Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ono hlavně sejde na tom, jak a kde si to auto pořizujete. Dle mého je teda asi nejklíčovější to, že si musíte sepat kvalitně a pořádně... Třeba tady na této stránce máte docela dost dobrý a podrobný návod na to, jak takovou smlouvu sepsat rychle a hlavně správně!

• My teda naštěstí máme auto původem z ČR. Kupovali jsme ho z bazaru a myslím si, že jsme měli docela štěstí. Auto je totiž v dobrém stavu. Jen teda interiér byl dost opotřebený. S tím se u tak starého auta ale počítá. Nejhůř na tom byly potahy sedaček. Nové autopotahy Škoda se ale naštěstí shání celkem dobře, takže jsme je nakonec vyměnili za nové. Jestli se nepletu, tak jsme je objednávali odtud: https://fajnautopotahy.cz/

• macinan

My mali celkom šťastie. U ojazdeného auta, ktoré sme kupovali bolo viac-menej všetko v poriadku. Jediné, s čím sme mali problém boli kľúče. U tých občas nefungovalo diaľkové ovládanie. Nakoniec sme to vyriešili tak, že sme si u https://www.autokluc24.sk/ nechali urobiť nové.

• Já osobně mám auto dovezené z Německa a je naprosto v pořádku. Bylo i za velmi dobrou cenu. Jediná nevýhoda u něj teda byla v tom, že pneumatiky byly už dost sjeté, takže jsem musel koupit nové. Ty se mi ale naštěstí povedlo sehnat z https://www.pneuok.cz/

• joskadevatej

Osobně jsem toho názoru, že koupě auta ze zahraničí už v dnešní době zas až tak výhodná není. Často se říká, že auta ze zahraničí jsou levnější, ale myslím si, že když člověk umí hledat, tak se i u nás dají sehnat skvělá ojetá auta za dobré peníze. Já třeba své současné auto vybíral ani ne tak podle ceny, jako spíš podle ceny náhradních dílů, protože u ojetiny je o dost větší šance, že dřív nebo později bude nějaké opravy potřebovat. Právě proto jsem si vybral Forda, protože náhradní díly na Ford jsou jedny z nejlevnějších.

• Tak určitě, pokud je někdo hlupák pořídí si auto přes inzerát aniž by přemýšlel nad tím co všechno za problémy to sebou nese, nehledě na to, že to jsou většinou auta s přetočeným tacháčem a buh ví jakou má ten vůz historii. Ne,jen to ne chce to vzít rozum do hrsti a přemýšlet. Za mě je rozumnější vybrat si ojetinu v autobazaru, je to mnohem pohodlnější a hlavně jistější.
  • Koupit něco přes inzerát mi přijde jako úlet...Ale koupit něco přes inzerát z dovozu? To už chce odvahu :D V Německu vyřadí auto, protože už má 20 let, prodá se Tureckému spoluobčanovi, který si vymyslí falešné jméno, falešnou historii auta, přetočí tachometr a voilá, prodá Čechovi super nadupanou káru za stejný kačky, jako by si to Čech koupil v jakémkoliv autobazaru se zárukou, nemluvě o tom, že to auto lze fyzicky spatřit, projet si ho...Jak může někdo poslat peníze do zahraničí, když viděl jenom pár fotek? Lidská blbost nezná hranic
  • Nikdy bych si nepořídil auto přes inzerát, to je velká hloupost a takovou hloupost dělá spousta a spousta lidí a stále se neponaučili...já si tedy raději zajdu v klidu vbrat do autobazaru kde mám především právo na reklamaci!
    • No není to tak dlouho, co vypukla kauza nejen u nás, že banda cizinců přes internet prodali auta za 90 mega. JAK SI MŮŽE NĚKDO KOUPIT AUTO, KTERÉ VIDĚL JENOM NA FOTCE????Nepochopím.....Asi nikdy to nepochopím *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit