Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oprava kuřáci jsou samá socka
  • Přesně tak, nekuřáci jsou solventní občané, kteří se nebojí pustit chlup, zatímco nekuřáci jsou samá socka, která tam sedí až do zavíračky u jedné vody z vodovodu. Hostinské čeká zlatá éra a naprostý blahobyt, budou litovat, že to nezavedli o dvacet roků dřív, byli by teď samý Onassis!
  • S motorovkou občas pracovat musíme, kouřit ale nemusíme nebo snad ano?
  • Z příjmení jiných jsme si naposledy dělali srandu někdyyyy.......na prvním stupni ZŠ asi
  • clovek pobavi. Jenom nevim jestli to neco s tim primitivem ktery nerozezna den a noc se da debatou nazvat. Asi ne. Mozna to bude novy nadpis toho tecky , bc neco , simony se ctyrkama a co jeste. Inteligenci , tedy v zaporu by to odpovidalo.
  • blazen ktery nemumi pocitat do tri . A nezapomen zoufalko napsat zase nejakou ubohost . Na vic stejne nemas ty odrezku z rodiny.
  • Asi máš pravdu ale byl jsem zvědav co vypotí.... Fascinuje mne když se jedinec snaží ukecat čísla. *1* *1* *1* Je to jako řvát do peněženky aby tam bylo na bankovkách víc nul *1* *1*
  • Hlavně, že si zase notuješ, sám se sebou, ty trollíku. A co hemáky, nebolí? Bolí, viď. *14*
  • blbec , mozna nejakej chudak co vsechny ty cancy nekde slysel od stray Wajtyngrovy. Nebo nejakej ten vedec co to spocital jak to bude. Nezahazuj se s nim , ten ti stejne nikdy do hospody neprijde , nema na to a jeste ke vsemu je beznadejne blbej.
  • Jo jo pilař je spíš zloděj a možná taky tvůj kámoš. Za litr ti nechá 20metrů dřeva *1* *1* Když ho může za 10 tisíc prodat *1* *1* Topení za litr a pětistovku skásne dvakrát ročně kominík *1* *1* Mimochodem. Otápět hospodu odkorkama tak to musíš mít ještě kotelníka aby jsi přihazoval dříví v pětiminutových intervalech. *1* *1*

    Nájem nula..... a okna máš po pradědovi ?? Fasáda jak v interkontinentálu předpokládám. Žlaby na toaletách nerezové - viď *1* *1* tak jak to tam po komárech zůstalo. Topení už prorezivělo tak jsis pořídil z kovošrotu starší vložku *1* *1*

    Máš to fak dobrý kšeft když si nemůžeš dovolit ani bábu na úklid po 200 lidech. To musí bavit. *1* *1*
    No ještě že ti to myslí *1* *1* *1* *1*
  • nekurak , ty jsi blazen. Pozdravuj kamose pilare ty odrezku z rodinny firmy.
  • Doom 2.
  • A co tak, ty mozkový gigante počty trošku jinak. Nájem 0 (vlastník), "otop" ročně "1000 Kč, topí se dřívím a místní pilař je kámoš, dává odřezky ke zpracování dál zadara-za odvoz. Elektřina 30 tisíc ročně. Úklid vlastními silami, jde o rodinnou firmu. Když to děláš draze TY, nemusí to takto draze dělat jiní, kterým to myslí. Máš se ještě hodně co učit. Ale, při dřepění u PC se to nenaučíš, trolíku.
  • Alex81
    Normální je respektovat soukromé vlastnictví. Hospoda je soukromé vlastnictví, kde si majitel stanovuje pravidla, pokud je někdo nechce respektovat nemá vcházet.
  • Alex81
    Furt pindaj jak kouření škodí zdraví. Onehdá jsem makal s motorovkou a ruce mě hrozně bolely. Přitom na celý motorovce jsem nápis "škodí zdraví" nenašel.
  • bezne se toho ucastnim. Ne klub , proste na soukromem pozemku , garaz , predelana kulna , je jich vic. S vyctem pozitiv souhlasim , negativa jsem zadna nezaznamenal. Neotevrel to byvaly hostinsky , ale kamaradi na chate . Ja to same ve meste . Ten ekonomicky rozklad vyse jen podepisuji. Proc se cpat nekam kde to nema cenu. Takhle to mame v soukromi a svaty pokoj.
  • Hmmm hospody na vsích budou stavět pro kolaře a pěší turisty z města *1* *1* *1* Mimo víkend , svátky a od října do dubna zavřeno *1* *1* *1* Jasně celí žhaví a ještě nakřivo.
    Tohle může vymyslet jen jelito které netuší že za hodinu práce je třeba zaplatit obsluhu, vodné stočné, otop nájem, dopravu a energie. Čím méně hodin prostor využíváš tím je jeho provoz dražší - tím je dražší zboží a tím méně zákazníků. Čím méně zákazníků tím větší musí být marže čímž se dostává provozovatel do začarovaného kruhu ze kterého se už nevymotá.
    Příklad: Otop - 90 tisíc ročně, elektřina 48 tisíc ročně, nájem 216 000 ročně. To znamená pevná pladba 354 tisíc což je cca tisícovka deně ať máš otevřeno či zavřeno. Když náhodou otevřeš platíš ještě minimálně 2200 za personál číšník 120kč/hod + odvody. Dále nějaký návoz zboží a drobotinu kolem + 300 za úklid. Tak jsme na 3500,- kč co musíš vydělat za den kdy máš denně otevřeno. Při 35% rabatu to je obrat 10 tisíc denně. To je 330 piv chcete li.
    Když otevřu jen třikrát týdně tak něco ušetřím na vodě elektřině a otopu ale zamrznout to nenechám tak že 750,- kč tak jsem si pomohl o dvěstě padesát korun v nákladech na den jen že těch 750 musím zaplatit každý den ale vydělat na to musím za tři dny tzn 1750,- kč za každý otevřený den jen za barák. Každý den proto musím vydělat 4250,- kč to je 12142,- kč v obratu. nebo li 400 piv..... To je 130 lidí po 3 pivech nebo to musej být notorici a né kolaři...... A týden ti zaprší a jsi v kélu..... Nepříjde ti hajzlbába a můžeš jít v neděli poránu šůrovat zblitky po flonťácich. Ovšem cokoli nad výše uvedené částky je ten nekřesťanský zisk *1* *1* *1*

    Kup si hospodu a pak mudruj. Pro všechny kdo o tom uvažují je tohle dobré vodítko. Prachy co ušetříte na tom že nezbankrotujete pošlete je na dobročinné účely. *1* *1*
  • Tak určitě :D to se pozná znalec... a blbec , kolikrát ty dvě tři pivka zachrání jinak špatné výdělky ? A kolikrát jsou ve vesnicích a malých městech právě ty skupinky co odhání "nekuřáky" mnohem víc cenění , než banda lufťáků.Kolikrát sem viděl právě tyto dělat mnohem větší problémy a to jen proto že se nad "maloměšťáky" povyšují. Je mi na nic z vašeho komentáře , je z něj cítit právě pachuť namyšlenosti a ne logické uvažování a urážet kuřáky jen pro to že si zvolili jiný způsob života , než je váš ? patetické a hloupé , ostatně co bych čekal od člověka, který je vulgární hned na začátku svého "proslovu".Klasické hloupé zvířátko ,které se staví za "správnou věc" , bohužel špatným a pro slušného člověka nepřijatelným způsobem a to je přinejmenším velice smutné.
  • Jaké zájmové skupiny? Normální je nekouřit. A já jsem nekuřák. *14*
  • Jednou dojde i na práva tvé zájmové skupiny. Nečekej od kuřáků, že vaše práva podpoří.
    A neboj se, že to nepřijde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit