-
fotky
kde by som nasiel nejake fotky videa rozhovory z nakrucania z tohto filmu ja ho zboznijemmmmmmmmmm
dik -
Píseň
Nevíte jak se jmenuje ta píseň na konci filmu ???? Děkuji předem za odpověď. *7* -
-
Re: Píseň
Jmenuje se Láska očima a je od Standy Hložka *3* -
-
Re:fotky
caute kde by som nasiel nejake fotky z natacania , videa z tohto filmu ja ho zboznujemmmmmmmmmmmmmmmmm
dikkkkk
justin10@azet.sk
-
-
-
Žeru ten film
POJD SE MNOU DO KABINETU!!! *14* -
-
jo no *14*
-
-
Uzasnej filmecek..
Doporucuju shlednout *3*
Fakt bozskej filmek... *14*
I kdyz je to starsi a moje mama se na to koukala,kdyz byla mala.. *15*
Je to proste super a rada se na to vzdycky podivam *1* -
-
Re: Uzasnej filmecek..
Ahojky, s tím souhlasím, když to dávala v televizi,mamka s tátou si říkali,pamatuješ jak sme na tohle koukali jako malý děti? *3* *4* i když je tento film,starej tak v mých 14ti letech se na ráda dívám :-) *4*
-
-
Melichar
Máme problém v práci s kolegyněmi, ne a ne si vzpomenout, jak se Jolana a Honzík jmenovali příjmením. Pamatuje si to někdo? Předem díky Pavlína *9* -
-
Re: Melichar
Prijmeni Jolanky a Honzika bylo Ludvikovi. Jinak pokud si chcete prohlednout Dochlebu (David Rauch) tak na DVD Bota jmenem Melichar je v bonusech s nim rozhovor. -
-
Re: Re: Melichar
jo a jakje to stranak rozovor Davidem rauchm :) to je tam za mlada ze *1* -
joo jaky rozovor .. piš a jak tam mluvi *3* -
préé že dochleba!!! ale je to borec!!! *14* *14* *14* -
ahojky nevíte někdo kde se tento film dá shlédnout online??díky *9* -
-
na zkouknito
-
-
-
-
Radim
Taky nevim jak dneska Radim vypadá a dost by mě to zajímalo...dokonce jsem ho i hledala, ale bezvýsledně. Vím jen, že teď je z něj producent a ukázal se ve filmu Sklapni a zastřel mě jako nějakej dělník :D -
-
Re: Radim
No tak já už to vím jak vypada jestli chceš napiš sem email a já ti je pošlu... Jinak jsem se dozvěděla že teda nic moc chováním *9* -
-
Re: Re: Radim
to blbí v tom filmu byl docela sladkej
-
-
-
Bota Melichar
Já tenhle film úplně miluju *14* , viděla jsem ho už několikrát a nikdy se mi neokouká. Hlášky mám dokonce i v telefonu. -
Melichar
tenhle film úplně zbožňujuuu a milujuuu... *4* *14* *3* -
Botiška...:D
mNO jO DOchleba *14* má supa sqělý hlášky teda v jejich mluvě tO byly "HlOdy"...prOstě supa filmík..ae je škOda že má takOvej kOnec "nekOnec".... *9* ..ae inak tO je fakt jeden z bestowních českejch filmíků.... *14* -
Melichar
Přesně tak! Radim byl úúúžasnej, krásnej a prostě boží !!!*14* *14* Škoda že už ho pak není vůbec vidět *9*