-
=D
sice sem to neviděla, ae jelikož verze s hillary duff byl jeden z nejtrapnějších filmů, co sem kdy viděla...tohle musí bejt taky pěkná hrůza!!!!=D -
-
Re: =D
Souhlasim s Hilary to byla hrůza... Tahle verze byla ale lepší -
Re: =D
=D=D Si deláš prdel ne ? :D Odsuzovat film dřív než si ho videl(a) :D :D
-
-
otázka
jak tam tančí ta selena tak jaký to jedruh tance ??? -
-
Myslím že je to něco mezi streetem a diskem ale zdá se mi to spíš do streetu..
-
-
už
na uloz.to už je A zase jedna Popelka v češtině !!!!!!! -
-
Re: už
To by jeden neřek...
-
-
nej nej nej
Mno.. to je úúpa uper film... a doma jede mi v průměru 2x denně... =)=)
ale podle pravdy, jede jen kvůli Marcusovi (Funk) *14* *14* ale jinak super fiiilm..=)=) -
dalsi dil
myslite ze natocej druhej dil?....to by bylo supr -
Ahoj ten film se mi opravdu mooooc líbil fakt je strašně hezkej i když to je už čtvrtý film, který znám a má něco společného s popelkou. Už znám : Moderní popelka byla jednou jedna píseň, moderní popelka, klasická popelka a tenhle film. I když znám už čtyři skoro stejné filmy, tak se mi všechny opravdu líbí, sice ve všech těch filmech jsou na plese tam se potkají, nebo slyší její píseň a ten kluk ji vždy najde. Vždy je hlavní hrdinka nevlastní dcera nějaké ženské a ta má dvě dcery, které jsou nevlastní sestry té hlavní hrdinky a vždy jsou její rodiče mrtvý. I když jsou ty filmy skoro úplně stejné mě se prostě líbí i když jsou úplně stejné tak mi přijde že je na nich přesto něco jiného je to můj názor někdo si třeba může myslet že jsou všechny tyhle filmy úplně stejné a že je nejlepší ta klasická popelka ale mě se všechny tyhle filmy o popelce které znám prostě líbí i když jsou stejné a je mi jedno co si ostatní myslí protože se my ty filmy prostě líbí *4* *3* *14* *1* *2* *15*
-
Som čakal že to bude daaky romantycky nudny film . Ale nahodou som kukol na HBO na 5 min lebo som musel prec snazil som sa ho najist a necakal som ze to bude ten film lebo HBO bi ho dalo skor a to je rok 2008 a nudil som sa skusil to zapnut ze to bude mozno on (ked selena mala ten film a kazdy som videl( pozeram a uplna boomba najjjjjj film na svete vkuse ho pozeram aj teraz idem keby tam nehrala selena s odstatnymi hercami tak je to nuda mozno ale to bbolo pecka naj fil este raz pecka good film goog *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Stareeeeeeeeeej!!!
Ten Andrew Seeley je hrozně starej!!! Je mu 28, o deset let starší než Selena. To je teda docela hnusný... Zajímalo by mě, proč tam nevybrali někoho mladšího, když jí bylo 16 a jemu 26... A navíc se tam líbali... Kdybych to měla s někým tak starým hrát, tak by mi to bylo hrozně blbý!!!!! ... *9* -
-
Re: Stareeeeeeeeeej!!!
Noa ?...ale je nádhernej !...<3
-
-
www.peg-gy.blog.cz
http://peg-gy.blog.cz/1103/a-zase-j edna-popelka-official-trailer tady najdete něco o tom filmu :) -
nwte ?
Nevite kdy to zase budou davat na HBO..?...nebo třebas na nově...či primě ?..;) *4*