Přejít na výpis diskuzí
Miley Cyrus: Její nové turné pohoršuje rodiče a ti žádají zrušení
22.2.2014 | Redakce Osobnosti.cz
23 příspěvků
-
Miley cyrus se naozaj zbláznila je totiž po roschodu s
futbalistem Liamem Hemswothem ale zato si môže ona no nie??
A navíc sem zdešená jejím rockovím účese -
Miley má svůj styl! Rodiče si stěžují že Miley dělá úchylnosti ale to patří k jeji image! A hlavně jsou úplně vypatlaný.. Proč na ní berou málý dětí když věděli co ona dělá?! Jako pak si jejich rodiče ztěžují!
-
Dřív jsem měla Miley Cyrus moc ráda a Hannu Montanu také ale nechápu co to ze sebe udělala za blbku!? Podle mě se určitě chtěla zviditelnit , ale místo toho si odvrátila všechny své fanoušky. Teď je z ní úplná zrůda dělá ze sebe frajerku a rebeluje . Neskutečný , je mi z ní na nic.
Potřebovala by všechny možné psychické vyšetření . Ble !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* -
To je zajímavé, jak lidi pobouří, když se někdo odmítá chovat podle jejich představ. Hlavně rodiče kteří někam přitáhnou děti a chtějí aby se tomu ostatní přizpůsobili.
-
konečně ses probrala
-
Ano, s chutí bych se toho také ujal... *1* *1* *1*
-
No jasně, rodiče určitě ví, kdo je Miley Cyrus.. Vaši rodiče ju znaj? Měly by ju šoupnout někde na psychinu. Škoda že se chová jak p**a. Písničky má pořád hezké
-
přesně, hlavně z*srané b*tches *12*
-
Sice už to Miley přehání ale zase jsou asi ti rodičové úplně blbý proč tam berou děti když vědí co je čeká nechutný a úchylný věci.
-
maj jí dát na léčení,protože tak blbej nikdo normální není *11* *11*
-
Stala se z ní akorat namyšlená pi*a .. Dřív jsem jí měla rada a i poslouchala,ale asi o ní nebyl zájem tak na sebe chtěla upozornit.. Nadržencum se to možna libi,no normalním lidem ne .. Měla by se vzpamatovat,nebo jít do nějakýho baru radši .. a ne tohle dělat na turne atd .. :)
-
Prý OSOBNOSTI ...
Takto si novináři hodnotí různe pofidérní lidí, zloděje, prostitutky, narkomany , politiky ... Ostuda ! *16* -
Asi potřebuje vymést komín *1*
-
Mě by se to určitě líbilo. Myslím si, že ve stáncích s časopisama na nás čeká daleko horší podívaná a děti se na to klidně kouknou i bez placení. Koho to pohoršuje, ať zůstane doma u Ordinace v Růžové zahradě.
-
ať už tomu spratkovi konečně její rodiče nařežou!! *16* *16*
prase jedno *11* *12* *12* -
když bude na sobě makat, tak se může rozcapovat klidně do padesáti - fitko a plastika dokážou divy. *14* *14* *14*
-
*1* *1* *1*
-
tak kdo vzal na koncert děti je úplnej magor - co asi čekal, když ne vyšpulenou díru? *7* *7* *7*
-
měla by si udělat výlet do indie a narazit na skupinku roztoužených domorodců. stačilo by jich tak 4 až 5, kteří by měli výdrž, jako když ho mají oplechovaného. jen by si užili syntézu svých pyjů s genitáliemi milé Miley. na závěr by se s ní mohli rozloučit vypláznutím jazyka. možná by takovou zkušenost potřebovala. lascivní blbka.
-
Upoutat za každou cenu, co nejvíc se obnažit - to je dnešní svět, takových všelijakých existenci, které se jen předvádějí, se na tomto světě pohybuje spousta. Bylo by zajímavé vědět, jak vysoké má IQ, možná že má vysoké, možná je to jen průměr či ještě méně. Je taková doba, věčně to ale nebude.