Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsem nebyl pionýr a chodil na naáboženství, ale ve škole mě nikdo nešikanoval , natož , aby do mě kopal nebo mě urážel.Asi to bude v něčem jiném. Nejspíš jsi Kocábe byl nesnesitelnej fracek.A kromě toho za to, jak jsi prosadil církevní restituce a podporoval jsi a podporuješ modrou zlodějskou tlupu byl tě nyní nakopal nejmíň stokrát.
    • vem to eeee
    • Dtto! V 50.letech jsem rovněž nesměl do Pionýra a musel do nábozenstvi. Nyní si myslím, že jedno i druhé bylo vymyvani mozků. A to má křesťanství i komunismus stejné sociální kořeny i stejný násilný způsob získávání oveček!
  • Kocábe, ty jsi byl vždycky blb, proto tě taky pořád bili. A blbem zůstaneš nadosmrti.
  • Velice neobjektivní a zkreslené.Jsem stejný ročník a druhou polovinu základní školy jsem absolvovala také v Chodově.Uráží mně popis školáků a složení obyvatel Chodova.A myslím,že nejen mne.Jenom nevím,co si tímto pan Kocáb dokazuje.
    • Mám stejný názor.Já chodil na náboženství v 50tých letech a nikdo mě nešikanoval a ani nemlátil,ale pouze za to,že můj otec jako živnostník a odbojář okraden o majetek,který nám byl zabaven a dosud nevrácen v roce 1949 a navíc otec zavřen,aby se nemohl bránit proti zlu.A nestěžuji si i když dnes vím,že jsou rovní a rovnější a z některých lidítěžce zkoušenýcj a jsou to vždy ti co nejvíc kolaborují s každým režimem z prava nebo z leva.
  • Tehdy tam byla obrovská kriminalita?Proboba a jak by se tomu muselo říkat dnes?Tenkját tam bylo relativně bezpečno...Pan Kocáb moc nevychází ven v jiných,než VIP lokalitách.Asi...
    • že nevychází, jen vyjíždí autem ...
  • asi málo,ty dobytku
    • Škoda,že toho zanechali....
    • souhlasím *6*
  • je zajímavé číst jak všichni "disidenti" byly v mládí utlačovaný, šikanovaný a biti ale asi málo .... *16* *16*
    • Jo, cestička je prošlapaná , tak to se to píše. Kde byla tvoje odvaha, pokud jsi byl již tehdy na světě? Tito lidé se nebáli vyjádřit svůj názor, když to bylo zakázáno?
      Tebe by bylo potřeba bít ještě teď a stále
  • už máš doma uprchlíky ve svejch dvou vilách v Troji?
  • Asi tě nemlátily požádně že tady strašíš 60let..Ubohej zjeve,když tě vidím zvedá se mi žaludek a také bych si s chutí praštil.To bys ale neoslavil jednašedesátiny. *12*
  • Také bych mu s chutí nakopal, pravdoláskaři. *12*
  • Michael Kocáb: 'Mlátili mě, kopali a plivali na mě'....MÁLO *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit