-
ajlfju buffi enžl
Angel: Bydlím blízko. Procházel jsem se.
Buffy: Takže jsi mě nesledoval. Měla jsem pocit, že jo.
Angel: Proč bych to dělal?
Buffy: To mi řekni ty. Jsi záhadnej kluk, co se z nenadání objeví. Neříkám, že mi to dneska nepřišlo vhod. Ale když už se tady ukážeš, zajímalo by mě proč? (nakloní se k němu)
Angel: Možná se mi líbíš.
Buffy: (usměje se) Možná *4* *4* *4* -
-
Re: ajlfju buffi enžl
7.dil 1.serie -
Re: ajlfju buffi enžl
Angel: Bydlím blízko. Procházel jsem se.
Buffy: Takže jsi mě nesledoval. Měla jsem pocit, že jo.
Angel: Proč bych to dělal?
Buffy: To mi řekni ty. Jsi záhadnej kluk, co se z nenadání objeví. Neříkám, že mi to dneska nepřišlo vhod. Ale když už se tady ukážeš, zajímalo by mě proč? (nakloní se k němu)
Angel: Možná se mi líbíš.
Buffy: (usměje se) Možná
-
-
ajlfju buffi enžl
ajjlafju buffi enžlaska vitězi majemocrad AJLAFJU BUFFIENŽ PRAVOULASKUSEM POTKA SBUFFI SENŽLEM *4* *4* *4* -
vfbgn
Prosím , řekněte mi že angel bude i v 4. serii, já to nevydržím on se sní na konci 3dílu rozršel a odešel a to jako nadobro?! Vždyt to prostě nejde *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
hdfs
Tak co? láska že vítězí? HO*NO! Vte co se stane na konci 3serie? Rozejdou se a angela už neuvidite ani v 4., ani v 5. ani v 6 ani v7. serii!!!!! Buffy bez angela! *8* *8* -
-
Re: hdfs
engel se ukaze v 5 serii po pohrbo buffyny matky
-
-
fgnm
Jo a ani jeden se stím druhým nebude chtít rozejít, oba budou děsně smutní atd. je to prostě děsný a nemá to dobrý konec!!! -
jak se jmenuje pravim jmenem fait
-
Noo teda, našla jsem to. mám ráda ten film. ale už to nedává, však to příjde bude to opakovat vždycky něco opakuje ... mám vás ráda holky žeste mě do totoho dostali že jsem to našla díky vám jsem našla moje oblíbený herce a herečky ... díky moje néj kamarádky Kerolajn, boony.. děkuji papa .. *4* *12*
-
ajlafju buffienžl
jejich laska je silna majemoc rad laska vitězi pravoulaskusempotkals buffisenžlem ajlafju buffi enžl laska vitězi majemoc rad ajlafju majemoc ra enžla zavzora idola kamarada laska vitězi mamoc rad buffienžla ajlafju laska vitězi jejich laska bila silna spojelaje ze srcem ataki sprsti *4* *4* *4* -
-
Re: ajlafju buffienžl
jejich laska je silna majemoc rad laska vitězi pravoulaskusempotkals buffisenžlem ajlafju buffi enžl laska vitězi majemoc rad ajlafju majemoc ra enžla zavzora idola kamarada laska vitězi mamoc rad buffienžla ajlafju laska vitězi jejich laska bila silna spojelaje ze srcem ataki sprsti *4* *4* *4* *4*
-
-
Pomozte mi...
Prosím vás, kde na netu seženu dvd Buffy, přemožitelka upírů ke koupi? Pokud možno všechny série. Asi neumim dobře hledat, ale stále se mi nedaří... Dík za radu, spolíhám na vás ;) -
Mám otázku
Přežije Joice(máma Buffy) tu operaci? -
-
Re: Mám otázku
operaci prezije ale pozdeji se ji nico ucpe -
-
Re: Re: Mám otázku
a zemře? -
-
Re: Re: Re: Mám otázku
jj ale jestli ses díval/a dnes tak to víš -
-
Re: Re: Re: Re: Mám otázku
právě že ne,protože poslední dobou to nestíhám -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mám otázku
Pokud to nestihneš tak rekapitulace je vždy po-pá něak okolo 13h.(díl co byl předchozí den v podvečer) *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Mám otázku
znáte stránku buffy-angel.org
*7* jsou to super webovky je tam popsaná každá epizoda od první do sedmé série takž když něco nestihnete tak si to tam můžete přečíst a je tam i seríal angel ale ten už není tolik do podrobna aleje to tam fakt super já tam chodím pořád takže kdo to neznáte tak tam určitě zajděte stojí to za to *14* *14* *14*
-
-
-
-
-