Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prý OSOBNOSTI ...
    Takto si novináři hodnotí různe pofidérní lidí, zloděje, prostitutky, narkomany , politiky ... Ostuda ! *16*
    • Ziall
      přesně, hlavně z*srané b*tches *12*
  • Já jsem proti Miley nic neměla,stála jsme za ní,ale tohle už přehnala."aaa" -> ve filmech může být cokoli,ale vždycky napíšou omezený přístup,ale na její koncert přišli spousta dětí a ona si v klidu roztahuje nohy! Měla dát na její turné omezený přístup! Škoda jí,písničky má dobré,ale jak se chová,fakt jsem stála za ní,ale nečekala jsem ,že bude tohle dělat na turné!
    • konečně ses probrala
  • ať už tomu spratkovi konečně její rodiče nařežou!! *16* *16*
    prase jedno *11* *12* *12*
  • maj jí dát na léčení,protože tak blbej nikdo normální není *11* *11*
  • Upoutat za každou cenu, co nejvíc se obnažit - to je dnešní svět, takových všelijakých existenci, které se jen předvádějí, se na tomto světě pohybuje spousta. Bylo by zajímavé vědět, jak vysoké má IQ, možná že má vysoké, možná je to jen průměr či ještě méně. Je taková doba, věčně to ale nebude.
    • když bude na sobě makat, tak se může rozcapovat klidně do padesáti - fitko a plastika dokážou divy. *14* *14* *14*
  • tak kdo vzal na koncert děti je úplnej magor - co asi čekal, když ne vyšpulenou díru? *7* *7* *7*
  • Stala se z ní akorat namyšlená pi*a .. Dřív jsem jí měla rada a i poslouchala,ale asi o ní nebyl zájem tak na sebe chtěla upozornit.. Nadržencum se to možna libi,no normalním lidem ne .. Měla by se vzpamatovat,nebo jít do nějakýho baru radši .. a ne tohle dělat na turne atd .. :)
  • Sice už to Miley přehání ale zase jsou asi ti rodičové úplně blbý proč tam berou děti když vědí co je čeká nechutný a úchylný věci.
  • No jasně, rodiče určitě ví, kdo je Miley Cyrus.. Vaši rodiče ju znaj? Měly by ju šoupnout někde na psychinu. Škoda že se chová jak p**a. Písničky má pořád hezké
  • měla by si udělat výlet do indie a narazit na skupinku roztoužených domorodců. stačilo by jich tak 4 až 5, kteří by měli výdrž, jako když ho mají oplechovaného. jen by si užili syntézu svých pyjů s genitáliemi milé Miley. na závěr by se s ní mohli rozloučit vypláznutím jazyka. možná by takovou zkušenost potřebovala. lascivní blbka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit