Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlas.....
  • objevne by bylo, kdyby ze stovky podobnych pokusu, vic nez osumdesat, vyslo lepe pro kytky na ktere nekdo pusobi. a o prenos myslenek, by slo ve chvily kdyby pusobil na dalku, treba z prahy do brna. az si to vyzkousite, nechte si to pro sebe a zaridte si na tom byziness. hnojte svymi skvelimi myslenkami obrovske lany poli, at se vsichini hladovy krky na svete najedi. jeste vas to nenapadalo?
  • to si vypravite s kamaradama, nez se dete modlit at vas jezis vzbudil z mrtvých na vecu (polivku z rybich hlav) driv nez se vam v hrobe rozpadne klapacka?
  • podobny vatovy styl argumentace pouzivaji jehovisti, krestani a ruzny verici po celym svete, bla bla bla. i kdyz samosebou, mate pravdu, o nicem

    ze kytky vnimaji? a co? i kamen, z urciteho ohledu, reaguje na dotek cloveka. rozproudi energii (ztepla) a zas nic a zas nic.
  • konečne sa v debate na tejto stránke stretli dvaja rozumný ludia nič v zlom ale z podaktorích ludí a ich logiky sa mi pretáčajú mozgové závity :D :D ako nevylučujem nič z toho čo tu bolo tvrdené ale všetko má svoj logický základ lebo nič nevzniklo len tak napr.. aura do nedávna to brali za výmysel špiritistou a hlúpich ludí, keď sa našli ludia ktorí tento obal okolo človeka videli. Nakoniec sa dakdo hral s filtrami od foťáku a rôznymi režimami a auru odfotil ! Ako to ?
    A hneď sa došlo s logickou odpoveďou naše telo je z bla bla percent z vody neviem presné číslo :D .. a naše telo vytvára akýsi elektromagnetický obal ktorého farba je úzko spetá s prepojeniamy v mozgu- myslením, náladou pocitmiy a podla neho sa sfarbuje tento obal. Nom to je v zkratke o tom že jednoducho nech sa zdá čkoľvek akokolvek magické zázračné a ja neviem aké sra*ky ešte :) má to fyzický (nemyslím tým konkrétne hmotu) základ.
  • Taky jeden co si myslí, že je jedinečný a a naše zeměkoule je ve vesmíru samojedinná. hehe bože ty si vuol.
  • Ano, máte pravdu, rostliny opravdu vnímají světlo, takže svým způsobem vidí. Také cítí, viz. reakce na dotek třeba u citlivky nebo masožravých rostlin. Otázka je, jestli mají schopnost to prožívat jako živočichové, alespoň ti vyšší. Spousta reakcí je ale mechanická záležitost, není to odpověď na nějakou bolest, pravdou je, že rostlina, ač nemá nervovou síť, na stres reaguje svým hormonálním systémem.
  • Blbce věřící ve zprávy o mimozemšťanech a telepatii bezesporu ne.
  • Maminko, tatínek říkal že pocházíme z opice, je to pravda??? Maminka se zamyslí a pak odpoví - ano, ale jen příbuzní z tatínkovi strany... Tak hezký večer všem a kdo chce ať je třeba z gorily, no proč ne, že *4*
  • Taky jsme měli v minulé práci takového.Jeho heslo bylo:"Říkali to v televizi,tak to musí být pravda !"
    Blbce nemá smysl přesvědčovat...
  • radne zdokumentovana? haha, vy jste pane vtipalek. samozrejme, ze se normalni clovek ufologum vysmeje, kdyz jde o naproste vymysly, lzi a manipulace faktu.
  • nemá smysl zabedněnému něco vysvětlovat a dokazovat. Zabedněný totiž z principu nechápe, že je zabedněný. Mám takového jednoho "brouka pytlíka" v zaměstnání. "všechno ví, všude byl" evidentně tlachá nesmysly a i když mu ukážeš důkazy v knihách a fakta dohledaná třeba na internetu, a třeba vlastní zkušenosti a pozorování, stále si mele své nesmysly. Kdyby v televizi tvrdili, že voda teče do kopce, bude to tvrdit taky.....Ostatní jsou z něj na nervy, jak každého poučuje o nesmyslech, ale já už ho ignoruju protože obrazně řečeno se mi nechce "středověkému církevnímu zabedněnci" donekonečna vysvětlovat, že země fakt není plochá na hřbetu slona ale je kulatá a obíhá kolem slunce. Tito zabednění lidé jsou v podstatě nesamostatní chudáci kteří nedokážou zkoumat vlastní hlavou přemýšlet poznávat chápat učit se. Místo toho přežvykují trapné poučky které jim předkládá momentální oficiální propaganda. Se stejnou vervou s jakou dnes dotyční popírají třeba UFO homeopatii, telepatii atd. budou zítra tyto věci prosazovat OVŠEM POKUD JIM JE ÚŘEDNĚ POTVRDÍ Z ÚŘADU VLÁDY A HLÁSNÁ TROUBA VEŘEJNOPRÁVNÍ TELEVIZE. kam prostě jejich režim ukáže, tam dotyční zabedněnci budou kráčet. Díky takovým jsme tady měli středověké upalování kacířů, křižácké výpravy a dnes světové války ekonomické a energetické problémy. Prostě tuším že to říkal Jan Werich bl...ci nevysvětlíš že je bl..ec, poněvadž jakožto bl..ec nechápe že bl..cem jest. Já před deseti lety se také snažil vysvětlovat dokazovat....a dnes? Proč bych se namáhal? Kdo není připraven a schopen vidět, tomu můžeš obraz strčit před oči a neuvidí, a kdo připraven je, otevře se a sám začne hledat fakta pravdu a informace. Tak se Lojzo neunavuj a nezdržuj házením hrachu na zeď..... *4*
  • Ad janchor: UFO = Unidentified Flying Object, tedy neurčený letící objekt.

    A to, že daný objekt nebyl identiikován může mít tři různé důvody: vyhodnocování údajů dosud probíhá, identifikaci nelze provést pro nedostatek údajů, vlastnosti neodpovídají žádnému známému objektu.

    Existuje asi 5% dobře pozorovaných jevů (letci, radarové a fotografické záznamy...), které mají vlastnosti zdánlivě popírající známé fysikální zákony (vysoká rychlost, náhlé změny směru pohybu...). Nepočítaje v to svědky ověřená a řádně dokumentovaná, ale skeptiky zesměšňovaná setkání s objekty a humanoidními bytostmi. Na rozdíl od naší země existují v zahraničí zveřejněné dokumenty pořízené armádou, policií, tajnými službami.
  • http://treasure.diylol.com/uploads/post/image/296936/resized_creepy-willy-wonka-meme-generator-that-s-so-interesting-please-keep-talking-254f9e.jpg
  • Poprosil bych odkaz, ideálně na studie nebo nějaké zpracování těchto pokusů, jména profesorů mi při vyhledávání nic nenacházejí. U tak průlomových prací je to s podivem... Jste si jistý, že jste si jen někde nepřečetl nějaký senzacechtivý nesmysl?
  • Kozy
    Taková civilizace to byla a dnes o ní nevíme nic, asi taky měli svýho Kalouska.
  • Pokus profesora Hoffmanna Myšlenkami ovlivnovat vývoj rostlin.

    Sazenice rajčat byla rozdělena na dvě skupiny. Měla stejné množství vody a světla.
    K jedněm se však přátelsky promlouvalo zatímco druhým se pozornost nevěnovala.
    Rostliny na které se hovořilo rychleji rostou a jsou větší zněl závěr.

    Jinak komunikaci člověka s rostlinou se věnoval Dr. Henning z Ostenu. mnichovský terapeut.
  • A díky vědcům máme i atomovou bombu která může zničit lidi i internet.
    Věda mnohokrát UFO popřela a zesměšnuje vědce kteří mají odvahu je zkoumat.
  • Ano, některé rostliny dokážou vnímat vibrace velmi jemných frekvencí, takže vlastně zvuk. Ale váš pokus s ječmenem se mi nepodařilo dohledat a ani tak se to pořád vůbec netýká zmiňovaného přenosu myšlenek...
  • janchor
    Věda nic z toho neignoruje, naopak se snaží svět kolem sebe co nejlépe poznat. UFO nejsou hloupost: UFO jsou létající objekty, které se nepodařilo identifikovat. To znamená objekty, u kterých nevíme, co jsou zač, případně co je způsobilo (běžně jde o různé atmosférické jevy). Ale říct si, že když nevím, co je něco zač, tak to musí být mimozemšťané / duchové / špagetové monstrum, je logický zkrat.

    A mimochodem, to není "má věda", ale věda nás všech. Ostatně, nebýt "arogantních" vědců, tak nemáte internet, na kterém se na ně rozčilujete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit