Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Darvinizmus a evoluční teorie je tmářský blud posledního století.Víra v Boha a Stvořitele všeho zde byla od počátku lidské existence a bude i po tomto století tmářského atheizmu. Z ničeho nikdy nic nepovstalo a také nepovstane! Ani z této zbankrotované současné společnosti a republiky.Tady taky už vůbec nic není...
  • A kde vznikla počáteční hmota ... vše je víra jen kdo věří evoluci si nechce přiznat, že je také věřící :-)
    • Evoluce je fakt, tam se o zadnou viru nejedna. :) A kde vznikla pocatecni hmota? Nevim. Ale pokud neco nevime nebo necemu nerozumime, tak to neznamena, ze tam hnedka musime dosadit boha...Stejne jako mravenci nevi, ze tady jsou dalsi planety, my mozna nikdy nepochopime Velky tresk apod. Ale to v zadnym pripade nedokazuje existency neceho vyssiho.
  • a co tento pohled na náboženství:
    Lidé potřebovali pomůcku jak správně žít nejen v rodinných vazbách, ale i v širší společnosti.
    Proto RÁJ to může být DĚTSTVÍ. Dítě nechápe kde se vše co jej obklopuje vzalo. Vše mu příjde zázračné a tajemné. Rodiče jsou za všemohoucí.
    JABLKO POZNÁNÍ: A a E poznali že jsou nazí, že se odlišují. To je čas dospívání a osamostatnění se. Symbolizuje to dobu kdy člověk začíná chápat co se kolem něj děje.
    VYHNÁNÍ Z RÁJE: A Bůh (rozuměj rodič) je vyhnal z ráje. Na to A a E odešli k ostatním národům. To je okamžik kdy "dítě" opouští rodiče a osamostatňuje se v životě.

    Toliko z Bible. Tedy přistoupím-li k Bibli jako k návodu pro pokojný život je v ní vše co potřebuji. Dokonce je možné v ní najít doporučení k poznávání okolního světa.

    Co se týče evoluce tam je to jasně dáno genetikou, ta nám dovede prokázat zda je či není spojitost mezi jednotlivými stupni vývoje kteréhokoliv druhu. Evoluce je prokázána pokusem s octomilkama, kdy potomky jedněch rodičů rozdělily do několika skupin a nechali je vyvíjet se v různých podmínkách. Důkazem byla značná odlišnost mezi jednotlivými skupinami na konci pokusu.
    Je to velmi stručně napsáno, ale doufám že pochopitelně.
  • "Evolution is a fact, the theory of evolution is an attempt to explain how it works same as gravity is a fact and the theory of gravity is an attempt to explain how gravity works."
  • jak ho vykladaji muslimove? spis jak ho vyklada koran, ne? a koran se jako vedecka teorie nikde v Britanii nevyucuje, ten se vyucuje tak mozna v hodinach nabozenstvi.
  • To jsem zvědav, jestli si v Anglii troufnou zakázat výklad vzniku světa jak jej podávají muslimové. To určitě ne!
  • žádný postupný vývoj NEPOZORUJÍ! je to stále jen a pouze zatím neprokázaná TEORIE u žádného dosud žijícího živočicha neexistují kompletní důkazy o postupném vývoji vždy je to jen teorie dříve založená na tom, že se ty mezičlánky někdy najdou no ještě se nenašly, ale klidně si tomu že se najdou věřte....
  • Ne, evoluční vědci "nevěří", že "ono se to samo". Evoluční vědci pozorují vývoj, který je dán mutacemi, genetikou a přirozeným výběrem. Žádné "samo" ani "víra" v tom, narozdíl od kreacionismu, nehrají absolutně žádnou roli.
  • Servít je .ůl.
  • Evoluční teorie i kreacionismus pracují se stejnými daty. Liší se pouze interpretace dat. Evoluční vědci věří tomu, že "ono se to samo". Kreacionisté věří tomu, že to stvořil "Někdo".
    Vřele doporučuji nezůstat u toho,co do nás cpali ve škole a co nám vnucují média, ale pilně studovat a kriticky zkoumat obojí. Pak uvidíte, že obou je pouze teorie...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit