-
cordelia
Dobry den preji...chtela bych se zeptat jestli nevi nekdo proc je Cordelia mrcha v IV rade...to mi nejak nedocvaklo *4* -
-
Re: cordelia
jestli myslíš to jak přivede na svět jasmine zabije Liah atd.?? je to proto, že v jejím těle byl nějaký démon, který chtěl na svět přivést Jasmine...nevím ještě jaký démon to je a jak to nakonec s Cordy dopadne, ale určitě za to nemuže ona sama, že je zlá *3* *1*
-
-
Angel-díly dopředu
Angel online ke shlédnutí xD
http://iserialy.sk/serialy/ange l/ *3* -
-
Re: Angel-díly dopředu
Oprava
http://iserialy.sk/serialy/angel/
-
-
???
ahojte.....nevite nekdo, teda jestli ste ten dil uz vydeli, jestli se Conner vrATI K aNGELOVI?Mam namysli jak ho dal do jine rodiny aby mu dokazal ze ho ma rad......dekuji -
!! Angel!!
Ahoj Lidi,mam na vas prozbu!! Neni nekde na nenu,celej scenar Angela?? Kdyby jo prosiim napiste do vzkazu!! dekuji -
Cordy
co se stalo wůbec Cordy že je nemocná a je v komatu? -
-
Re: Cordy
Jak se narodila Cordy ta Jasmína tak byla v komatu *5* *5* -
Re: Cordy
jo je v komatuuu -
-
Re: Re: Cordy
To ze porodila tu Jasminu!
-
-
-
závislost
jo jo taky jsem na tom závislá *14* newim co budu dělat až to zkončí *9* *8* ...je to NEJLEPŠÍ SERIÁL NA SVĚTĚ *14* *14* *4* *14* *4* -
konec
tak už se nám to blíží...konec Angela na prima cool *9* každý den jsem se stráááášně těšila a ted... *9* ...ale stále ho milujua budu milovat *1* ....a nejlepčíííí je Spike *14* -
prosba
Ahojky lidicky!..jsme u s rosbou nebdu tu ted asi 5 dni a potrebuuju vedet co bude v Angelovi nesel b se tu nekdo kdo by mi kazdej den tady napsal co bylo za dil a co s ev nem odehravalo?prooomin moc byhc to chtela vedet...je to pro me dulezity!!!..kdo mi to se bude psat tak tomu budu dozivotne vdecna!...a kdekoliv mu hlasnu atd tad...!ploooosiim jenom popis dilu z 25,26,27 a 28.8....proooosiim *3* *3* *7* *7* *9* *9* -
-
Re: prosba
ahojda pokud chceš tak na www.uloz.to. si zadej Angel s05 a máš tam všechny díly všech řad *3* -
Re: prosba
na buffy-angel.org(je to i v odkazech) najedeš na Angel-epizody a tam máš všechny díly podrobně popsaný a i s pár obrázkama *3* takhle jsem to dělala já když jsem byla pryč! -
-
Re: Re: prosba
na iserialy.sk/serialy/angel/ mate dily :-) je tam cela pata rada a ten posledni dil.....zabijela bych :-) -
-
Re: Re: Re: prosba
k tomu poslednímu dílu, moje slova, skončilo to hodně otevřeně a smutně, jak zemřel Wes *9* Gun také zemře *9* ....no prostě.....ani se nedozvíme kdo zvítězil *8* ...........ale jinak jsem byla moooc smutná, protože jsem na tom závislá a teď když to skončilo... *9* musím sehnat dvd a dívat se to od začátku *1* -
-
Re: Re: Re: Re: prosba
CZ?zemreli? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *7* OMG!:(....jinak dekuju za vsechny tipy!!!
-
-
-
-
-
.....
je to best serial na nej se muzu divat hodiny. *4* -
Angel je nejlepší
Angel nic lepšího jsem nikdy neviděla.Nemám ktomu nic řect prostě Angel vyhral nad všema seriálama.Musím vidět každý díl.Tenhle seriál má všechno je vtipnej fantazy drama akce a tak omocivní je to legande miluji ho.
Chtěla bych sehnat figurky nebo CD Live fest dei never a celej seriál.
Seriálu hrají t´i nejlepší herci a herečky.
Angel is best of all. *4* *4* *4* *16* *4* *4* *4*
www.Ange-lus.com