-
Takže kdo má rád farma r.a.k. ať napíše nebo dát hlas.
-
-
ja se porat koukam na farmu.r.a.k. *3*
-
-
CHina je asi nejlepší zpěvačka a herečka takže nevím co tady řešíš tohle je véééééélká blbost si ty jen žárlíš protože nejsi herečka nebo herec nebo zpěvačka nebo zpěvák tak má talent co máš ty ty máš jen talent urážet někoho tak si ty tvoje kecy nech pro sebe!!!!!
-
-
Máš recht je to super ať uráží sama sebe ta jooo,EIMI,Astííííí,Bella a ti ostatní debilové
-
jestli ti přijde že china je nej tak jsi asi hoooooodně narušená a pořád jsem věrší hvězda než ty *15*
-
-
astííííííí jestli ti nejsi narušená p°°a *16* *16* *16* *1* *2* *15* *6* *5* *4*
-
-
-
myslím že vetsi pičovinu jsem ještě neviděla je to uplná stupidita nechápu jak mužou delat z 14 a 15 letých holek 11 jedenáctileté a čína vypadá jáko opice *7*
-
-
a ty seš d°°°l
když si myslíš že čína vypadá jak opice bůh ví jestli tak nevypadáš ty *1* *1* *1* *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* -
Hele když to natáčeli tak jim fakt 11 nebo 12 bylo!!!A mimochodem za co považuješ sebe za orangutana?
-
-
souhlasim s joo je to pravda *9* *9* *9* *13* *13* *10* *10* *11* *11* *12* *12* *16* *16* *11* *11*
-
a ty jsi jedním slovem-slepá.
1.byla bych zvědavá jak bys to zahrála ty
2.jen žárlíš že umí zpívat
3.v tvém textu taky nebylo nic vtipného a co
4.neslyšela si někdy o 8mi letém gymnáziu kde jsou děti od 11
5.když ti slova nedokážou vyjádřit nenávist k tomuto seriálu tak ratši mlč
pak budeme žít šťastně až do smrti
konec -
Je to sice někdy trochu sranda,China pěkně zpívá....ale připadá mi to jako okopírování Hanny Montany...a taky mi to hodně zhnusila Paisley,sotva řekne první slovo,už je to blbost a já mam chuť vypnout TV *1* *1*
-
Jooo: Souhlas. Jen ta blbá a ta namyšlená, ty jsou docela OK často řeknou něco vtipnýho jinak je to vážně trapárna. OMG holka co si vše pamatuje? :DD
-
ty mentále zasranej co si vůbec myslíš to bych chtěl vidět tebe jak to spíváš jo a spěvačka umí spívat a je krásná vtipi možná časem nejsou vtipný no a *16* *16*
-
to je super seriál a ty drž hubu jooo
-
Jedním slovem- stupidní. Jednoznačně nejhorší show v historii Disney Channel, možná i v historii televizního vysílání. Herecký výkon stojí prostě za nic, každá epizoda je tak..trapná, zpěvačka zní jako když useknete koňovi ocas a vtipy nejsou vtipné. Pokud jste křesťan/ka tak potom varování: dvakrát zmíní Satana. Celá myšlenka tohodle seriálu o 11ti letých holkách na střední škole je STUPIDNÍ, proč na to Disney jen pomyslelo? Slova nemohou vyjádřit mou nenávist k tomuto seriálu-- je to prostě blbost. Pilotní epizoda byla místama vtipná, ale potom to šlo z kopce. Já budu jenom doufat, že tuhle katastrofu Disney zruší předtím, než si nějací diváci začnou stěžovat protože tahle blbost už nemůže nadále existovat.
-
-
Hele ty když tak tak je to super show.Vsadím se že kdyby si tu show režíroval/a tak by to podle tvýho popisu sedělo.Kdo souhlasí ať napíše.
-
mas pravdu *15*
-