-
mmmm..
moderní popelka 2 je teda jako lepsi nez moderni popelka 1 akorat mi to prislo az moooc zkopirovany a jinak ten film je na kinotip.cz nemusite nic ztahovat je to online *1* jinak selena je ůpe supéér je nejlepsi !! a Andrew moooc klásnej *14* *14* -
ano je to bezva a ještě tomu když je tam selena gomez tak je to ůppplněěě !!!!! bezva *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* !!!
-
Ahoj ten film je fakt strašně hezký a jestli ho nikdo nemůžete sehnat tak si ho stáhněte na ulož to. Je to tam zadarmo a v češtině. *3* *2* *4* *15*
-
cau no urcite tam nehraje Demi Lovato, ale kdyz tam trebas hraje Selena tak tam nemusi hrat Demi jo jen pro poradek nechci te nejak urazit a co jinak libi se ti tem film?????? *3* *14* *4*
-
*14* *14* *14* *3* *3* *14* *5* *2*
-
ODKAZ
nemáte někdo link na online film??? *14* -
-
Re: ODKAZ
http://www.craxtv.com/2008/09/watch -another-cinderella-story-movie-onl ine-100-free/
*14* v aJine alE nEwA nE?
-
-
??
škoda že to není v češtině....skoro nic jsem z toho neměla.. *1* -
-
Re: ??
ae aspon jsou k tomu titulky *3* -
-
Re: Re: ??
sehnal nekdo k tomu filmu titulky?? -
Já to mám stáhnutý, ale nemůžu stáhnout titulky *9* A když už je mám, tak netušim, jak je do toho filmu dostat... *9* Ale jinak supéééro film, nejsem lama tak titulky zas tak extra nepotřebuju *1* (Nic proti těm co je potřebujou... Né všichni se učí anglicky...) *1* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ??
Titulky k filmu přidáš, když je dáš do složky s tím filmem a pojmenuješ je úplně stejně, jako ten film. *4*
-
-
a kde jsi to pls viděla já bych to taky ráda viděla aspons titulkama *4* -
-
Re: Re: Re: ??
no ja to videla v o2 televizi ale myslím zhe se dají na netu sehnat k tomu titulky *4*
-
-
-
-
Neee
To snad ne. Oni dali jako hlavni roli Selenu Gomez. Proc ne Hilary?? To bez Hilary nebude ono -
-
Re: Neee
Protože Hilary je kráva... -
Re: Neee
Duvod je asi ten že to není pokračování Moderní Popelky 1 ae je to další podobny dil ale víc hudební tak tam snad mohli dát jiny role nemyslíš? -
-
Re: Re: Neee
Je to kravina. Souhlasim. Selena je desna a vubec se tam nehodi. Je stejne hrozna jako Miley -
-
Re: Re: Re: Neee
tak se na to nekoukej a neurazej je protoze jsou uzasny jedinej kdo je tu desnej jsi ty tak se klidni ty trapaku vypatlanej -
ani jedna neni strasna ale to ty kam sto dotahla hmm...???miley je bozi a selena je taky mocinky skvela -
ja stebou akorat souhlasím s tím že je desna Miley *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Neee
a ješte neco ty si ten film videla? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Neee
Když se vám to pičam nelibi tak se na to nedívejte a ještě něco až dokážete si zahrat v ňákem filmu hlavní roli tak teprve mluvte!!!!! *13* Teď jenom šoupejte nohama!!!!!PáPá vy krávy blbé!!!!! *4*
-
-
-
-
-
-
NEJ!!
Uzasnej filmik a Sel je tam upa skvela...!!! Vazne UZASNEJ FILM!!!! *14* -
pomoc!!
potrebuju malinkou pomoc kde ste ten film videli???!!!ja mam selenu rada pomozte mi please predem dik *9* *1* *3*