Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rikejte si co chcete ale chovani ma jak 15 leta ... kde je sakra ta holka co byla zasnoubena a dospela ... Ale mozna to je jen jeji protest proti necemu v osobnim v zivote . Psali , ze se ji rozvadeji po druhe rodice .. Treba tak chce prejit tohle obdobi ikdyz to chovani hruza a ty novy pisnicky od ni se uz nedaji poslouchat .
  • Upřímě písničky od Miley se mi líbí víc ted' než minule. Upřímě kdo by chtěl být na dosmrti spojovaný s Disney ? A mít nálepku "Hannah Montana ,to je Hannha já chci podpis a tričko s ní" vždy' nepřipadalo by vám to ve 20 tak nějak divné? Chce se ji odlišit to chápu ikdyž to co předvedla nijak moc nezastávám, ale je to snad její věc a bulvár se do ní ještě víc naráží. Upřímě Hannu sem neměla vůbec ráda možná pár songů, ted' se mi Miley zdá lepší ale lidi JETO VĚC NÁZORU A SE DO MĚ NEVALTE ŽE SEM VYPATLANÝ DĚCKO!
  • Chová se jak chlap!
  • myslím,si,že pokud to nevadí jí tak vám by to mělo byt uplně jedno.Třeba je konečně sama sebou.Třeba ta sladká Miley byla jen přetvářka kterou musela předstírat kvuli své postavě 'hannah montana' a to jí měli rádi snad všichni.Jenže ted začla dělat něco co jí opravdu baví a nemusí se za nic skyrvat a najednou jí odsuzuje skoro každý.Kdyby tohle udělala KeSha nebo Lady Gaga řešil by to někdo ? né ! dělá se z toho buh ví co,protože to je Miley.BOže lidi proberte se
    • tys nečetl(a) její životopisní knížku, pak bys to všechno chápal(a)
  • OMG! Proč jí všichni odsuzujete? Když se podíváte na Madonniny "průsery" z mládí, tak je to oproti Miley nic..a i teď doslova šokuje. Neříkám, že to co Miley předvedla, bylo trapné, ale nikdo z vás jí neznáte! A nikdo z vás by jí to do očí neřekl!
    • Já bych ji to do očí klidně řekla ;) Měla by se uvědomit, kde končí umění a kde začíná zoufalství. Měla jsem Miley ráda, její písnišky se mi taky libí, ale její videoklip a živé vystoupení už tolik ne.
      P.S. A ty ji snad znáš osobně? O_o

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit