Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michale, zdá se, že málo
    • tahle šikana zanechala patrné následky..
  • víte ale asi jste nějak pozapomněližře jte všici byli dětí a co já si pamatuji děti poznají parchanta hrozně rychle mi jsme měli taky takováho jednoho, pak dostal 10 let za zpronevěru, holt někdo je větší had
  • říká se, že oči jsou okna do duše......podívat se tomu xindlovi do očí, jednoho z toho až zamrazí!!!
    pokud bychom takovým splaškám jako kocáb neumožnili postup do vysokých funkcí, mnoho lidí by nebylo okradeno/viz fond TREND/dvě miliardy spolu rozkradl, parchant/a mnoho lidí by nebylo tak neštastných, v čem to vlastně žijeme, nic pořádně nefunguje, krade se kam se člověk podívá, korupce,dluhy a smutná budoucnost.... děkujem, darmošlape a zrůdičko kocábe.....my nezapomeneme !!!!
  • Je mi 67 roků, zažil jsem stejné věci jako pan Kocáb. Jenomže nejsem osobnost, tak se o tom nepíše. Jako rodina jsme zažili psychický teror ze strany STB, kdy kvůli náboženskému přesvědčení otce zavřeli a nás, čtyři děti chtěli odvléci na převýchovu do dětského domova. Všechno jsme přežili a pochopili jsme, že smysl života je někde jinde, než v tom, co dnešní společnost hlásá a prosazuje. Až budou politici, učitelé, lidé na vedoucích místech a "osobnosti" příkladem slušného života, bude společnost také jiná. Nemyslím si, že by kvůli tomu měli být věřící. To je přece svobodná volba každého. Jen základní slušné chování a trochu etiky. Ale mám dojem, že na takové věci se ve shonu za zabezpečením, pohodlím, osobní svobodou, svými zájmz a "politikou pro lidi" zapomíná. Tak pan Kocáb, kterému se takový stav společnosti jistě nelíbí, musí vystupovat se svými songy a veřejným vystupováním proti tomu všemu. Jenomže asi nepochopil, že výsledný efekt je úplně opačný. Mnoho mladých lidí se snaží napodobovat jak jeho chování, tak všechno to, co za celou svou uměleckou kariéru vytvořil. Vážím si jeho vzdělání, vědomostí, ale co je to platné těm, kteří potřebují poznat smysl a podstatu života. Pokud prožitky z mládí nějakým silným způsobem pana Kocába poznamenaly, doporučoval bych nějakého renomovaného psychologa. Prý za slušný honorář dokáží těchto traumatizujících zážitků zbavit.
    • Děkuji za pěkně napsaný příspěvek. Výhradu mám pouze k tomu psychologovi. Pan Kocáb to zvládl sám a někdo po něm chtěl za každou cenu něco říct...tak uklouzl. No, hoď kamenem, kdo jsi bez hříchu ... *14*
  • Škoda každé rány,která padne vedle!!
  • že to víme ...
  • Je to tak,hajzl je to.rozkrad co mohl.a teď se bude litovat...fuj.
  • Z jaké planety jste prosím ?
  • Tady to zase smrdí komoušem, fuj. Aspoň je vidět, co jste za lidi.
  • Se tak dívám, agresivita a závist zůstala. Tak se Pane Kocábe nic nezměnilo. Možná to jsou ti, co s vámi chodili do školy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit