Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na AAA Auto se mi líbí velký výběr aut. Hlavně teda škodovek. Už má od tama dvě a všechno bez problémů :)
  • Moje fabie 1.2 htp rok 04, při koupi najeto 220 tis, jezdí jako nová, já jsem s AAA velice spokojenej :-)
  • Mám Zafiru z AAA pohodlně tam naskládám celou rodinu
  • Také mám auto z AAA a nemůžu si ani trochu postěžovat :-)
  • Líbí se mi jejich záruka na motor, a také podmínky úvěrů, které vychází velice dobře
    • Také jsme u nich kupovali škodovku na úvěr a musm říct, že financování mají opravdu dobře udělaný. Lepší než u malých bazarů.
      • Jo to financování v áčkách je luxus oproti malým bazarům. AAA za mě udělalo v podstatě vše, jen je dobré si všechno hlídat a číst :)
    • Přesně kvůli tomu jsem také nakupoval u nich, protože tyto podmínky Vám malý bazar nedá
  • Me hodně pomohlo, že jsem nemusela auto přihlašovat na vlastní pěst, protože se v tom moc nevyznám....
  • Mám galaxinu z AAA Olomouc, vejde se tam anše početná rodina s velkým komfortem, jsem spokojený
  • Já mám z AAA koupené Clio, jezdím na výlety, přes týden denně 20 km do práce... ideální auto za dobré peníze
  • Já jsem koupil 4 roky starou Octavii z AAA auto, teď už má 9 let a pořád jezdí, měním jen olej a pneu
  • Mám s prodavači z AAA velice dobré zkušenosti, vždy mi poradili velice dobře :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší