Přejít na výpis diskuzí
Miley Cyrus: Její nové turné pohoršuje rodiče a ti žádají zrušení
22.2.2014 | Redakce Osobnosti.cz
23 příspěvků
-
Miley cyrus se naozaj zbláznila je totiž po roschodu s
futbalistem Liamem Hemswothem ale zato si môže ona no nie??
A navíc sem zdešená jejím rockovím účese -
Miley má svůj styl! Rodiče si stěžují že Miley dělá úchylnosti ale to patří k jeji image! A hlavně jsou úplně vypatlaný.. Proč na ní berou málý dětí když věděli co ona dělá?! Jako pak si jejich rodiče ztěžují!
-
Dřív jsem měla Miley Cyrus moc ráda a Hannu Montanu také ale nechápu co to ze sebe udělala za blbku!? Podle mě se určitě chtěla zviditelnit , ale místo toho si odvrátila všechny své fanoušky. Teď je z ní úplná zrůda dělá ze sebe frajerku a rebeluje . Neskutečný , je mi z ní na nic.
Potřebovala by všechny možné psychické vyšetření . Ble !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* -
To je zajímavé, jak lidi pobouří, když se někdo odmítá chovat podle jejich představ. Hlavně rodiče kteří někam přitáhnou děti a chtějí aby se tomu ostatní přizpůsobili.
-
No jasně, rodiče určitě ví, kdo je Miley Cyrus.. Vaši rodiče ju znaj? Měly by ju šoupnout někde na psychinu. Škoda že se chová jak p**a. Písničky má pořád hezké
-
Sice už to Miley přehání ale zase jsou asi ti rodičové úplně blbý proč tam berou děti když vědí co je čeká nechutný a úchylný věci.
-
maj jí dát na léčení,protože tak blbej nikdo normální není *11* *11*
-
Stala se z ní akorat namyšlená pi*a .. Dřív jsem jí měla rada a i poslouchala,ale asi o ní nebyl zájem tak na sebe chtěla upozornit.. Nadržencum se to možna libi,no normalním lidem ne .. Měla by se vzpamatovat,nebo jít do nějakýho baru radši .. a ne tohle dělat na turne atd .. :)
-
Prý OSOBNOSTI ...
Takto si novináři hodnotí různe pofidérní lidí, zloděje, prostitutky, narkomany , politiky ... Ostuda ! *16* -
-
přesně, hlavně z*srané b*tches *12*
-
-
Asi potřebuje vymést komín *1*
-
-
Ano, s chutí bych se toho také ujal... *1* *1* *1*
-