Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mp3

Jak nedávno dávali muzikálový díl, byl úžasný :) a některé písničky se mi fakt moc líbily.

Na webové stránce: http://mp3.teledyski.info/ když dáte do vyhledávače Buffy the vampire slayer najdou se vám písničky v MP3 :)
    • barunqa111

Re: Mp3

mne to furt nejde nak stahnout
    • Re: Mp3

jj ten se mi taky líbil, ty písničky byly fakt skvělý *4*
      • libikkk

Re: Re: Mp3

Byli úžasný mě pak ještě dalších několik dní hrály pořád v hlavě
  • spike

taaak dodívala jsemse na díl.. jak všichni zpívaj! krásnej konec! ale škoda že v posledním díle zemře :´( mi ho je strašně líto, ale Buffy mu řekne že ho miluje, a on zemře :( bych ještě chtěla aby natočili díl ja nevim třeba po 10 letech že se zase vrátí a nějak vstane zmrtvých nebo něco takovýho... , ale i Love SPIKE.. nevíte kde se dají stáhnout jeho písničky v mp3??
    • tynuse.strkova

Re: spike

nevim ale dalsi serie bude jako komix a spike se objevi v 5serii v angelovi jako duch a pak zhmotni sve telo a bude bojovat angelem.v poslednim dile 5 serie mozna zase umre *14*
    • tyret

Re: spike

Na YouTube.
      Mimochodem, Spike se vrátí v páté řadě Angela jako duch. Ale i zde nakonec zemře. *9*
      • Re: Re: spike

já to vím už dlouho a co stím *14* *14* *14*
      • Re: Re: spike

to se nevi
        • tyret

Re: Re: Re: Spike

Neví, ale já jsem realista. Bojovat proti tisícům ve čtyřech mi nepřijde jako zaručený úspěch. *9*
          • atsbts

Re: Re: Re: Re: Spike

přesně nevím jak dopadne komix ale zbyde tam Spike s Angelem a bojujou dál jo a myslím že je snima párkrát illyria proti nim jdou dost hustý démoni
            • tynuse.strkova

Re: Re: Re: Re: Re: Spike

jo na posledni bitvu v angelovi zbily spike,angel,illyrie a zmrzaceny gunn
  • Díl ?

Ahoj, nevíte někdo jak se jmenoval ten díl jak všichni zpívali ? já jsem ho totiž nestihla celý..a chtěla bych vědět jak se jmenuje :)
    • Re: Díl ?

Ještě jednou a s citem *1*
    • tyret

Re: Díl ?

Once More, With Feeling. Je to sedmý díl šesté řady.
      • Re: Re: Díl ?

Dík :)
    • Re: Díl ?

Promiňte, že sem to napsala dvakrát, ale tamten starší koment se mi tam neobjevil *3*
  • Díl ?

Ahojky na ten včerejší muzikálový díl jsem přišla pozdě..napsal byste mi někdo prosím jak se jmenoval ?
  • tynuse.strkova

buffy a spike

dneska buffy konecne polibila spika uz bylo na case ja osobne jsem se nemohla dockat
    *14* *14* *1*
  • atsbts

Překlad

Tak a je po muzikálovým díle a..........sprzniliho nejhorší překlad za 10000000000000000000000000000000000 000let
    to už i já to umím přeložit a voni tam dávaj takový keci epizody se docela shodují ale tohle rači nic. *5*
    • tyret

Re: Překlad

Já vim, ale musí se to rýmovat a jít do rytmu. Přeložit písničku, aby zněla rytmicky, je docela složité. *9*
      • atsbts

Re: Re: Překlad

Na internetu jsem našla pár verzí od amaterů a klobouk dolu byla to fakt síla no ale oproti online verzi na internetu kde není překlad.No není to origoš.
  • tynuse.strkova

spike

ahoj spike se vrati v 5 serii v angelovi jako duch
  • ne

dneska asi ne :D
  • spike

buffy se zamiluje do spikea v 6.sérii
    ti dva se porvou v nějakém opuštěném domě a nakonec to skončí vášnivým milováním. a ona mu pak někdy řekně že ho miluje
    já taky spikea moc zbožnuju *14*
    • Re: spike

a nevis v kterem dile?
      • kajuska4

Re: Re: spike

Dnes je 6 série dneska to bude *4* *14*
  • po bitve

hele vrati se po ti bitve v angelovi spike zas k buffy? a nebo se to nevi pls odpoved diky predem *4* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *3* *16* *14*
    • nevite

nevite jestli se spike potka nekdy s PANEM (Aureliusem) odpoved pls *4*
    • tyret

Re: po bitve

Myslím, že je dost nepravděpodobné, aby tu bitvu přežili. Takže se Spike evidentně vrátí leda tak do pekla.
    • Re: po bitve

to se neví

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit