Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kagynka
    Božee-_-
    S čím ještě příjdou?! Zayn říkal,že by nikdy kluky neopustil ..
    Co to je za debily,kteří tohle nechávaj kOLOVAT?!:p
    Ach jo:DDDDDDDDDDDDDDDD
    Já se jen smějuuu;)
    • Ano přesně tak :DD trapaci! co to vymejšlí :')
      • A ty nevymyslíš nič, tak drž hubu ;-)
  • Mě by už jen zajímalo, kterým "zaručeným informacím" na tomto webu můžu ještě věřit. Připadá mi, že až podezřele často píšete o Zaynovi – ovšem kdybyste aspoň psali pravdivý a ověřený fakta, který mají nějakou váhu a né takovéto - s prominutím - bludy. Ano, musím to takto říct, protože asi tak 9 článků z 10 o 1D, které zde byly uveřejněny, nejsou vůbec podložené pravdivými informacemi a řekla bych, že zhruba 80 % textu je smyšlená. Ovšem, to už je svědomí autora článku a jeho věc, ze kterých "věrohodných" zdrojů čerpá.
    • Mám úplně stejný názor,teď jsem to chtěla napsat! Takže se připojuji k tobě :)....
  • Bože co vyváděj Zayn by nikdy 1D neopustil sám to říkal!!!
  • Jasně, a já jsem růžový poník Justina Biebera. Bože... -___-
  • terezija
    to už je fact ale směšné :DD ... uplně vidim jak jim to Zayn řekl :´DD... né oni už mají fact dobrou fantazii :DD... tké kecy, to mě fact baví :D
  • Aneb Český bulvár -_-
  • Tim koncem jste zabili :D hezkej článek pro zasmání! :D
  • Áno :) odchod z kapely :D a ja som Obamova žena :D tento článok beriem tak,akože ste nemali o čom písať dobre?? *1*
    • A teba sa nikto nepýtal, ako to berieš, dobre?!? Ccsss, trapas....
  • Ježíš čo ešte nevymyslia ty kokos..:-D:-D Zayn neopustí skupinu to je jasné ;-)
  • Uz nevite co mate psát ? je to hrozny Zayn odejde a ja jse stanu papezem :D jste ubohy ! oni jsme maj radi skoro jako vlastni bratri boze muj nikdy by se nerozpadly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit