Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • český Parlament obsadili mimozemšťani, Sobotka a Babiš jsou hlavní kápa *12*
  • stupidní články tohoto typu už tady byly několikrát. Poslední, pokud mne paměť neklame, zde byl minimálně měsíc či dva zpět. a mne už nudí na tyhle lži a blbosti ironicky reagovat....Takže nechť si pisálci tvrdí co chtějí za pohádky, třeba že jed na potkany zvaný chemo "léčí" rakovinu a jen "zlí šarlatánští" léčitelé tomu brání a nebohým pacientům tak ubližují, nebo že že zlí teroristé překonali bezpečnostní systém NORAD "hodnou důvěřivou vládu" USA a konstrukční prvky budov a shodili dvojčata přičemž shodili i budovu do které se ani netrefili, nejspíš spadla otřesy běžících lidí po chodníku pod ní, *3* anebo že Američané byli na Měsíci dvakrát denně a jediný důvod proč tam přestali létat, nebylo, že dostali "kopačky" od tamních "domorodců" ale protože tam nebyla kabelová televize s přenosem mistrovského pohárů v baseballu.

    Pisálci nechť si tvrdí své bajky, a možná jim i věří, ať z neznalosti či z dobrého zaplacení za svůj halucinogenní blud a já si také ponechám své poznatky a pozorování založené na logice, zdravém rozumu a případných informacích které nám soudruzi "Goebbelsové" zapomínají sdělit.

    A budeme tak všichni spokojeni.... *4*
  • To je zase blabol.........!!! Hlavne operovat na zacatku clanku se statistikou..... *3* jen predesilam, ze statistika je velmi presny souhrn, velmi nepresnych cisel...... *1*
    A k tem konspiracim........tvrdilo se , ze v Iraku jsou zbrane hromadneho niceni.......a ted vyplouva na povrch ze konspiracni teorie, ze tam zadne zbrane nebyly se ukazuje jako PRAVDA. Obdoba - umela sladidla......pry neskodi.....,viz. aspartam.......tusim ze do roku cca 1980 byl zaveden Pentagonem jako bojova latka, ktera ovlivnuje negativne mozek, samozrejme to bylo do te doby tajne......a hups ted je temer vsude ,kde neni cukr......taky konspiracni teorie...??? O mesici a jeho navsteve americanu ani nema smysl mluvit...to je kapitola sama pro sebe...... *2* Zajimava je knia od Alberta Pikea s nazvem "morals and dogma"....to pry je take konspirace......s tim rozdilem, ze kniha byla napsana cca 1871.....,kde je napr popis vsech TRI svetovych valek a jakym zpusobem budou vedene.....popis prvnich dvou svet. valek sedi...... A medicina...?? Staci se podivat na rozhovor pana Johna Virapena.....opet konspiracni teorii potvrzuje.....A uchovavat v tajnosti se musi jen ta mala tajemstvi..........Velka se uchovavaji tak, ze se daji lidem primo na oci.....a par zasvecenych lidi, nejlepe fundovanych, toto "tajemstvi" zdehonestuje a zesmesni....a lid jako stado ovci az na vyjjimky , tomu pote neveri......a sami toto verejne tajemstvi zevazuji a zesmesnuji.....Jak proste....... *3*
  • To jsou zase s.ačky při sobotě... *7*
    • počkej co teprve přijde při neděli... *2*
      • To je fakt. Bude plná latrína. *15*
        • A ještě bude na..áno v parlamentě, senátu a vládě. Ve kterých to si domyslete.
  • Konspirační teorie byly, jsou a budou. Netřeba jim přikládat zvláštní význam.
  • Člověk se musí pořád učit a vstřebávat nové věci...já jsem si dlouho myslel, že dvojčata v NY jsou stavby svařené z ocelových profilů a ejhle - padaly, jako by byly postaveny z nepálených cihel. To jsem z toho jelen...
    • Na Tchai-wanu bylo zemětřesení a budovy se skládaly jak harmoniky. To machři teroristé dokážou tyhle konstrukce letadlem shodit tak, že se zhroutí do sebe jak domek z karet a zůstane jen úhledná hromádka sutě. Břídilské zemětřesení....
      http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/394003-jizni-tchaj-wan-zasahlo-silne-zemetreseni-vyzadalo-si-mrtve-a-zranene.html







      http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/394003-jizni-tchaj-wan-zasahlo-silne-zemetreseni-vyzadalo-si-mrtve-a-zranene.html *3*
      • Ocel při zahřátí na 400°C začíná ztrácet svoji pevnost a při 600°C už je na pouhých 50% původní pevnosti. Oheň v budovách byl přes hodinu v rozmezí 980-1050°C . No a pak stačí základní znalost pevnosti ocelových konstrukcí v závislosti na hmotnosti budovy nad požárem a když se k tomu přidá zemská gravitace, jinak než kolmo dolů budova padnout nemůže. Vše učivo ZŠ.
        No a jako bonus je zde případ z května 2008, kdy se naprosto stejným způsobem při obyčejném požáru, zřítila ocelová budova holandské Delft University of Technology. Tato budova měla naprosto shodnou konstrukci, jako WTC. Jediný rozdíl byl v tom, že do ní nenarazilo žádné letadlo, ale rozšířil se v ní obyčejný požár. I tato budova se zřítila kolmo k zemi. Fyzika se prostě oklamat nedá. Ta platí pro všechny, kromě konspiračních teoretiků.
        No a co se výbuchů týče, tak v obou těchto případech šlo o výbuchy obrazovek počítačů či nádob čistících prostředků. To je při požárech naprosto běžný jev. Tuto problematiku ti vysvětlí na každé hasičské zbojnici.
        • Vyjadřovalo se k tomu už dost odborníků, jestli dosud žijí, ale nevím...jinak vám blahopřeji, s pevnou vírou je život takový...nekomplikovaný.
        • A WTC 7 do ní žádné letadlo neuhodilo a také spadla dokonce to reportérka oznámila 20 minut dopředu.Navíc to na rozdíl od toho Holandska kdy shořelo téměř vše mnoho hodin byly u dvojčat jen "pár minut" kdy spadly všechny tři budovy.
    • jsou věci, které lidé s jednoduchým viděním světa nechápou.
  • A pravda je ještě hroznější!!
  • Co znamená konspirační? Většinou naprostý blábol lidí kteří se neumí smířit s holou skutečností a mají potřebu za vším keřem vidět mimozemštany nebo temné síly. *2*
    Konspirace o nepřistání na měsíci už byla dávno vyvrácena pane redaktore. Byl o tom super dokument kde byla každá námitka skeptiků vyvrácena.

    Je vidět že na Tiscali vládne okurková sezona. Proč se tedy nezaměříte na domácí politiku? Nechcete rozlobit soudruha kapitalistu Babiše? *2* *2*
    • Neříkám že bych konspiračním teoriím věřil (znamená: alternativní vysvětlení), ale přesto..
      Zajímalo by mě co přesně dělá tebou nazvaný "super dokument" více pravdivým než dokument o tom, že to bylo všechno jinak.
      Funguje to vlastně úplně stejně, akorát se to neznačkuje jako "konspirační teorie". I když je to třeba i oficiální vysvětlení situace, tak pořád ti to jen někdo sdělil. Úplně stejně jak u konspiračních teorií. Lidem co věří že nikdo na měsíci nepřistál, to vlastně taky např. viděli v "super dokumentu". Ano, k jedné nebo k druhé verzi bývá někdy více důkazů, kterým věříš, ale stejně je to čistě subjektivní vahou. "Jaký důkaz mě vlastně o tom nejvíce přesvědčuje." U každého to může být něco jiného.

      Abych se dobral konce... Věřit oficiálním vysvětlením situací, je občas podle mně stejně bláhové tak jako nějakým konspiračním teoriím. Jak řekl kdysi Buddha: "Něvěř ničemu, jen protože ti to říká buddha. Každý by měl být sám vlastním světlem."

      Osobně si prostě myslím, že k takovýmto věcem nemusíme mít pevný názor. Stejně ho nemůžete ověřit ve většině nikdy na 100%. A k čemu nám to vlastně je?
  • a hlavně si ušáci shodili ty dva činžáky
    • Halee,byli tři. A hodně rychle.
    • Jura - nastojaščaja russkaja picha, sovětskaja!
    • ten názor svědčí o naprosté neznalosti. Něco takového by bylo možné v CCCP, tam platí nas mnogo, ale nikoli v USA. nehledě na to co by tím kdo získal? A pokud jde o známá fakta okolo té tragedie, ta jsou jasná.
      • Ta tvoje "fakta" se dají presentovat tak jak určí zbohatlí zločinci médiům.
      • FAKTA JSOU JASNÁ.Tak tomu říkám odvaha.Jako fakta která jsou jdou přímo od zdroje,nebo ta fakta která jsou v dnešní době možná interpretovat jakkoliv jen ne pravdivě?
        /viz obsazení krymu a naprostá matoucí propaganda/
        Juro,když pominu všechno okolo tak ´´spojenci´´měli v ten moment na celém světě v rámci boje proti terorismu dveře přímo dokořán.....
  • na každém šprochu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit