-
hmm
Breakout je goot film a chtel bych se zeptat esly bude i 2... moc moc se mne too libi. *4* -
-
Re: hmm
dvojka už by podle mě nebyla tak dobrá jako jednička víš ... *4* -
-
Re: Re: hmm
To je jedna věc...a taky ... o čem by ta dvojka byla?! *3*
-
-
-
Písničky
Pls mohl by mi někdo napsat jak se jmenujou ty písničky ve filmu nebo alespoň, kde si je můžu stáhnout??? *7* -
-
Re: Písničky
zkus ulozto tam je to všechno od Stress *4* -
Re: Písničky
no jako von ty písničky všechny spívá stress takže si stahni jeho pisničky a nejhlavnejší co tam byly to sou stress-ma musique meur pak stress-dur dur derte billy a stress-alors viev
-
-
Tento film??
Nejlepsi jakej muze byt... povedl se mooc az na to ze zase ten nejhezci umre =o(...Ale i tak proste velkej tleskot a poklona... *5* -
-
Re: Tento film??
Jojo ten nejhezčí umře to je na ho*no ...Jinak skvělej filmek *14* *14*
-
-
Luccik
prosim posle mi nikdo na mail vsechny pisnicky s tohoto filmu breakout...prosim mooccc aspon 18 moccc prosim nebo aspon stranku kde ty pisnicky stahnu dekuju mooc predem *3* *4* *8* -
Breakout je .....
Breakout je nejlepší film a Nio je skvělej gangstr a je moc pěknej!!!
Lepší film asi nenajdete!!!! *14* -
písničky
Ahoj, poslal by mi někdo prosím písničky z Breakoutu nebo aspoň odkaz kde se dají stáhnout? Na ronka.nika@seznam.cz Předem moc děkuju *4* -
Nemožní
Vy snad neumíte stahovat .. *15* -
Breakout
AHojky nechtěl by mi někdo poslat všechny ty písničky z Breakout??Když thak na Mmirsiska@seznam.cz,bo na icq:484785888 předem děkuji -
Breakout
mam vsechny pisnicky z Bo je jich kolem 1 *5* *5* -
-
Re: Breakout
poslel mi pls pls ty písničky z breakoutu...díky -
Re: Breakout
*15* -
-
Re: Re: Breakout
oprava 18 pisnicek -
-
Re: Re: Re: Breakout
hele a mohla by jsem the poprosim jestli by jsi my je poslala na moje cq? 372787557 diky mooc predem *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
-
-
MGR:)
mám 9 písniček z Breakoutu=o) je to francouzskey hiphop,nejkrásnější co sem slyšela !!!!!!!!! *3* *14* *14* -
-
Re: MGR:)
jj máš pravdu mno mam celý cd Stress... a musim říct že je to fskt supr!!. *5* a filmík je taky úžasnej...miluju break... *1* a hlavně Nijo je pjeknej *3* -
Re: MGR:)
Ahojky, poslala by jsi mi pls všechny písničky z Breakout? *3*
-