-
Pomozte mi...
Prosím vás, kde na netu seženu dvd Buffy, přemožitelka upírů ke koupi? Pokud možno všechny série. Asi neumim dobře hledat, ale stále se mi nedaří... Dík za radu, spolíhám na vás ;) -
ajlafju buffienžl
jejich laska je silna majemoc rad laska vitězi pravoulaskusempotkals buffisenžlem ajlafju buffi enžl laska vitězi majemoc rad ajlafju majemoc ra enžla zavzora idola kamarada laska vitězi mamoc rad buffienžla ajlafju laska vitězi jejich laska bila silna spojelaje ze srcem ataki sprsti *4* *4* *4* -
-
Re: ajlafju buffienžl
jejich laska je silna majemoc rad laska vitězi pravoulaskusempotkals buffisenžlem ajlafju buffi enžl laska vitězi majemoc rad ajlafju majemoc ra enžla zavzora idola kamarada laska vitězi mamoc rad buffienžla ajlafju laska vitězi jejich laska bila silna spojelaje ze srcem ataki sprsti *4* *4* *4* *4*
-
-
B&S
Já mám radši Spikea *14* *14* *14* -
-
Re: B&S
Spike je nejlepsiii *14* *14* *14* -
Re: B&S
jj souhlasim nejdriv je zlej a buffy ublizuje a zneuziva ji ale opravdu ji miluje -
-
Re: Re: B&S
jj spike fakt boží *14* -
-
Re: Re: Re: B&S
JJ *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: B&S
jj *14* *14*
-
-
-
-
-
Angel ve 4.sérii je
angel je ve 4.sérii ale jen párkrát, stane se z něj člověk a bude chtít svou moc zpátky -
fgnm
Jo a ani jeden se stím druhým nebude chtít rozejít, oba budou děsně smutní atd. je to prostě děsný a nemá to dobrý konec!!! -
hdfs
Tak co? láska že vítězí? HO*NO! Vte co se stane na konci 3serie? Rozejdou se a angela už neuvidite ani v 4., ani v 5. ani v 6 ani v7. serii!!!!! Buffy bez angela! *8* *8* -
-
Re: hdfs
engel se ukaze v 5 serii po pohrbo buffyny matky
-
-
vfbgn
Prosím , řekněte mi že angel bude i v 4. serii, já to nevydržím on se sní na konci 3dílu rozršel a odešel a to jako nadobro?! Vždyt to prostě nejde *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
ajlfju buffi enžl
ajlafju buffienžlaska vitězi majemoc ra dpravoulaskusempotklas buffisenžlem laska vitězi *4* *4* -
-
Re: ajlfju buffi enžl
ajlafju buffienžlaska vitězi majemoc ra dpravoulaskusempotklas buffisenžlem laska vitězi *4* *4* *4*
-
-
ajlfju buffi enžl
ajjlafju buffi enžlaska vitězi majemocrad AJLAFJU BUFFIENŽ PRAVOULASKUSEM POTKA SBUFFI SENŽLEM *4* *4* *4* -
angel
angel je buh stvorenej na zami *14* *14* *14* *14* a navic je tak slaaadkej!!!!!!!!!!!!!!!!a je tak sexi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*