Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    Veřejnost bude moci přijít uctít památku mého muže v pátek 11. října od 8 do 22 hodin do Paláce Žofín na Slovanském ostrově,“ uvedla Gottová v prohlášení, v němž poděkovala za vyjádření soustrasti.„Zároveň děkuji panu premiérovi a vládě za iniciativu spojenou s uspořádáním státního pohřbu. Po důkladné úvaze jsem se rozhodla pro pohřeb se státními poctami,“ napsala vdova po nejslavnějším českém zpěvákovi. Datum samotného pohřbu neupřesnila.„V souladu s vůlí mého manžela a po předchozím jednání s Arcibiskupstvím pražským se bude konat zádušní mše a bude ji sloužit Dominik kardinál Duka, arcibiskup pražský,“ informovala dále Gottová. Mše, která bude jen pro zvané, se uskuteční v sobotu 12. října od 11 hodin ve Svatovítské katedrále na Pražském hradě.
  • Hm,Gott,hm,já ho rád neměl.

Nemám totiž hudební sluch a tak jsem ho vnímal jako člověka,krerý vydává takové ostré a vysoké zvuky ,které nikdo v té době a myslím ani dnes vyrážet nedokáže a byl proto vysoce ceněn těmi kteří mají hudební sluch a patrně jim to vzbuzovalo nějakou rozkoš.Budiž,proč ne.

Jenomže takto já ho nevnímal,pro mě to byla ikona normalizace,Husákův člověk,který říkal věci,které říkat neměl a směl věci,které jiní nesměli.Tak třeba v TV lidi poučoval,že se nemají bavit se "zlobivými lidmi" aby pak sami nebyli "zlobiví" a jednou se objevil na Silvestra místo Husáka a poučoval,jak máme sledovat nové technologie,protože i on sleduje nové techniky zpěvu.Po roce 1989 otočil a hulákal (pro ty s hud. sluchem zpíval) cosi o křivení charakteru a to už bylo v době,kdy se proslýchalo,že byl agentem hned dvou tajných služeb.

Takže nepochybně talentovaný umělec ,významný a těžko nahraditelný (zatím nikdy ty ostré vysoké zvuky vyluzovat neumí),pročež nechť mu staví pomníky ale prosím neplést do politiky,tam dělal podruha a když se po něm něco pojmenuje,tak se to bude neustále připomínat.

• KIMCID

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/621010/smrt-trenyrkoveho-krale-exmilenec-rolins-petr-vlasak-44-podlehl-rakovine.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit