Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řekněte, prosím někdo, že je to jen další blbej vtip... že Zayn odešel jen dočasně, a že se za chvíli vrátí zpátky do skupiny. Že potřeboval jen na chvíli klid.
    Protože já vím, že pokud Zayn opravdu odejde, tak jim to ve čtyřech už moc dlouho nevydrží. A i kdyby ano, tak už to nebudou one direction, už jim bude něco chybět... jako srdce bez aorty - bez níž nemůže srdce fungovat - tak ani oni nebudou fungovat. Nebo jako člověk se poruchou zraku (slepotou), sice uslyší, ucítí a dokáže nahmatat cokoliv na světě, ale nikdy to neuvidí - myslím, že se sice beze zraku dá žít, ale nikdy ne naplno. Vždy mu bude ten zrak chybět, vždy jej bude postrádat. Stejně tak jako budou kluci z 1D a directioners vždy, ve skupině, postrádat Zayna... jeho výšky hlasu, jeho výdrž dechu, jeho nápady, jeho hlas. Vlastně, kdo dokáže udržet tón, tak dlouho, jako to dokáže Zayn? Kdo dokáže něco zazpívat, tak vysoko jako to dokáže Zayn? Nikdo ho nedokáže nahradit. Nikdo nedokáže to, co dokázal Zayn... vlastně ano, dokážou to, ale už nikdy né jako Zayn. Už jim bude něco chybět. Už nebudou mít tu jiskru, kterou měli, když začínali zpívat. Už nebudou zpívat s takovým odhodláním, jako předtím.
    Ve faktech o 1D je, že Zayn původně nechtěl v den, kdy měl jít do X-factoru vztávat z postele, a tak málem nebyl ve skupině... nikdo si to nedokázal představit, že by Zayn nebyl v 1D. Ale teď mi to připadá téměř stejné, s výjimkou toho, že toto se doopravdy stalo. Nikdy jsem nepřemíšlela o tom, co budu dělat až už to nebudou 1D v celku. Ale nikdy by mě nenapadlo, že se to stane, tak moc brzy.
    Poslouchám je už od jejich vzniku a popravdě, věřila jsem v to, že budou spolu dýl než já umřu, že překonají i mou smrt a budou stále spolu. Asi to bylo pošetilé přání/myšlenka.
    Asi to zní jakoby jsem ani nevěřila v to, že se Zayn vůbec vrátí zpět do skupiny, ale dnes je 25. Března... kdyby toto někdo napsal o 6/7 dní později, tak by jsem tomu asi nevěřila, ale teď? Popravě nevím, co si mám myslet... nákladním se ke myšlence, že se Zayn vrátí zpět, ale kdo ví, co bude dál?
    Pokud by někdo znal pravdu, tak mi to, prosím, napište, protože - přiznám se, že to nemám ještě ani potvrzené a už tady oplakávám Zaynův odchod ze 1D. Takže doufám, že mě vyvedete z omylu - pokud to omyl je.
    Děkuji Lúthien.
    I'll 4ever love 1D.
    (Omlouvám se za případné chyby v textu, ale kvůli slzám vidím rozmazaně a ještě k tomu se mi to nechce celé číst znovu takže mi to prosím omluvte.)
    • Bohužel je to pravda... Je toho plný Twitter. Píše tam zhruba to co je psané tady... A taky si myslím ze jim to moc dlouho už nevydrží.. Já už tady pro plakala vodopády slz, ale pořad si to nejsem schopna uvědomit. Byl to na mě moc velký šok. Ale stále je ve me ta malá neděje ze se třeba ještě vrátí, ze jenom potřebuje na chvilkou odpočinout and... No uvidíme, ale jestli skončí cele 1D tak asi zkolabuješ. I když už to nebude nikdy jako predtim pořad zůstali aspoň ty 4/5... *13*
      • Děkuji... myslím, že jestli skončí všichni, tak to opravdu neunesu. Taky stále brečím. V to, že se Zayn vrátí můžeme jen doufat.... a čekat, že se to vyplní... ale už jsem se smířila s tím, že svět se ke mě už navždy otočil zády a už nikdy se mi nic nesplní.
    • Vydali oficiální prohlášení na jejich facebook... *9*
      • Děkuji za odpověď.
        Je mi to, tak moc líto oni byli to jediné, co mě udrželo šťastnou, alespoň částečně. Od té doby, co mi umřel táta jsou oni pro mě to nejdůležitější, ale teď? Teďka už nejsou všichni...
        Nedokážu si to připustit.
        Proč to nemůže být jen noční můra?
    • Ouu, já napsala 'nepřemíšlela'?! Moc se omlouvám za tuto hrubku... chtěla jsem napsat 'nepřemÝšlela'
      Snad mi to odpustíte.
      Lúthien.
      1D <3
  • Violetta15
    Né prečo odišiel veď to uš nebude ono *9* *9* *9*
  • v té Anglii nějak teď blbnou nejdřív Clarcson a Top gear a teď tohle. Nepujde nakonec moderovat Top Gear? má už vůbec řidičák? *4*
  • No tak konec nebe přišel. Vím, že se do mě pustíte, že tohle není konec, ale myslím, že je. Ve čtyřech jim to prostě klapat nebude. Už to nebudou oni.
    Je to sad :/
  • já nemusím one direction ale podle mě odešel ten nejkrásnější ale to je jedno *2* protože nejhorší bude ve škole jak holky brečí kvůli Zaynovi a na fb jsem viděla jak se 107 fanynek zabilo kvůli němu! *8*
    • to je pravda ale podle mně buzeruje *16*
  • je to pravda že Zayn Malik odešel?Mněla jsem ho ráda,ale i když né nejradši ze skupiny 1D . Byl fajn a vždy bude.
    (PS:tedy doufám.) *13* *3*
    • Adriana píše ti tvoje žena je změna stebou šla se mnou hodit že si rozešel s perrie už stěnou budu ráda já tak dík za čas se fakt rozpadla oné direction jako všechny z já nich tam chtěla vystoupit a zpívat zpěvačka 1D já dekujem na psaní už ne jsi sám tak dík za ženu budu ráda stěnou hodit rozvodem
  • A čo si myslí že sa tých novinárov zbaví? Teraz po ňom pôjdu ako supy po mäse *9* *9* *9*
  • Narry
    Kluci pokračují v tour bez Zayna ,myslím že to uplně 100% zvládají :)) je to škoda ,ale je to jeho rozhodnutí.V poslední době to bylo všem jasný že to jinak nemůže dopadnout ,to co s Louisem někdy tropí...... hodně štěstí Zayne♥
  • Text Vašeho příspěvku *2*
  • Je hloupý. To si myslí že na něho všichni zapomenou. Fanoušci ho stejně budou odchytávat na ulicích. Tak proč do toho X-factoru chodil ,když chtěl být normální.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit