-
a zase jedna popelka je lepšíí
a zase jednaa popelkaa je upe superr fiilm -
PREMIERA CZ!!
19. listopad
ctvrtek
20:30
HBO
prem iera
Another Cinderella Story
cz dabing
A zase jedna Popelka!
doufam ze ste pochopili :D -
kdyz budete chtit
Mužee si to stahnout na ULOZTO.CZ bo nk tag..... -
-
Re: kdyz budete chtit
Ahoj neposlal bys te někdo odkaz na stáhnutí toho filmu pls????? *3* -
-
Re: Re: kdyz budete chtit
prosím,prosím *4*
hrozně moc bych to chtela videt
-
-
-
WoOoW
moc se mi popelka líbí... selena ji hraje suprově... a maj to i docela dobře vimyšlený jak je to jiný... nevíte jestly už je česky?? -
hjg
kde se to da stahnout prosim odepiste co nejdriv :D -
sel
je to ten nej filmik, videla sem ho snad 100 krat a selena je tam proste nejlepsi. ja sem jeji velka fanynka *14* -
-
Re: sel
prosim gdeseba shlednout nado stahnou -
Ahoj, tys to videla? MOhla bys mi poslat na mail: terkablechova@email.cz, kdes to nasla? DIky -
ahoj pls neposlala bys mi ho emailem pls pls já mám selenu ráda a nikde ten film nemůžu najít pls pls můj email je Koky589@seznam.cz pls pošli a napiš díkes -
-
Re: Re: sel
je to na youtube
-
-
to já taky ae když si taka její velká fanynka tak bys to mohla napsat treba k ní do diskuze pač ty uražky které na ni pricházejí tech je hodne *9*
-
-
nwm
hele jakto ze to nedavali jeste v televizi kdyz popelku 1 davali aspon tak uz 5 krat???sem pekne nasrana!!! *8* *8* *16* *16* *8* *8* *10* *10* -
-
Re: nwm
To bude tím, že ještě asi není nadabovaná a je novější. Moderní popelka se točila v roce 04 a tahle se točila 08. Než to dojde k nám, to může trvat i dva roky. -
-
Re: Re: nwm
Ae přece High school Musical byl natočenej taky v roce 2008 a už je tady i nadabovanej -
-
Re: Re: Re: nwm
a HSM dávali na jetixu a pak na nově tak to je něco jinýho ale kdyby tohle dávali na nově *15* -
Re: Re: Re: nwm
Jenze HSM šel do kin! To je neco jinyho!
-
-
-
vis myslim ze to neni ani nadabovany.....a tady se toho dockas za pekne dlouho.....tk me to sre *10* -
No natočili to teprve minuly rok ! a ješte to nevyšlo ani na dvd! *4* *9*
-
-
Fascinující
Čauky stahla jsem si tento film na Pc a je moc super jsem z nej uplně vedle moc bych si přela aby bylo pokračování nebo nějáký podobný film se Selenou Gomez. *14* -
caute nevite kde se na to da divat cesky? diky za odpoved
-
-
Si to stahni s ceskym dabingem :D
-
-
Je to uplně super film ty jo :-D Jenom mi trochu vadí ten Selenin dabing.. Ten hlas se k ní vůbec nehodí.. Ale jinak prostě krásný, užasný, suprový a uchvatný :-D
-
-
prosimte kde ses na to koukla? ja to nikde nemuzu najit! *13*
-