Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když vidím jak jsou ty páry někdy na sebe naštvaná že jednomu se líbí něco jiného, tak jsem ráda za to že oba dva máme rádi https://www.firemnikrabicky.cz/dekorace/ dřevěné dekorace a vybavujeme si ten domeček online. Netřeba někde trčet mezi regálama.

  • Také plánujeme rekonstrukci bydlení. Chci se zeptat jestli mi můžete poradit kde sehnat nějak dobře materiál na zateplení, sádrokartony a další věci ohledně rekonstrukce? 

    • Jestli plánujete rekonstrukci a chcete sehnat dobře materiál na zateplení, nemyslím polystyren, který stojí +- všude stejně, tak se podívejte na https://www.1122.cz/doplnky-k-zateplovacim-systemum i závěsy a vruty do sádrokartonu. Hodně věcí jsem tam nakoupil za dobré ceny a navíc jsem nemusel ani dlouho čekat na dodání. 

  • Bydlení to je prostě základ, a tak není divu, že se ho každý snaží zvelebovat a mít vše co nejhezčí. No taky bych to tak přeci chtěla a každý to tak chce. I já jsem si proto s manželem nechala postavit náš vytoužený společný domeček od stavební firmy https://keramickedomy.com/ , která nám postavila opravdu nádherný keramický dům. 

  • Já si tak vlastně říkám jestli není škoda že se u nás nepropaguje více třeba společnost jako je dřevěnice křenek a nebo něco dalšího. Přece mít postavené něco ze dřeva jsme tak nějak tajně chtěli všichni, nemám pravdu? Je škoda že se to u nás takto víc nestaví

  • Také chceme rekonstruovat bydlení, já bych se chtěla třeba poradit jak co nejlépe na to? Můžete mi dát radu, jak vybrat kvalitní nová okna? 

    • Nechal jsem na tom přiznám se opravdu hodně času a v podstatě jsem se nakonec rozhodnul pro firmu https://www.pksokna.cz/ česká firma, která funguje už roky, takže člověk nemusí mít ani strach skrze záruční servis. Překvapila mě i rychlá montáž oken. Za nějakých 5 týdnů od toho co se zaplatila záloha bylo hotovo. 

  • Budeme dělat doma kompletní rekonstrukci a manželka by si přála nově vybavit interiér v retro stylu. Hledáme starší retro věci do interiéru ale například jsem se i díval na kulaté zásuvky a vypínače. Dá se to instalovat do klasických elektro krabiček nebo se to na to musí nějak speciálně nachystat? Máte zkušenost? 

    • Jestli retro styl, a kulaté vypínače a zásuvky, tak to mohu poradit https://www.kliklap.cz/ Koupil jsem prvně pár a vyzkoušel a normálně to dáte do klasických elektro krabiček. Bez problémů nemusíte kvůli tomu nic speciálně upravovat. 

  • Divila jsem se když jsem navštívila jedny naše známé, že oni ani neměli v koupelně koupelnové předložky. Říkala jsem si že je to jednak moc pěkné vzhledem když se to dokáže spojit a navíc se jedná i o bezpečnostní pojistku. Nikdo nechce uklouznout na té podlaze, nemám pravdu?

  • Rekonstrukci našeho domu v Praze máme už konečně úspěšně za sebou. Ze začátku jsem chtěl rekonstruovat svépomocí, ale nakonec jsem si na to vzal firmu https://www.messa-invest.cz , která se nám o vše postarala, takže rozhodně dobrá volba. 

  • já jsem se do rekonstrukce bydlení pouštět nechtěla, ale koupili jsme starší domek, a ten se bohužel bez nějakých úprav neobejde. Před zimou jsme chtěli měnit okna, ale manžel vymyslel, že bude stačit, když koupí nové těsnění a všechny okna a dveře přetěsní. Bylo to mnohem rychlejší a hlavně levnější řešení a okny nám domů už fakt netáhne, tak jsme si za ušetřené peníze udělali pěkné Vánoce :-) .

  • Nedovedu si v dnešní době už ani život bez plastového jezírka představit. To je tak skvělé když si člověk dokáže udělat odpolední pohodu, dát si nohy na lehátko a užívat si jak děti běhají na zahradě. Nedokáže pochopit někdo, kdo děti nemá, samozřejmě.

    • dodos

      Jaká střešní krytina je podle vás ideální z hlediska ceny a kvality? Docela se mi zalíbily moderní plechové krytiny, které dobře vypadají a měly by mít také docela dlouhou životnost. Můžete poradit, jak t s tou životností opravd je? Pokud tedy už máte delší zkušenosti

      https://www.yanesystems.cz/product-category/plechove-stresni-krytiny/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit