Přejít na výpis diskuzí

A zase jedna Popelka

FILM 11.8.2008 
92 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martinkat

mmmm..

moderní popelka 2 je teda jako lepsi nez moderni popelka 1 akorat mi to prislo az moooc zkopirovany a jinak ten film je na kinotip.cz nemusite nic ztahovat je to online *1* jinak selena je ůpe supéér je nejlepsi !! a Andrew moooc klásnej *14* *14*
  • ano je to bezva a ještě tomu když je tam selena gomez tak je to ůppplněěě !!!!! bezva *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* !!!
  • Ahoj ten film je fakt strašně hezký a jestli ho nikdo nemůžete sehnat tak si ho stáhněte na ulož to. Je to tam zadarmo a v češtině. *3* *2* *4* *15*
  • cau no urcite tam nehraje Demi Lovato, ale kdyz tam trebas hraje Selena tak tam nemusi hrat Demi jo jen pro poradek nechci te nejak urazit a co jinak libi se ti tem film?????? *3* *14* *4*
  • *14* *14* *14* *3* *3* *14* *5* *2*
  • kistynkaa

ODKAZ

nemáte někdo link na online film??? *14*
    • Re: ODKAZ

http://www.craxtv.com/2008/09/watch -another-cinderella-story-movie-onl ine-100-free/

*14* v aJine alE nEwA nE?
  • zdenkas

??

škoda že to není v češtině....skoro nic jsem z toho neměla.. *1*
    • pavlusqa

Re: ??

ae aspon jsou k tomu titulky *3*
      • Re: Re: ??

sehnal nekdo k tomu filmu titulky??
      • escarlate

Re: Re: ??

Já to mám stáhnutý, ale nemůžu stáhnout titulky *9* A když už je mám, tak netušim, jak je do toho filmu dostat... *9* Ale jinak supéééro film, nejsem lama tak titulky zas tak extra nepotřebuju *1* (Nic proti těm co je potřebujou... Né všichni se učí anglicky...) *1* *14* *14*
        • Re: Re: Re: ??

Titulky k filmu přidáš, když je dáš do složky s tím filmem a pojmenuješ je úplně stejně, jako ten film. *4*
      • Re: Re: ??

a kde jsi to pls viděla já bych to taky ráda viděla aspons titulkama *4*
        • pavlusqa

Re: Re: Re: ??

no ja to videla v o2 televizi ale myslím zhe se dají na netu sehnat k tomu titulky *4*
  • martinashalova

Neee

To snad ne. Oni dali jako hlavni roli Selenu Gomez. Proc ne Hilary?? To bez Hilary nebude ono
    • Re: Neee

Protože Hilary je kráva...
    • pavlusqa

Re: Neee

Duvod je asi ten že to není pokračování Moderní Popelky 1 ae je to další podobny dil ale víc hudební tak tam snad mohli dát jiny role nemyslíš?
      • Re: Re: Neee

Je to kravina. Souhlasim. Selena je desna a vubec se tam nehodi. Je stejne hrozna jako Miley
        • tecko

Re: Re: Re: Neee

tak se na to nekoukej a neurazej je protoze jsou uzasny jedinej kdo je tu desnej jsi ty tak se klidni ty trapaku vypatlanej
        • Re: Re: Re: Neee

ani jedna neni strasna ale to ty kam sto dotahla hmm...???miley je bozi a selena je taky mocinky skvela
        • pavlusqa

Re: Re: Re: Neee

ja stebou akorat souhlasím s tím že je desna Miley *1*
          • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: Neee

a ješte neco ty si ten film videla?
            • Re: Re: Re: Re: Re: Neee

Když se vám to pičam nelibi tak se na to nedívejte a ještě něco až dokážete si zahrat v ňákem filmu hlavní roli tak teprve mluvte!!!!! *13* Teď jenom šoupejte nohama!!!!!PáPá vy krávy blbé!!!!! *4*
  • saminka09

NEJ!!

Uzasnej filmik a Sel je tam upa skvela...!!! Vazne UZASNEJ FILM!!!! *14*
  • pomoc!!

potrebuju malinkou pomoc kde ste ten film videli???!!!ja mam selenu rada pomozte mi please predem dik *9* *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit