Přejít na výpis diskuzí

A zase jedna Popelka

FILM 11.8.2008 
92 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a zase jedna popelka je lepšíí

a zase jednaa popelkaa je upe superr fiilm
  • PREMIERA CZ!!

19. listopad
    ctvrtek
    20:30
    HBO
    prem iera
    Another Cinderella Story
    cz dabing
    A zase jedna Popelka!

doufam ze ste pochopili :D
  • ilonka94

kdyz budete chtit

Mužee si to stahnout na ULOZTO.CZ bo nk tag.....
    • Re: kdyz budete chtit

Ahoj neposlal bys te někdo odkaz na stáhnutí toho filmu pls????? *3*
      • Re: Re: kdyz budete chtit

prosím,prosím *4*
        hrozně moc bych to chtela videt
  • WoOoW

moc se mi popelka líbí... selena ji hraje suprově... a maj to i docela dobře vimyšlený jak je to jiný... nevíte jestly už je česky??
  • kokolka100

hjg

kde se to da stahnout prosim odepiste co nejdriv :D
  • ladymimi

sel

je to ten nej filmik, videla sem ho snad 100 krat a selena je tam proste nejlepsi. ja sem jeji velka fanynka *14*
    • Re: sel

prosim gdeseba shlednout nado stahnou

Ahoj, tys to videla? MOhla bys mi poslat na mail: terkablechova@email.cz, kdes to nasla? DIky

ahoj pls neposlala bys mi ho emailem pls pls já mám selenu ráda a nikde ten film nemůžu najít pls pls můj email je Koky589@seznam.cz pls pošli a napiš díkes
      • tecko

Re: Re: sel

je to na youtube
    • pavlusqa

Re: sel

to já taky ae když si taka její velká fanynka tak bys to mohla napsat treba k ní do diskuze pač ty uražky které na ni pricházejí tech je hodne *9*
  • nwm

hele jakto ze to nedavali jeste v televizi kdyz popelku 1 davali aspon tak uz 5 krat???sem pekne nasrana!!! *8* *8* *16* *16* *8* *8* *10* *10*
    • Re: nwm

To bude tím, že ještě asi není nadabovaná a je novější. Moderní popelka se točila v roce 04 a tahle se točila 08. Než to dojde k nám, to může trvat i dva roky.
      • Re: Re: nwm

Ae přece High school Musical byl natočenej taky v roce 2008 a už je tady i nadabovanej
        • addlevel

Re: Re: Re: nwm

a HSM dávali na jetixu a pak na nově tak to je něco jinýho ale kdyby tohle dávali na nově *15*
        • Re: Re: Re: nwm

Jenze HSM šel do kin! To je neco jinyho!
    • ilonka94

Re: nwm

vis myslim ze to neni ani nadabovany.....a tady se toho dockas za pekne dlouho.....tk me to sre *10*
    • disneychannel

Re: nwm

No natočili to teprve minuly rok ! a ješte to nevyšlo ani na dvd! *4* *9*
  • Fascinující

Čauky stahla jsem si tento film na Pc a je moc super jsem z nej uplně vedle moc bych si přela aby bylo pokračování nebo nějáký podobný film se Selenou Gomez. *14*
  • caute nevite kde se na to da divat cesky? diky za odpoved
    • Si to stahni s ceskym dabingem :D
  • kacka.bobes
    Je to uplně super film ty jo :-D Jenom mi trochu vadí ten Selenin dabing.. Ten hlas se k ní vůbec nehodí.. Ale jinak prostě krásný, užasný, suprový a uchvatný :-D
    • prosimte kde ses na to koukla? ja to nikde nemuzu najit! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit