-
sel
je to ten nej filmik, videla sem ho snad 100 krat a selena je tam proste nejlepsi. ja sem jeji velka fanynka *14* -
-
Re: sel
prosim gdeseba shlednout nado stahnou -
Ahoj, tys to videla? MOhla bys mi poslat na mail: terkablechova@email.cz, kdes to nasla? DIky -
ahoj pls neposlala bys mi ho emailem pls pls já mám selenu ráda a nikde ten film nemůžu najít pls pls můj email je Koky589@seznam.cz pls pošli a napiš díkes -
-
Re: Re: sel
je to na youtube
-
-
to já taky ae když si taka její velká fanynka tak bys to mohla napsat treba k ní do diskuze pač ty uražky které na ni pricházejí tech je hodne *9*
-
-
NEJ!!
Uzasnej filmik a Sel je tam upa skvela...!!! Vazne UZASNEJ FILM!!!! *14* -
Neee
To snad ne. Oni dali jako hlavni roli Selenu Gomez. Proc ne Hilary?? To bez Hilary nebude ono -
-
Re: Neee
Protože Hilary je kráva... -
Re: Neee
Duvod je asi ten že to není pokračování Moderní Popelky 1 ae je to další podobny dil ale víc hudební tak tam snad mohli dát jiny role nemyslíš? -
-
Re: Re: Neee
Je to kravina. Souhlasim. Selena je desna a vubec se tam nehodi. Je stejne hrozna jako Miley -
-
Re: Re: Re: Neee
tak se na to nekoukej a neurazej je protoze jsou uzasny jedinej kdo je tu desnej jsi ty tak se klidni ty trapaku vypatlanej -
ani jedna neni strasna ale to ty kam sto dotahla hmm...???miley je bozi a selena je taky mocinky skvela -
ja stebou akorat souhlasím s tím že je desna Miley *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Neee
a ješte neco ty si ten film videla? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Neee
Když se vám to pičam nelibi tak se na to nedívejte a ještě něco až dokážete si zahrat v ňákem filmu hlavní roli tak teprve mluvte!!!!! *13* Teď jenom šoupejte nohama!!!!!PáPá vy krávy blbé!!!!! *4*
-
-
-
-
-
-
Moderní popelka ke stažení česky
Ahoj u mě na blogu je kompletní návod na stažení Moderní popelky 2 i s českymi titulkami:-)
selenagomezweb.blog .cz
*4* -
-
Re: Moderní popelka ke stažení česky
tohle mocky supr filmiiiik koukam se na to furt dokola xD je upe SKVěLEJ!!!!!
mužete se kouknout ke me na blog www.lenalek.blog.cz
-
-
Moderní popelka ke stažení česky
Ahoj u mě na blogu je kompletní návod na stažení Moderní popelky 2 i s českymi titulkami:-)
selenagomezweb.blog .cz
*4* -
hjg
kde se to da stahnout prosim odepiste co nejdriv :D -
??
škoda že to není v češtině....skoro nic jsem z toho neměla.. *1* -
-
Re: ??
ae aspon jsou k tomu titulky *3* -
-
Re: Re: ??
sehnal nekdo k tomu filmu titulky?? -
Já to mám stáhnutý, ale nemůžu stáhnout titulky *9* A když už je mám, tak netušim, jak je do toho filmu dostat... *9* Ale jinak supéééro film, nejsem lama tak titulky zas tak extra nepotřebuju *1* (Nic proti těm co je potřebujou... Né všichni se učí anglicky...) *1* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ??
Titulky k filmu přidáš, když je dáš do složky s tím filmem a pojmenuješ je úplně stejně, jako ten film. *4*
-
-
a kde jsi to pls viděla já bych to taky ráda viděla aspons titulkama *4* -
-
Re: Re: Re: ??
no ja to videla v o2 televizi ale myslím zhe se dají na netu sehnat k tomu titulky *4*
-
-
-
-
Glamorous
To je super film!!!Podívala jsem se na to na megavideu a je to krásné *14* DOPORUČUJI *4* -
Link na film on-line
http://www.megavideo.com/?v=A5U7GM8 4 -
ODKAZ
nemáte někdo link na online film??? *14* -
-
Re: ODKAZ
http://www.craxtv.com/2008/09/watch -another-cinderella-story-movie-onl ine-100-free/
*14* v aJine alE nEwA nE?
-