Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když vidím jak jsou ty páry někdy na sebe naštvaná že jednomu se líbí něco jiného, tak jsem ráda za to že oba dva máme rádi https://www.firemnikrabicky.cz/dekorace/ dřevěné dekorace a vybavujeme si ten domeček online. Netřeba někde trčet mezi regálama.

  • Jestli plánujete rekonstrukci a chcete sehnat dobře materiál na zateplení, nemyslím polystyren, který stojí +- všude stejně, tak se podívejte na https://www.1122.cz/doplnky-k-zateplovacim-systemum i závěsy a vruty do sádrokartonu. Hodně věcí jsem tam nakoupil za dobré ceny a navíc jsem nemusel ani dlouho čekat na dodání. 

  • Také plánujeme rekonstrukci bydlení. Chci se zeptat jestli mi můžete poradit kde sehnat nějak dobře materiál na zateplení, sádrokartony a další věci ohledně rekonstrukce? 

  • Bydlení to je prostě základ, a tak není divu, že se ho každý snaží zvelebovat a mít vše co nejhezčí. No taky bych to tak přeci chtěla a každý to tak chce. I já jsem si proto s manželem nechala postavit náš vytoužený společný domeček od stavební firmy https://keramickedomy.com/ , která nám postavila opravdu nádherný keramický dům. 

  • Já si tak vlastně říkám jestli není škoda že se u nás nepropaguje více třeba společnost jako je dřevěnice křenek a nebo něco dalšího. Přece mít postavené něco ze dřeva jsme tak nějak tajně chtěli všichni, nemám pravdu? Je škoda že se to u nás takto víc nestaví

  • Nechal jsem na tom přiznám se opravdu hodně času a v podstatě jsem se nakonec rozhodnul pro firmu https://www.pksokna.cz/ česká firma, která funguje už roky, takže člověk nemusí mít ani strach skrze záruční servis. Překvapila mě i rychlá montáž oken. Za nějakých 5 týdnů od toho co se zaplatila záloha bylo hotovo. 

  • Také chceme rekonstruovat bydlení, já bych se chtěla třeba poradit jak co nejlépe na to? Můžete mi dát radu, jak vybrat kvalitní nová okna? 

  • Jestli retro styl, a kulaté vypínače a zásuvky, tak to mohu poradit https://www.kliklap.cz/ Koupil jsem prvně pár a vyzkoušel a normálně to dáte do klasických elektro krabiček. Bez problémů nemusíte kvůli tomu nic speciálně upravovat. 

  • Budeme dělat doma kompletní rekonstrukci a manželka by si přála nově vybavit interiér v retro stylu. Hledáme starší retro věci do interiéru ale například jsem se i díval na kulaté zásuvky a vypínače. Dá se to instalovat do klasických elektro krabiček nebo se to na to musí nějak speciálně nachystat? Máte zkušenost? 

  • dodos

    3D plechové střešní krytiny vypadají úžasně na každém domu. Zkuste tuto modernu, která snadno nahradí dražší pálené keramické tašky a podle toho, jakou si zvolíte povrchovou úpravu, na ni budete mít také náležitou záruku:

    https://www.yanesystems.cz/product-category/plechove-stresni-krytiny/3d-plechove-velkoformatove-tasky/

  • Divila jsem se když jsem navštívila jedny naše známé, že oni ani neměli v koupelně koupelnové předložky. Říkala jsem si že je to jednak moc pěkné vzhledem když se to dokáže spojit a navíc se jedná i o bezpečnostní pojistku. Nikdo nechce uklouznout na té podlaze, nemám pravdu?

  • Rekonstrukci našeho domu v Praze máme už konečně úspěšně za sebou. Ze začátku jsem chtěl rekonstruovat svépomocí, ale nakonec jsem si na to vzal firmu https://www.messa-invest.cz , která se nám o vše postarala, takže rozhodně dobrá volba. 

  • já jsem se do rekonstrukce bydlení pouštět nechtěla, ale koupili jsme starší domek, a ten se bohužel bez nějakých úprav neobejde. Před zimou jsme chtěli měnit okna, ale manžel vymyslel, že bude stačit, když koupí nové těsnění a všechny okna a dveře přetěsní. Bylo to mnohem rychlejší a hlavně levnější řešení a okny nám domů už fakt netáhne, tak jsme si za ušetřené peníze udělali pěkné Vánoce :-) .

  • dodos

    Jaká střešní krytina je podle vás ideální z hlediska ceny a kvality? Docela se mi zalíbily moderní plechové krytiny, které dobře vypadají a měly by mít také docela dlouhou životnost. Můžete poradit, jak t s tou životností opravd je? Pokud tedy už máte delší zkušenosti

    https://www.yanesystems.cz/product-category/plechove-stresni-krytiny/

  • Nedovedu si v dnešní době už ani život bez plastového jezírka představit. To je tak skvělé když si člověk dokáže udělat odpolední pohodu, dát si nohy na lehátko a užívat si jak děti běhají na zahradě. Nedokáže pochopit někdo, kdo děti nemá, samozřejmě.

  • Nemyslím si že je na tom vlastně něco špatného. Hodně lidí, kteří navštíví webové stránky jako jsou https://karasek.cz/produkty/zaskleni-pergol-a-teras/ nakonec pochopí, co se skrývá v tom bydlet ve vlastním. Já se třeba lidem vůbec nedivím, že se dnes zajímají o vlastní rodinné baráčky.

  • Když jsem se rozhodnul pro kompletní rekonstrukci domu v Praze, tak jsem zvolil variantu rekonstrukce svépomocí. Tak nějak jsem to zvládnul, ale na ten konečný nepořádek jsem se opravdu necítil. Proto manželka našla firmu https://uklidprahacz.cz/ , která to uklidila opravdu dokonale. Teď si firmu dokonce najímáme pravidelně na úklid domu. 

  • U nás to chce hlavně manželka. Ale tak snažím se vždy každý rok udělat alespoň něco. V minulém roce se mi podařilo najít super firmu z Brna https://sedlacek-koupelny.cz/ , která nám udělala fakt luxusně koupelnu. Hlavně to bylo rychle hotové, a to jsem přesně potřeboval. Manželka je taky spokojená, takže je vše ok. 

  • dodos

    S manželkou jsme se obrátili na rodinnou firmu. Přeci jenom na rodinnou stavební firmu, která se zabývá také rekonstrukcemi je vždy lepší vsadit než třeba na velkou firmu nebo na některé malé živnostníky.

    https://dobema.cz/

  • Zlepšovat své bydlení chce asi konec konců každý. I proto jsem si sehnal firmu https://vyklizenikolin.cz/ , která mi zařídila kompletní vybourání bytového jádra i pak kompletní vyklizení za velmi krátkou dobu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit