-
Bratz
Bratz je nej fil kterej sem videla!!!!!!!!!! Je upe božíííííííííííííí!!! !!!!!! Mam ho doma a furt se na nšho dívám!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* Je prostě super!!!!! *8* P.S RADA SE SPŘÁTELÍM!!!!!!!!!!! *3* *3* -
-
Re: Bratz
kolik ti je? *4* -
Re: Bratz
je to fakt boží film doma se na něj furt koukám *14* *5* *3* a s míma třema kámoškama jsme jako voni a já jsem jead kdo si myslíte že je z bratz nejhezčí? *3* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Suprovy film
JJ fakt upa bombovej filmík *14* *14* *14* Určite se na něj podívejte *14* *4* *14* *14* *1* -
-
Re: Suprovy film
posles mi stranku kde se na neho muzu kuknout? *1*
-
-
Jak se ........
Jak se menuje herečka co hraje Jasmin?? -
-
Re: Jak se ........
ahoj yasmin se menuje Nathalia Ramos *1* -
Nevite jak se menuje ta pisnicka co tam hraje kdyz jim oznami ze bude ta soutez talentu? pls pls *7* *7* *3* *3* *3* -
Ta herečka, která hrála Yasmin se jmenuje Nathalia Ramos. Yasmin je moje nej postava *14* -
-
Re: Re: Jak se ........
moe taky je prostě supérn
*15* -
Re: Re: Jak se ........
Moje nejky postava byla Jade a Sasha *3*
-
-
-
jako sorry ale já tady nemužu najít Jasmin!!!takže jestli tady neni tak jděte všichni do prdele!!!!! *16*
-
BRATZ
v první chvíli bych vsadila všechno na to, že to bude strašná blbina.ale potom, co jsem to shlédla celé, musím říct, že je to moc hezounkej filmeček. vřele doporučuju *1* *3* -
-
Re: BRATZ
úplně souhlasím s pussycat mocinky hezkej filmek..taky sem myslela že to nebude nic moc ale je vážně skvělej..nejlepší je na něm že je fakt ze života....moc doporučuju všem. *14* *1*
-
-
Bartz
blbost!!!!!!!!! *16* -
??
ahojky já bych se na ten filmík kukla nevíte kde na internetu to zkouknu?? *4* *8* -
-
Re: ??
na www.kino tip.cz
-
-
Uložto.cz
Právě jsem si ten filmík stáhla na PC na uložto.cz.Tak se teď jdu mrknout. *3*