Přejít na výpis diskuzí

A zase jedna Popelka

FILM 11.8.2008 
92 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to dobrý film ,ale nemohou ho nikde sehnat.
  • Link na film on-line

http://www.megavideo.com/?v=A5U7GM8 4
  • vashley

Glamorous

To je super film!!!Podívala jsem se na to na megavideu a je to krásné *14* DOPORUČUJI *4*
  • pavlusqa

Moderní popelka ke stažení česky

Ahoj u mě na blogu je kompletní návod na stažení Moderní popelky 2 i s českymi titulkami:-)

selenagomezweb.blog .cz

*4*
  • pavlusqa

Moderní popelka ke stažení česky

Ahoj u mě na blogu je kompletní návod na stažení Moderní popelky 2 i s českymi titulkami:-)

selenagomezweb.blog .cz

*4*
    • vanes

Re: Moderní popelka ke stažení česky

tohle mocky supr filmiiiik koukam se na to furt dokola xD je upe SKVěLEJ!!!!!

mužete se kouknout ke me na blog www.lenalek.blog.cz
  • ilonka94

pomocte mi!!!!

ooooo lidičky nemuzu nikde najit tenhle filmík....ani u nás v DVD pujcovne ho nemaj....!!!HELP!!!PLEAS!!!
    *9*
  • prosim

prosim nevim jak k tomu mam stahnou ty titulky *9* prosim vas pordte mi nekdo
  • ach jo...

to neni fer...Hannah montana the movie byla natocena tento rok a uz je cesky a i v kinech uz je a moderni popelka 2 byla natocena jeste roku 2008 a jeste neni ani cesky to je na houby.. *9*
    • Re: ach jo...

Já to mam v češtině, viděla sem to už dvakrát a dokonce to jde i česky stáhnout. HOLD KDO HLEDÁ NAJDE!
      Ps:
      Jelikož tady píšete píčoviny, že je to propadák aj. tak sem web. stránku dávat nebudu. *1* *16*
      • natally-xd

**

Nejlepší film co sem kdy viděla ..:* Selena Gomez je upe dobrá herečka i zpěvačka a ten kluk byl docela kus.. *14*
    • addlevel

Re: ach jo...

škoda že nemáme HBO ale když tam je cz tak snad bude i ke stažení *9* *5* *3* *14*
    • vininka

no ale v angličtině je to vždycky lepší, přirozenější....
    • pavlusqa

Jn taky si říkám:(
  • MP2

takze lidicky nasel jsem Mp2 se selenkou na uloz.to ted to stahju tak sem to este nevidel ale jestli ma nekdo cas a naladu tak tady je odkaz http://uloz.to/1775423/moderni-pope lka-2-another-cinderella-story-en-2 008.avi
    *3* *3* *3*
  • milujém selenu !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit