-
Re: Re: Ilove Angel
ja uz je mam *15* ae krome 5 rady *9* -
Re: Re: Ilove Angel
ja uz je mam *15* ae krome 5 *9* -
konec
tak už se nám to blíží...konec Angela na prima cool *9* každý den jsem se stráááášně těšila a ted... *9* ...ale stále ho milujua budu milovat *1* ....a nejlepčíííí je Spike *14* -
Re: Re: Cordy
To ze porodila tu Jasminu! -
Re: Ilove Angel
sakra nestras!....to si raci vsechny dily stahnu a budu na to kukat na PC!.. *16* -
Re: Cordy
jo je v komatuuu -
Ilove Angel
Angel je sexy upír s duší v černym mna je prostě k sežrání jsem na něm zavislá a nwm co budu dělat až to skončí.... *9* *9* -
závislost
jo jo taky jsem na tom závislá *14* newim co budu dělat až to zkončí *9* *8* ...je to NEJLEPŠÍ SERIÁL NA SVĚTĚ *14* *14* *4* *14* *4* -
Cordy
co se stalo wůbec Cordy že je nemocná a je v komatu? -
!! Angel!!
Ahoj Lidi,mam na vas prozbu!! Neni nekde na nenu,celej scenar Angela?? Kdyby jo prosiim napiste do vzkazu!! dekuji -
???
ahojte.....nevite nekdo, teda jestli ste ten dil uz vydeli, jestli se Conner vrATI K aNGELOVI?Mam namysli jak ho dal do jine rodiny aby mu dokazal ze ho ma rad......dekuji -
nejlepčí ze včech
tak na tomhle serialu sem závislá jako prase nejmín3 díly deně prostě je nejjjjj *15* -
Re: Angel-díly dopředu
Oprava
http://iserialy.sk/serialy/angel/ -
Angel-díly dopředu
Angel online ke shlédnutí xD
http://iserialy.sk/serialy/ange l/ *3* -
Re: cordelia
jestli myslíš to jak přivede na svět jasmine zabije Liah atd.?? je to proto, že v jejím těle byl nějaký démon, který chtěl na svět přivést Jasmine...nevím ještě jaký démon to je a jak to nakonec s Cordy dopadne, ale určitě za to nemuže ona sama, že je zlá *3* *1* -
cordelia
Dobry den preji...chtela bych se zeptat jestli nevi nekdo proc je Cordelia mrcha v IV rade...to mi nejak nedocvaklo *4* -
Re: ÿahoo
i o svatkach ho davaj =D -
Re: DVD Angel
na torrentu si ho klidne muzes stahnout vsechny rady v ajine a pak akorat dodas titulky ktery jsou k dostani vsude =D *4* -
DVD Angel
Ahojky chci se zeptat ohledně dvd Angel...jestli nevíte kde je k dostání a za kolik děkuju moc když tak se mi někdo ozvěte na www.pussyfoot.blog.cz -
Re: Re: Angel
A KAM CHODIS TAK CASTO *3*