Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tímto článkem jste nasra.. asi 96% důchodců.
  • Vy si z nás snad děláte kozy?Opravdu trváte na tom,že nejčastější výše důchodu v ČR je 16.000,-Kč?Je to asi jako průměrný plat v ČR.Toho nedosahuje ani třetina pracujících.U vašeho nejčastějšího důchodu to bude ještě podstatně méně.Dál jsem váš článek nečetl.Tímto údajem se mi znevěrohodnil.
    • Mohl by nám autor sdělit, odkud bere svá moudra ? Mám v okolí cca 20 důchodců, u nichž vím zcela přesně jaký mají důchod. Poznamenávám, že se jedná o vysokoškolsky kvalifikované pracovníky. Žádný z nich nemá důchod autorem uváděný. Výše se pohybuje mezi cca tis. 11 tis. do cca 14 tis. Kč.
      Takže přidání o němž už aspoň půl roku neustále kvákají všechny media ( 475.-Kč) dávno sežrala inflace. Jedině přidání cca 10 % by mohlo trvalý propad důchodů zastavit. Vždy se hlásalo, že důchod - aby byl aspoň na přežití - má být minimálně ve výši 40 - 45 % vyhlašované průměrné mzdy . Takže kdo tady bohapustě lže ?
  • Proč se lže o výši důchodu v této zemi?Jsme již ve firmé pana Babiše?RL
    • Text Vašeho příspěvku.Protibabišovský pindale.Váš důchod byl dán dlouho před érou Babiše.Je-li Vám důchod malý,volejte Sobotku,Zemana ,Klause,Topolánka,Grose a jim podobné.Nebo jste málo let makal.Pak volejte sebe.Číslo znáte.
      • Preji Vám mnoho štésti a hlavné penéz ve firmé pana Babiše ,pokud Vám nejaké ty drobné popusti.Tak si ty penize užijte i když ti kuponoví miliardáři nebývají moc štédří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit