Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další ,skvělá´ zpráva !
    Božínku co to tady z těch lidí děláte? Bože nesnáším bulvární kecy. Sice nechápu,kde toto berete,ale je to nesmysl. Proč třeba nemluvíte o tom,že celá skupina natočila klip pro charitu, a že pomáhali dětem v Ghaně. Proč nepíšete o tom,že si Louis Tomlinson nechal kvůli charitě přestříkat vlasy na červeno,nebo že si před několika měsíci Liam Payne nechal kvůli charitě ostříhat vlasy.! Je to hnus,že vás zajímají jen takové drby a ještě horší je,že vám na to někdo skočí.
    A mimochodem. Film točí pro fanoušky,aby o nich věděli i ty největší detaily.Aby věděli,koho vlastně obdivují. Nepotřebují se rovnat Justinovi,protože oni i Juss si toho prožili dost. Nikdo neví,jak těžké bylo vydržet v té soutěži. Nevíte o nich nic,co víme my,ale přesto se do nich stále navážíte. Je to hrozné! Stydím se,že žiji v zemi,kde nikdo neumí nic jiného,než jenom shazovat ostatní.
  • Rumplestlitskin : 3 měsíce jako vážně ?! 'Mokrý 13ctky' doufám že ty tam ani nepustí. Sorry holky, ale kazíte všem Directionerkám reputaci. Tohle si myslí fakt všichni že jsme jen 13ti letý -.- Znám většinu holek Directionerek, kterým je nad 15 a rozum mají !
    A pro toho anonyma : Ano, JB začínal od nuly, ale oni taky ! JB si našel Usher a 1D X-Factor ( kde skončily celkově třetí) -.- Jsou nejpopulárnější skupinou.. Kdy tak tvrdě nepraovali, nepokračovali by dál po XFactoru..
    • Jusse našel Scooter Braun, ne Usher! A 1D šli do X-Factoru, protože chtěli a věděli, že se proslaví! Juss to neplánoval! One Erection jo! Každý z nich (Niall, Harry, Liam, Louis, Zayn) tam šli a fandili si! Juss to měl a má těžší než oni!
      • No to jo, těžší :DD holka ty si blbá jak troky běž s Biebrem do prdele...To už radši 1D *1*
  • LA: Souhlasím s tebou, taky nesnáším tyhle bulvární kecy, jsem na to přímo alergická, místo toho, aby tam napsali, co doopravdy dobrého udělali, tak se snaží hledat na nich pořád nějaké chyby a ještě je vytrubovat do světa! Tohleto už fakt není možné.
    Mám ráda One Direction nejen proto, že pěkně zpívají, že pěkně vypadají, ale taky proto, co dokázali, že pokračovali dál i přesto, že skončili v X Factoru třetí, šli stále jedním směrem za svým snem a tak a vy co jste proti nim, ještě do nich narážíte a nechováte se k nim zrovna přátelsky. To fakt není už možné v této zemi a stejně jako LA - stydím se za to, že žiju mezi takovými lidmi.
  • veruth
    To by mě zajímalo, kdo si tohle zase vycucal z prstu :D Musíte se v tom pořád "šťárat" ? Je to už opravdu trapné...všichni děláme chyby....
  • Moc ho nemusim,ale tohle od ní bylo hnusný a lituju ho. *9*
  • Ona se s ním asi rozešla ale lituje toho.. Jinak by nepsala takový písničky *3*
  • souhlas ;)
  • 1D budou mít film o jejich životech?! No jistě. To se dalo čekat! Nechápu, jak můžou mít nějaký fanoušky! Jsou to kopírky! Každý, kdo se podívá na Jussův klip Beauty And A Beat a pak na klip One Direction One Way Or Another, tak jasně uvidí, jak se 1D opičej! To, jak se natáčejí sami - s tím přišel JayBee! A ten singl One Way Or Another ani není jejich! Patří to skupině Blondie! A ted' ten film?! To už si snad někdo dělá srandu, ne?! Co tím chtějí dokázat?! Kidrauhl tu byl, je a bude navždy a žádný homoklády v podobě One Erection nikdy nebudou lepší! Justin byl, je a vždycky bude lepší! To on byl první, kdo kdy měl film (resp. dokument) o svém životě! Jenže on měl zajímavý a nelehký život! Když byl malý, hrál na kytaru a zpíval před divadlem a tím si vydělával! Měl tvrdý život! On něco zažil! Má o čem vyprávět! Ale co tyhlety bukvičky?! Co oni chtějí dát do jejich filmu?! To, jak měli lehký život? Jak jim rodiče všechno koupili? Jak jim platili různé hodiny zpěvu nebo hraní na nějaký nástroj?! Juss nikdy žádně hodiny zpěvu neměl a na kytaru, bicí, trubku, atd. se naučil hrát úplně sám! Jussův dokument alespoň o něčem je! On je legenda! Pojďte do mě Directionerky!
    • Nejsou to kopírky!A rekni mi duvod, proc by nemohli mit film o jejich zivote?!
    • Nejsou to kopírky!A rekni mi duvod, proc by nemohli mit film o jejich zivote?! *16*
    • Nejsou to kopírky!A rekni mi duvod, proc by nemohli mit film o jejich zivote?!
    • Nejsou to kopírky!A rekni mi duvod, proc by nemohli mit film o jejich zivote?!
    • Ty si snad myslíš, že to 1D měli lehký?? Byla si snad někdy v takovýhle soutěži a víš jakej je na ně vyvíjenej tlak?? Myslim, že ne, protože jinak bys tohle nemohla napsat... :D Takže se laskavě uklidni a dej si odchod.
      A jen tak mimochodem: ten film ještě ani není natočenej a už se do něj navážíš!!! Trošku ubohý ne?? To že seš udělaná z JB ještě neznamená, že je nejlepší na světě...
      Tím ho samozřemně nechci schazovat, ale i 1D se třeba snažej pomáhat lidem, tak přestaň psát takový nesmysli, jako že jim rodiče koupili všechno atd. Díky *3*
    • Trochu kravka ne? :DDD hele přestaň, jen se tu ztrapňuješ, tvoje kecy tu nikoho nezajímaj! :D prej JayBee! haha teď jsem se skoro počůrala smíchy! :DDD
    • děláš si ze mě pr.? Ty znáš justina? Ty znáš harryho? ty znáš louise? ty znáš Nialla? ty znáš zayna? ty znáš liama? neznáš NIKOHO a kdyby viděli oni tebe, řekli by si možná ještě něco horšího. Protože onni nesedí na prdeli u ntb a něco dělají! A ty nemáš absolutně žádné právo jim do toho kecat, lásko. mimochodem poslouchám rock a directionerka rozhodně nejsem. Ale to nemění nic na tom, že ty to asi v hlavě moc v pořádku nemáš. *1* *1*
    • Ja nejsem directionerka, ale osobne si myslim, ze nelze soudit ostatni timhle zpusobem... Rekni, jak ty muzes vedet co zazily a co ne... Ja jen rikam svuj nazor, nestojim o hadku. Ale podle mne si kazdy prozil svoje a nikdo nemuze posuzovat, kdo z nich mel zajimavejsi detstvi. Takze pokud se to nekomu nelibi, predem rikam: "je to jen muj nazor!"
    • Klidně do tebe půjdu, klidně se s tebou budu hádat! Před pár dny jsem si za svoje prachy koupila knihu o One Direction a přečtla jsem si, co všechno museli překonat a zkousnout. Kluci život neměli taky zrovna dvakrát lehký! Tři z nich překousli rozchod rodičů, jeden byl ve škole šikanován...
      Takže se v prvé řadě uklidni, přečti si pořádně něco o nich a pak sem něco piš!!! A laskavě neurážej Directionerky!!! Já se na ten film hodně těším! A klidně se jdi i s tím svým Justinem vycpat! No, dál radši nic psát nebudu, protože i tak jsi mě kvalitně rozčílila a myslím, že ostatní Directionerky taky, takže radši už nic psát nebudu, protože by to byly pouze řádky a řádky sprostých slov!
      • Tohle je pravda.Jestli tě zajíma JB, tak nešťourej do One Direction!! *16* *16*
    • Jo jako ty si je tady pomlouváš ale kdybys věděla že ten klip natočili pro charitu......ještě jsi i anonymní že se nestydíš! Já ti tady justina taky nepomlouvám tak se sklidni!! :D *12*
    • Já nijak nechci šťourat, ale pokud půjdeme do historie, tak JB rozhodně není první hvězda hudební scény, o které byl natočen film. Copak se dá zapomenout na Michaela Jacksona o jehož životě byl natočen dokonce nejeden film.. Napadá mě tedy otázka.. Co je Justin Bieber vedle Jacksona?
    • Jako ten kdo toto psal je uplnej BLBEC,1D jsou dobri nez nejakej pojebanej ,rozmazlenej a namyslenej Justin Bieber .Jako ty jsi myslis ze jsi nejak ...A jestli nemas 1D rada tak jsem vubec nic nepis jako a seber si svyho Justina a bez do nekam kurvo jedna!!!!!!
  • Aha, jsou na světě 3 měsíce a hnedka točej film :D LEda tak pro mokrý 13tky .. Akorát se mladej sere , že taylor se s tím pořádá po svém

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit