Přejít na výpis diskuzí
Hospodští se mýlí, zákaz kouření by přinesl miliardové zisky, ukazuje výzkum
20.5.2015 | Lukáš Grygar
100 příspěvků
-
o jakých ziscích to mluví?
bud do hospody jdu a nebo nejdu.
žádný zákaz kouření nezpůsobí že lidé začnou víc pít. tohle je uzavřený trh -
-
Možná kuřáci začnou pít na žalost, že si přitom nemohou pálit zobák. *1*
-
-
Dlouho jsem pracoval v Irsku v pohostinství. Mimo jiné i v době, kdy Irsko - myslím, že jako první v Evropě - přjalo zákaz kouření v hospodách. Nepotřebovali jsme žádný výzkum na to, že po roce se nám tržby téměř zdvojnásobily. On totiž takový ukecaný maník s pivem neutratí tolik, jako rodinka s několika dětmi.
-
-
hodin do te hospody ta rodinka prijde ?
-
-
Dopoledne a pokud dávky stačí i na automaty, tak do zavíračky. *3*
-
-
mame li na mysli to same etnikum , / patrne ano / , tak tam to bez cigaretek nepujde. Obvzlaste u tech deti. Vykladejte prosim 5 letemu harantovi ze si nesmi ted a tady zapalit kdyz chce. To vidim na zalobu na dyzgymynacyjy more .
-
-
-
jenomže hospody tu nejsou pro to aby kumulovali nějaký zisk ale aby právě ti ukecaný maníci si měli kam sednout, pokecat a uvolnit se. prostě zklidnit stres.
-
-
Opět jeden " výzkum"...
-
Paradox je, že stát má obrovský příjem z daní z tabáku a cigaret, na druhou stranu dělá, že mu kouření strašně vadí. *1* U nás v městečku je na výběr,Jedna výborná restaurace,kde se nekouří,jedna napůl, kuřáci mají svůj oddělený salonek,a to třetí nazvu "Chýše jedová",tam je vše načpělé a nažloutlé.Všechny tři mají dost narváno,každý jde tam,kde se cítí nejlépe. Tak by to podle mne mělo být,
-
No mě vomejou!!! Vědci kydají o tom, že znají profesi hospodského lépe než hospodštííí!!! To je maoismus jak vyšitej!! *12* *11* *12* *11*
-
Jsem nekuřák, v hospodě kde se kouří vlastně přikuřuju (jak praví paní Bohdalová), ale chodím tam, protože mám hodně známých, kteří kouří. Mě více vadí, když jdu kolem dveří venku po chodníku a postávají tam hrozny kuřáků a tam kde by člověk nečekal přikuřování, tak ho praští přímo do nosu. To mi vadí. A tak to bude před hospodama, než tam vejdete, tak budete otráveni nikotinem a v hospodě, kde to očekáváte bude opravdu frišno - pouze výpary z piva. A protože se tam nebude kouřit, budou se tam stahovat maminy s nezvedenejma děťátkama a to bude pošušňáníčko. *9* *13*
-
-
jeste dejcha sama ? Nebo ji prikurujou nejakym kourovym plynem . To je fakt ta prava , lepsi bych nenasel ani v kourovy clone z doutniku .
-
jako se nestahuji nikde. Bude tam nejakou dobu prazdno a potom to hospodsky zavre protoze zkrachuje. Tak tomu bylo jiz mnohokrat. Kratkodoby pokles a potom krach , zadny narust neni nikde a nikde nebude.
-
Haranti (dnes často neúnosně uřvaní a rozežraní !) do hospody nepatří, není to mateřská školka. Ale vykládejte to těm emancipovaným, "chytrým" a arogantně drzým čúzám, ony přece mají "právo" jít do hospody i s harantama ... *3*
-
-
To je ta deformacie.
-
-
-
Já si myslím, že o tom, kde a jak se bude kouřit, rozhodne Kubera!Přece se nebudeme řídit tím, co je dnes už běžné ve světě, jedině Kubera ví, co je pro nás nejlepší!
-
-
Kubera na Hrad!!! *1* *1* *1*
-
-
Kubera! Bacha, řádí tubera. (To nepíši jako vtip).
-
-
-
Je správný, že "jsme ze všech nejchytřejší". Není dobrý hnát se se stádem. I přes občasný omyl.
Svoboda rozhodnutí každýho z nás by měla být hlavní prioritou. Ze strany EU nás čeká "Svoboda" ne nepodobná tý komančský........ -
-
Čeká? Kde žijete? Tuhle "svobodu" tady máme od přistoupení ke slepenci EU, pokud bychom hlasovali v rámci referenda, nikdy by jsme tam nevstoupili. Toho si kolaboranti byli velmi dobře vědomi, proto jej odmítli vyhlásit... *1* *1*
-
nejde o hnani se stadem, ale pouziti neceho, co ma ve vyspelych zemich uspech... asi nechceme byt vyspeli no
-
-
Nechceme. Chceme být sví. To je celý. *11*
-
-
-
A co včíl. Su v ohrožení. Nedostanu raka páč nebudu vědět co to je ? *1* *1*
Nekuřák z vesnice. To je nejčastější oběť Parkinsona v Česku. Před Parkinsonem nás paradoxně chrání káva, alkohol a kouření.
http://magazin.aktualne.cz/nekurak-z-vesnice-nejvice-ohrozeny-druh-parkinsonem/r~3ad6bf80ddea11e4a4c00025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-2
No já bych to přeci jen ponechal na zdravém úsudku a rozhodnutí jednotlivých občanů a majitelů restaurací. Takových direktiv tu máme habakuk a žádná nefunguje. Kdo chce psa bít hůl si najde. Na druhou stranu kličkovat v zákonech je náš národní sport co si budem lhát.
Na základě výše uvedené zprávy se budou hospody od doby platnosti nového zákona nazívat ,,Centrum prevence proti Alzhajmrovi" a ještě na ně výlupci budou brát dotace *1* *1* *1* -
-
Ježkovy voči, to se mi líbí. *1* *2*
-
-
jasně už takhle končí dost hospod,proto že lidi nemají prachy.a těch pár štamgastů tam jde na cígo a pívo.tak že konec hospod u nás se blíží
-
-
No ono taky dát si oběd v hospodě a smrdět pak celý den kouřem, to taky každý nemusí.
-
-
vari jidla ma mezi cca 11 az 14 hodinou nekuracky time . Mimoto jsou oddelene prostory , nechapu co resis !! Jsou hospody a hospody , mnoho forem. Jasne ze nemam zajem v jidelne kde se jen clovek naji a vypadne kourit. Pak jsou jine , tam se chodi na pivo a pokecat a tak. Tam se kouri .
Mimochodem , dost techto jidelen po r 90 skoncilo , i kdyz mely narvano . Dnes je tam treba zastavarna , herna .... Jo dejiny vzdycky ukazi s odstupem co je a neni spravne. -
Mnooo, tak jděte do nekuřáckééé. Jdete do kuřácké a pak ječíte, že smrdíte? To byste měla spíš zajít za psychologem, on vám to vysvětlí, když postrádáte rozlišovací schopnosti.
-
-
jasne, na zapade taky skoncily hospody, kde je zakaz, vid... nemel nesmysly
-
-
Ano - hodně jich skončilo, ale o tom se už nemluví.
-
-