-
muj blog
Ahojte...prosím podíváte se na muj blog o charmed?A zanechte tam prosím nejaký ten komentář jak se vám blog líbí...přece vám to nic neudelá... blog: http://forever3charmed.blog.cz dekuju...jo a jinak JÁ MILUJU CHARMED...JE TO NEJJJJJJJJ SERIÁL!! -
charmed
dobrej seriál,vždycky se na něho dívam,ten včerejší díl byl dobrej *4* -
-
Re: charmed
Jj taky se na něj ráda dívám a mohla bych se na něj koukat pořád *1*
-
-
charmed
dobrej seriál,vždycky se na něho dívam,ten včerejší díl byl dobrej *4* -
-
Re: charmed
Jj je to lepčí než hannah montana a hsm i když tyhle dva seriaály miluju!... *14* Ale nej jsou charmed
-
-
dneska super díl!
ahojte....dneska byl super díl...myslím že dostal Kriss taky za vyučenou a da uz s tema demonama setram pokoj...aspon na chvilku.Jo...chudacek Wayet jak mel tu rymu a horečku.Tk I LOVE CHARMED a mějte se!!! *14* *14* *14* -
nej
to stim drakem jak ho oživil ten wajet tak to bylo hustyy *1* *1* *1* -
-
Re: nej
jj...jeste ze ho zachránily a nedali těm hnusakum co ho chtěli "uklidit" !!!! -
-
Re: Re: nej
jj to teda *4* -
-
Re: Re: Re: nej
Jj to je štěstí!....Já se ted nedívám protože jsem se dívala na stránkách ale ne na všechno takže se zase začnu dívat!...A v pátek to bylo s tím Wyatt co oživil toho draka?.... *4*
-
-
-
-
dnesní díl
tebn dnesní díl byl ke konci hrozně smitný...az sem brecela,snad se Leo vrátí. mejte se -
-
Re: dnesní díl
Já sem ho zatím neviděla!....Blbý odpoledky!......A ješte k tomu sem se dívala na stránky a musim čekat!... *16* Už mě to fakt štve!....Ach jo!......Ale Leo bude starší...A piper už sním nebude chtít být!....A rozejde se s ním v 6.sérii...doufám že se na to podívám!...... *14* -
-
Re: Re: dnesní díl
jj vodpoledky sou na hofno *4* *8*
-
-
-
Dnešní díl:Boží!
Dnešní díl byl boží přišel chris a čarodějky se proměnily na bohyně!.....Prostě boží!...Zítra bude pokračování!...už se těším! -
-
Re: Dnešní díl:Boží!
ja takyy a moc se tesim....chudak Leo jak tam brečel :-(...hele nevíš kdy zjistí ze je chris synem piper a lea a Wayetuv mladší bratr??Jinak...to byl super díl...ten včerejší byl o ničem. mejte se *14* *14* *14* *14* I LOVE CHARMED *14* *14* -
-
Re: Re: Dnešní díl:Boží!
To sem taky zvědavá kdy na to přijdou!... -
-
Re: Re: Re: Dnešní díl:Boží!
Ale ten díl včera byl docela dobrej ne?.....Mě se líbil!Hlavně jak babička vyvolala předky rodu halliwelu a wyatta požehnaly!... *3* *14*
-
-
-
Re: Dnešní díl:Boží!
no,a já jsem dnešní díl neviděla a neuvidim ani zítra,protože mám odpoledku *9* -
-
Re: Re: Dnešní díl:Boží!
tk se na to podívej pak večer na iserialy.sk ... mej se *3* -
-
Re: Re: Re: Dnešní díl:Boží!
Jj musim se taky podívat na stránkách!...Zítra máme taky odpoledky!...Ach jo *9* !.....Ale co!...nevadí!...charmed forever! -
-
Re: Re: Re: Re: Dnešní díl:Boží!
jj ja mam taky odpoledku ee to nááááááááááá chovno............. ale to stema bohynema bylo fakt dobrýýýýýýýý *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dnešní díl:Boží!
Jj jeto na prd!....Budu mít rači 6 hodin než nevidět čarodějky!.......Ach jo já ten díl už chci vidět!.......
-
-
Re: Re: Re: Re: Dnešní díl:Boží!
jj ja mam taky odpoledku ee to nááááááááááá chovno............. ale to stema bohynema bylo fakt dobrýýýýýýýý *4*
-
-
-
-
-
dnesní díl
ahojte...vydeli jste dnesní díl?S tou opicí...byla sranda jak kdyz Phoebe zjistila ze je Piper slepa a pak přišel leo...jak si dala Phoebe ruce na uši,paige na pusu a Piper na oči...to byl pohled :-D -
-
Jj byla to sranda!.... -
jo celkem jo ale ta opice byla teda pooootvora.
(jo jako moje pitomá spolužačka *4* )
-
-
prosím!...doufám že reklama nevadí!...
Prosím ještě jednou koukněte na muj blog charmed.bloger.cz mužete soutěžit v další bleskovce nebo v jiných soutěží!...Díky!...Doufám že reklama nevadí!... -
Wyatt
Ahojte...hele,ze je Wyatt uzasne roztomilý...ja z neo nemuzu,ty jeho sladke ocicka :-) -
-
Re: Wyatt
Myslíš když byl ještě malej?...Jj tak to byl strašně fajn! *4* ... *3*
-