak koupíte v každém větším koupelnovém
      centru. 


    • Pokud
      chcete opravdu kvalitu, tak doporučím z vlastní zkušenosti smaltovanou ocel.
      Kupoval jsem umyvadlo na desku, vanu i sprchovou vaničku od německého
      výrobce, který vše dělá ze 100 % recyklovatelné smaltované oceli a na své
      výrobky dává záruku 30 let. 

  • Já když vidím jak si někteří mladí kupují třeba na bydlení a tedy vlastně i na spaní povlečení 200x200, tak si jako říkám kde na to sakra berou peníze? Vždyť to musí mít naprosto gigantické prostory  anebo aspoň užitné plochy, nemýlím se?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit